Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Εγω θα κανονισω δρομολογιο....... :rolleyes:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ωπ!!!!εδω παιζει θεμα....χαχαχα
προτεινω ολοι μαζι να βαλουμε κατω ιδεες και "αλλοθι"για τους παντρεμενους!
κατι σαν "κοπη τι πιτα"ας πουμε,κλπ!
ο επαγγελματικος συλλογος ταδε κανει ενα σουαρε..
ξερω γω,κατι θα βρουμε να βοηθησουμε τα παιδια που εχουν θεμα!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ε ρε παντοφλικο που εχει να πεσει μετα σπιτι χαχαχαχα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η φραση κλειδί..... εταιρία που θα αναλάβει το security... με άλλα λόγια, μαλακίες δεν επιτρέπονται...
Ο μονος τροπος να χαλαρωσω το "εισοδος-επαλυθευση" ηταν να εχω security. Αυτα ολα ειναι κανονισμενα. Εχω καληφθει οσο αφορα τις "μαλακιες"...Οι περισσοτεροι απο μας ειναι παντρεμενοι με οικογενειες...Αρα οι μαλακιες θα απουσιαζουν σιγουρα! Ειναι το πρωτο που κανονισα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Διαβαζω πολλα μελη να ανησυχουν για την ταυτοτητα τους...Φιλοι μου ποια η διαφορα του event αυτου με το να πας clubbing ενα Σαββατοβραδο καπου αλλου? Μηπως νομιζετε οτι με το που θα μπειτε μεσα θα σας ζητηθει το ονομα λογαριασμου σας εδω? Και ποιος σας ειπε οτι ειναι παρτυ με μονο καλεσμενους απο εδω? Οι αλλοι που θα ερθουν τι να πουν? Θα ειναι ενας χωρος με ανθρωπους...Απο κει και περα οποιος θελει το παιζει κοινωνικος και ανταλλασει και ονομα λογαριασμου με αλλα μελη. Αυτο ειναι στο χερι σας. Η μηπως η γκομενες θα σας ζητησουν ταυτοτητες για να καυλαντισουν η να σας γαμησουν? Μα αυτο που λετε δεν υπαρχει. Μπαινεις σε καποιο δημοσιο χωρο, αρχιζεις τις συζητησεις και αν θες τις γνωριμιες, γιατι οχι αλλωστε? Μπορει μελη να γνωριστουν και να ταιριαξουν εκει που εδω μεσα κοντραρονται απο το πρωι εως το βραδυ...

ΥΓ.  Εχω ενα θεμα με μια βασικη λεπτομερεια....Αυτο λεγεται "κινητο τηλεφωνο".  Βρισκομαι σε συζητησεις με το νομικο τμημα του μαγαζιου αλλα και με τον προσωπαρχη να δω τι μπορω να κανω ετσι ωστε να αποκλεισω και την απειλη που λεγεται "φωτο".Συντομα θα ριξω μια δυο ιδεες εδω μεσα. Ειναι θεμα που θα θελαμε να ακουσουμε τη γνωμη σας.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
είναι πολύ καλή ιδέα η οποία έχει αντικειμενικές δυσκολίες τις οποίες ανέφεραν και άλλοι συναγωνιστές:
1) Δεν είναι εύκολο να φιλτράρεις τους Κυρίους, αν και τους έχετε ορίσει πολύ σωστά κατ'εμέ
2) Τίθεται θέμα διατήρησης ανωνυμίας για αρκετούς από εμάς που ναι μεν θα θέλαμε να συμμετάσχουμε αλλά φοβόμαστε μην χαθεί
3) Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρό το πως θα αποκτήσει ενδιαφέρον ένα πάρτυ με 150 άντρες και σημαντικά λιγότερες γυναίκες

Όπως και να έχει, καλή επιτυχία εύχομαι. Συνήθως αυτές οι προσπάθειες δεν πετυχαίνουν 100% με την πρώτη...χρειάζεται επιμονή και υπομονή!
παμε να σου απαντησω....
Στο 1. Το να φιλτραρω ειναι ευκολο φιλε. Το φιλτραρισμα μπορει να γινει με μια κινηση που θα την ανακοινωνσω συντομα. Να μην ανησυχεις για φιλτραρισμα ατομων. Και ουτε τους εχω ορισει ακομα. Το μονο που εχω ορισει ειναι ατομα εκτος μπου που παιζουν σε αλλες χωματερες. Απο prive clubs μεχρι κοινοτητες μοτοσυκλετιστων, αυτοκινητιστων, κοινοτητες επαρχιας και πολλες αλλες...
Στο2. Για την ανωνυμια εγραψα πιο πανω...Μπορεις να διαβασεις

Στο 3. εσενα ποιος σου ειπε για 150 αντρες και για λιγοτερες γυναικες? Εγω προσωπικα εαν δεν εχω το λιγοτερο 500 ατομα θα το θεωρησω προσωπικη αποτυχια. Νομιζεις πως θα σηκωνα το event αυτο για 150 ατομα? Για σκεψου πρωτα τι ειναι 150 ατομα...Ακουγεται γαματος αριθμος σε οποιον δεν ξερει. Αλλα ακου τι ειναι....60 φιλους εχω (σιγα τον αριθμο) δυομιση ατομα μεσο ορο να φερει ο καθενας εχεις το μαγικο αριθμο 150 ατομων. Σιγα την επιτυχια. Βαλε και τους μονιμους πελατες της Παρασκευης του μαγαζιου που ειναι 100. Εκει θα παω 250 ατομα σιγουρα. Αλλα αυτο το θεωρεις επιτυχια διοργανωσης event? Εγω το θεωρω τετλεια αποτυχια φιλε...Τωρα οσο αφορα τις γυναικες. Τι εννοεις λιγοτερες? Ειναι δυνατον να σου φερουμε 1 προς 1 ratio? OXI! Με τιποτα . Δεν λεω οτι ειναι ακατορθωτο, αλλα παρα πολυ δυσκολο και στην τελικη ΛΑΘΟΣ κινηση. Δεν θελω τετοιο αποτελεσμα. Οι γυναικες υποσχομαι οτι θα αντιπροσωπευουν ενα σεβαστο ratio εκεινο το βραδυ. Εγω φιλε δεν κανω event γνωριμιων εκει μεσα. Κανω ενα INTIMATE EVENT, ενα απλο EROS LADY CALLING.  Απλα πραγματα με συνθετες ομως στην υλοποιηση τους εκπληξεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλησπερα και παλι..ξαναρωταω η επιλογη απο εδω μεσα πως θα γινει??μπορει μερικοι να γνωριζεστε να εχετε παει και για καφε μαζι να εχετε γαμησει και παρεα κιολας οι υπολοιποι ομως???πως εσεις θα κρινετε αγαπητοι κυριοι αν εγω ειμαι κυριος με Κ κεφαλαιο η οχι??και δεν το λεω μονο για μενα αλλα για ολους...επισης αγαπητε φιλε ζαρντεν να σου πω οτι ολοι εχουμε εναν κυκλο..το θεμα ειναι τι κυκλο εχουμε και τι εννοεις εσυ με το κυρος..ευχαριστω πολυ..
ξερω πολυ καλα σε ποιον θα στειλω εισοδο...εσενα για παραδειγμα σε ξερω....δεν θελει διδακτορικο να εχω να καταλαβω τι παιζει με ενα μελος απο δω...μην ξεχνας οτι εγω προσωπκα ξερω τι ειναι ο καθενας σε μεγαλο βαθμο...ξερω ΟΛΟΥΣ σχεδον τους κλωνους, ξερω ποιος ειναι σωστος απο συζητησεις που κανω με ανθρωπους που γνωριζω απο εδω κλπ. Μην ξεχνας πως εχω γνωρισει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ απο εδω μεσα ακριβως 130 ατομα μεχρι τωρα. Εχουμε βγει εχουμε μοιραστει καφε μαζι και πολλες φορες με τους περισσοτερους ακομα και εξοδους μιας και ταιριαξαμε. Με τα 85 ατομα εχουμε μοιραστει πραγματικα ονοματεπωμυμα και ολοι ξερουμε μεταξυ μας τι δουλεια κανουμε. Του δινουμε πολυ σκεψη τελικα. Δεν ειναι τιποτα...Οπως εμεις ετσι ειναι και το 80% του μπου. Ανθρωποι σωστοι με μια χαρα κοινωνικη ζωη οπως εμεις, με οικογενειες η οχι. Ξερω τι σου λεω. Αλλο τι κανουμε εδω μεσα πολλες φορες. Οπως επισης ξερω και τα τσογλανια και κακοβουλους του site. Αρα μην ανησυχεις για αυτο. Ειμαστε καλυμενοι σε ολα αυτα τα θεματα. Χωρις μαγικο χαρτακι και αριθμισμενο κωλο, κανεις δεν μπαινει εκει μεσα. Θα ειμαι εγω εξω και δεν εχω προβλημα να με δειτε ολοι σας. Την ανωνυμια μου θα την κρατησω όποτε θελω και για οποιους θελω. Στο χερι μας ειναι φιλε!
Και κατι αλλο....ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεσει να  δημιουργησει προβλημα εκεινη τη βραδια. Τη θεωρω βραδια δικη μου και τoυ Ελληνα και δεν θα το επιτρεψω να μας χαλασει κανενας το intimate mood...

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
ξερω πολυ καλα σε ποιον θα στειλω εισοδο...εσενα για παραδειγμα σε ξερω....δεν θελει διδακτορικο να εχω να καταλαβω τι παιζει με ενα μελος απο δω...μην ξεχνας οτι εγω προσωπκα ξερω τι ειναι ο καθενας σε μεγαλο βαθμο...ξερω ΟΛΟΥΣ σχεδον τους κλωνους, ξερω ποιος ειναι σωστος απο συζητησεις που κανω με ανθρωπους που γνωριζω απο εδω κλπ. Μην ξεχνας πως εχω γνωρισει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ απο εδω μεσα ακριβως 130 ατομα μεχρι τωρα. Εχουμε βγει εχουμε μοιραστει καφε μαζι και πολλες φορες με τους περισσοτερους ακομα και εξοδους μιας και ταιριαξαμε. Με τα 85 ατομα εχουμε μοιραστει πραγματικα ονοματεπωμυμα και ολοι ξερουμε μεταξυ μας τι δουλεια κανουμε. Του δινουμε πολυ σκεψη τελικα. Δεν ειναι τιποτα...Οπως εμεις ετσι ειναι και το 80% του μπου. Ανθρωποι σωστοι με μια χαρα κοινωνικη ζωη οπως εμεις, με οικογενειες η οχι. Ξερω τι σου λεω. Αλλο τι κανουμε εδω μεσα πολλες φορες. Οπως επισης ξερω και τα τσογλανια και κακοβουλους του site. Αρα μην ανησυχεις για αυτο. Ειμαστε καλυμενοι σε ολα αυτα τα θεματα. Χωρις μαγικο χαρτακι και αριθμισμενο κωλο, κανεις δεν μπαινει εκει μεσα. Θα ειμαι εγω εξω και δεν εχω προβλημα να με δειτε ολοι σας. Την ανωνυμια μου θα την κρατησω όποτε θελω και για οποιους θελω. Στο χερι μας ειναι φιλε!
Και κατι αλλο....ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεσει να  δημιουργησει προβλημα εκεινη τη βραδια. Τη θεωρω βραδια δικη μου και τoυ Ελληνα και δεν θα το επιτρεψω να μας χαλασει κανενας το intimate mood...
καλήμερα!! Ένα μεγάλο μπράβο στον zadren και τον Ελληνα για την υπεροχή αυτή ιδέα ! καλή επιτυχία σας εύχομαι και μακάρι να γίνει θεσμός....!!! Φαντάζομαι θα είναι κάτι ξεχωριστό,γιαυτό αξίζει τον κόπο να το στηρίξουμε όλοι ο καθένας με τον τρόπο του....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλήμερα!! Ένα μεγάλο μπράβο στον zadren και τον Ελληνα για την υπεροχή αυτή ιδέα ! καλή επιτυχία σας εύχομαι και μακάρι να γίνει θεσμός....!!! Φαντάζομαι θα είναι κάτι ξεχωριστό,γιαυτό αξίζει τον κόπο να το στηρίξουμε όλοι ο καθένας με τον τρόπο του....

:grin:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλη επιτυχια μακαρι να παει μπουνια!!!!!!

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ΥΓ.  Εχω ενα θεμα με μια βασικη λεπτομερεια....Αυτο λεγεται "κινητο τηλεφωνο".  Βρισκομαι σε συζητησεις με το νομικο τμημα του μαγαζιου αλλα και με τον προσωπαρχη να δω τι μπορω να κανω ετσι ωστε να αποκλεισω και την απειλη που λεγεται "φωτο".Συντομα θα ριξω μια δυο ιδεες εδω μεσα. Ειναι θεμα που θα θελαμε να ακουσουμε τη γνωμη σας.
πολυ απλα θα το  ενταξεις στα πλαισια των " κανονισμων "
και  οποιος τον παραβει  ..
οι  "security" θα του ....δειξουν τον δρομο της εξοδου με ..... συνοπτικες διαδικασιες ..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
πολυ απλα θα το  ενταξεις στα πλαισια των " κανονισμων "
και  οποιος τον παραβει  ..
οι  "security" θα του ....δειξουν τον δρομο της εξοδου με ..... συνοπτικες διαδικασιες ..
ναι αυτο σκεφτομαι...το νομο των καζινο....ανθρωπος να βολταρει και αν δει κινητο να βγαζει καθρεπτη, θα τον σταματαει....θα δουμε!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ναι αυτο σκεφτομαι...το νομο των καζινο....ανθρωπος να βολταρει και αν δει κινητο να βγαζει καθρεπτη, θα τον σταματαει....θα δουμε!

κινητα και μαλακιες.. δεν μπορουν απλα να ειναι ολοι σοβαροι και εχεμυθοι για ενα βραδυ; δηλαδη σε swing parties γιατι θεωρουντε δεδομενα αυτα;

νομιζω πως εχει να κανει καθαρα με τον τυπο των ατομων που θα παρεβρεθουν, σιγουρα με το πως το βλεπουν (εαν το βλεπεις "παω να γαμησω" μαλλον επιλεχθηκες κατα λαθος), τη σοβαροτητα του καθενος κτλ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
κινητα και μαλακιες.. δεν μπορουν απλα να ειναι ολοι σοβαροι και εχεμυθοι για ενα βραδυ; δηλαδη σε swing parties γιατι θεωρουντε δεδομενα αυτα;

νομιζω πως εχει να κανει καθαρα με τον τυπο των ατομων που θα παρεβρεθουν, σιγουρα με το πως το βλεπουν (εαν το βλεπεις "παω να γαμησω" μαλλον επιλεχθηκες κατα λαθος), τη σοβαροτητα του καθενος κτλ
δεν θα εχω προβλημα με τις επιλογες καλεσμενων...μην ξεχνας πως στα swingers parties οι γυναικες φοβουνται περισσοτερο τις φωτο και ετσι ΟΛΑ τα παιδια ειναι καλα....Αλλη η ψυχολογια του παρτυ αυτου ομως...Αλλα το καλυπτω το θεμα μια χαρα. ηδη επικοινωνησα με το μερος διοργανωσης και απο οτι μου ειπαν ειναι ολα οκ για μηδενικη ανοχη στις φωτο!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
δεν θα εχω προβλημα με τις επιλογες καλεσμενων...μην ξεχνας πως στα swingers parties οι γυναικες φοβουνται περισσοτερο τις φωτο και ετσι ΟΛΑ τα παιδια ειναι καλα....Αλλη η ψυχολογια του παρτυ αυτου ομως...Αλλα το καλυπτω το θεμα μια χαρα. ηδη επικοινωνησα με το μερος διοργανωσης και απο οτι μου ειπαν ειναι ολα οκ για μηδενικη ανοχη στις φωτο!

Αληθεια, υπαρχουν πλανα για ζευγαρια που θα ηθελαν να παρεβρεθουν; Παρανομα ή μη; Ειδικη μεταχειρηση ή οτιδηποτε;

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Μακάρι να σας κάτσει όπως το θέλετε. Η μαλακία εδώ μέσα πάει και έρχεται όμως, ελπίζω να μη σας ξενερώσουν οι μαλακίες που θα ακουστούν και θα γραφτούν ακόμα. Φαντάζομαι συνηθισμένοι είστε σε αυτά.

600 άτομα δυσκολέυουν τον έλεγχο σε υπερπολλαπλάσιο βαθμό, πχ για κινητά τηλέφωνα. Βάζεις λίγη περισσότερη δουλειά, ίσως και +1 άτομο στην γκαρνταρόμπα με zip αριθμημένες σακουλίτσες και τελειώνεις, ΑΛΛΑ όποιος έχει οικογένεια-γκόμενα πίσω θα έχει θέμα βέβαια να είναι 2-3-4 ώρες offline.
Όπως όλα η διοργάνωση έχει χ10 περισσότερες δυσκολίες απ'οτι φαίνεται σε κάποιον που είναι εκτός του χορού.

good luck

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.280
Πόντοι
2.456
Π
Μακάρι να σας κάτσει όπως το θέλετε. Η μαλακία εδώ μέσα πάει και έρχεται όμως, ελπίζω να μη σας ξενερώσουν οι μαλακίες που θα ακουστούν και θα γραφτούν ακόμα. Φαντάζομαι συνηθισμένοι είστε σε αυτά.

600 άτομα δυσκολέυουν τον έλεγχο σε υπερπολλαπλάσιο βαθμό, πχ για κινητά τηλέφωνα. Βάζεις λίγη περισσότερη δουλειά, ίσως και +1 άτομο στην γκαρνταρόμπα με zip αριθμημένες σακουλίτσες και τελειώνεις, ΑΛΛΑ όποιος έχει οικογένεια-γκόμενα πίσω θα έχει θέμα βέβαια να είναι 2-3-4 ώρες offline.
Όπως όλα η διοργάνωση έχει χ10 περισσότερες δυσκολίες απ'οτι φαίνεται σε κάποιον που είναι εκτός του χορού.

good luck
Τυπε,ας πει οτι επεσε ο δορυφορος...

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Η συμμετοχή στη συναξη των Κυρίων που ακριβως δηλώνεται εδώ ή μέσω πμ;

Γιατί δεν είδα κάπου να αναφέρεται...αν πάλι αναφέρθηκε δώστε μου τα φώτα σας!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom