Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.προτεινω μια συνάντηση κάποια στιγμή για συζήτηση και επεξεργασια να ξαναγίνει κάτι στο μέλλον.προσφερω αφιλοκερδως φυσικά (!!!) βοήθεια. Μια χαρά ήταν το πάρτυ και μέχρι το πρωί άνετα πηγαίναμε....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
τι να μας πεις? μας λες οτι Πετ ειναι λονδινο και τα αλλα στον αερα....η μια απο αλλου μιση τιμη, μια Κ. με 700 κλπ κλπ κλπ.....
ειναι ινφ αυτο? Για πες απο που αλλου παιρνεις την Τζουλια με μιση τιμη...Και οταν λες μιση τιμη τι εννοεις?
Ο Ελληνας δεν θα ποσταρει αλλο τιποτα. Το νημα δεν ειναι για δαυτες....Αν θες να δωσεις εγκυκλοπεδικες γνωσεις, ανοιξε αλλο νημα. Σου υποσχομαι να σε διαβαζω συνεχεια....
Αν θυμασαι μια φορά σου ζήτησα ένα τηλέφωνο με ΠΜ και το εβγαλες δημοσια και καλά ότι σε εγλυφα, τώρα εσύ περιμένεις να σου απαντήσω ?
Να το πάρω σαν γλύψιμο αυτό ?
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μπράβο στα παιδιά που το έφτασαν το πράγμα μέχρι το τέλος και πλέον το πάρτυ, ανήκει στο παρελθόν. Αν κρίνω από τα σχόλια όσων βρέθηκαν στη Συγγρού, οι δύο συνάδελφοι δώσανε τα ρέστα τους. Είδα το ποστάρισμα του Έλληνα και διέκρινα μία απογοήτευση από κάποια πράγματα που δεν πήγανε όπως τα ήθελε, τον καταλαβαίνω, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Κλισέ αλλά έτσι είναι, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά είναι λογικό να έχει και κάποιες δυσκολίες, η επανάληψη είναι αυτή που διορθώνει τυχόν κακώς κείμενα.
Να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου, μιά που παραβρέθηκα: Πολλά συχαρητήρια στους Zadren και The_Greek. Οργανωτικά, όποιος έχει εμπειρία καταλαβαίνει ότι, ήταν δύσκολο το όλο εγχείρημα και με μεγάλο ρίσκο να μπουν μέσα και μάλιστα πολύ (πχ αν πήγαιναν πολύ λιγότεροι από όσους υποσχέθηκαν να πάνε). Πήραν το ρίσκο, έτρεξαν, είμαι σίγουρος ότι κατανάλωσαν πολύ προσωπικό χρόνο. Και τώρα ακούνε από κάποιους οι οποίοι δεν συμμετείχαν. Αν κατάφεραν να τους μείνουν κάποια χρήματα μπράβο τους (εγώ θα ήθελα να τους μείνουν αρκετά ώστε να έχουν κίνητρο να το ξανακάνουν).
Σίγουρα θα ήθελα (και οι ίδιοι πιστεύω) κι άλλα πράγματα, αλλά ήταν πρώτη φορά και δικαιολογούνται οι μικρές αστοχίες.
Προτάσεις για το επόμενο (πρέπει να υπάρξει επόμενο): 1. Περισσότερες κοπέλες (εκτός των εργαζομένων του καταστήματος). 2. Πιό φωτισμένος χώρος (δεν έβλεπες την κοπέλα παρά μόνο αν πλησίαζες στο μισό μέτρο) 3. Λίγο πιό χαμηλά η μουσική (δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε με τους συναγωνιστές ώστε να γνωριστούμε). 4. Κάθε ένας που παραγγέλνει προσκλήσεις να δεσμεύεται πληρώνοντας πριν το event (μετρώντας άτομα κατάλαβα ότι αρκετοί(?) από τους 140 που παρήγγειλαν προσκλήσεις τελικά δεν ήρθαν. Θα μπορούσα να είχα φέρει 5 φίλους παραπάνω). 5. Οδηγίες στις κοπέλες εκτός των εργαζομένων του καταστήματος, να κάνουν βόλτες στο μαγαζί ώστε να γνωριστούν με το δυνατό περισσότερους (αυτός δεν είναι και ο σκοπός τους;). 'Ηταν λάθος που έκατσαν όλες μαζί. 6. 'Εναρξη πιό αργά και όσο πάει.
Το τελικό συμπέρασμα πάντως ήταν πολύ θετικό και οφείλω να ευχαριστήσω και πάλι τους διοργανωτές.
Σίγουρα θα ήθελα (και οι ίδιοι πιστεύω) κι άλλα πράγματα, αλλά ήταν πρώτη φορά και δικαιολογούνται οι μικρές αστοχίες.
Προτάσεις για το επόμενο (πρέπει να υπάρξει επόμενο): 1. Περισσότερες κοπέλες (εκτός των εργαζομένων του καταστήματος). 2. Πιό φωτισμένος χώρος (δεν έβλεπες την κοπέλα παρά μόνο αν πλησίαζες στο μισό μέτρο) 3. Λίγο πιό χαμηλά η μουσική (δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε με τους συναγωνιστές ώστε να γνωριστούμε). 4. Κάθε ένας που παραγγέλνει προσκλήσεις να δεσμεύεται πληρώνοντας πριν το event (μετρώντας άτομα κατάλαβα ότι αρκετοί(?) από τους 140 που παρήγγειλαν προσκλήσεις τελικά δεν ήρθαν. Θα μπορούσα να είχα φέρει 5 φίλους παραπάνω). 5. Οδηγίες στις κοπέλες εκτός των εργαζομένων του καταστήματος, να κάνουν βόλτες στο μαγαζί ώστε να γνωριστούν με το δυνατό περισσότερους (αυτός δεν είναι και ο σκοπός τους;). 'Ηταν λάθος που έκατσαν όλες μαζί. 6. 'Εναρξη πιό αργά και όσο πάει.
Το τελικό συμπέρασμα πάντως ήταν πολύ θετικό και οφείλω να ευχαριστήσω και πάλι τους διοργανωτές.
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Αυτα που γραφω ειναι 100% και δεν τα γράφω επειδή πρέπει κάτι να γράψω. Τον Σπύρο τον γνωρίζω πάνω απ δεκαπενταετία και στο παρελθόν έχω ψωνίσει πολλές φορές. Σου πετάει 5-6 τρανταχτά ονόματα και όταν ερχεται η ώρα για το ρεζουμέ αρρωστησε ο σκύλος της,πήγε με τον γκόμενο διακοπες κτλ, πάρε τώρα αυτην η την άλλη που ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει αλλά είναι η επόμενη μις Ελλάς μις Υφήλιος στα καλλιστεια που θα γίνουν του χρόνου κτλ.Κατά τα αλλά για οποία και να του πεις ναι θα λέει το στέλνει το γράμμαΚαλά στα λέει ο Don Frantcesco
Πετρουλ είναι Λονδινο μόνιμα, Τζουλ πέρνεις από αλλού μισή τιμή, Νομικ. δεν ξέρω, Ντούβλη για μένα δεν αξίζει, μία Κ. που έχει την δίνει 6-700 αλλα δεν αξίζει, αν ποστάρεις και άλλες θα σου πω και για αυτές
maniouel
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 3.910
αν προσεχει με τη μηχανη, θα ερθει!
Μεχρι τοτε, δεν καβαλάω ουτε...γάιδαρο δεν το χανω με τιποτα το επομενο...'σουαρέ'
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Kαλημερα και καλη εβδομαδα…
Με τη σειρα μου θελω να ευχαριστησω [size=10pt]ολους εσας που παρευρεθηκατε στο φουλ μουν παρτακι ….[/size]
Το ότι ειδα σοβαρα και αξιολογα μελη εκει μεσα δεν με εκπλησσει εμενα καθολου μιας και εχω γνωρισει προσωπικα πανω από 100 μελη ηδη. Ξερω πολύ καλα ότι εδώ μεσα ειμαστε μια παρτιδα πολύ αξιολογων ανθρωπων….εκτος μερικων βεβαια που αυτους ετσι και αλλιως εγω τους γραφω στα αρχιδια μου….αρα και δεν ασχολουμαι μαζι τους….ας ασχοληθει ο Ελληνας μιας και εχει περισσοτρο χρονο στη διαθεση του….
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες μιας και ολοι λιγο πολύ ειπαν πως περασαν. Οι υπολοιποι που ποτε δεν εγραψαν εδώ μεσα τα ιδια λενε. Τουλαχιστον σε εμενα αυτό ειπαν που με γνωρισαν από κοντα.
Θελω να πω το εξης προς ολους να ξερουν κατι….
Όταν η προσφορα γινεται αναταση καρδιας, εγω βιωνω αναταση ζωης και η ψυχη δονειται σε επιπεδο παρα πολύ υψηλο…
Τα υπολοιπα τα ειπε ο Ελληνας…
Ελληνα σε ευχαριστω πολύ για την στηριξη σου και για τις ατελειωτες ωρες που επενδυσες σε αυτό το εγχειρημα. Εισαι πραγματικος φιλος με ψυχη…Τελικα φιλε όλα αξιζουν το κοπο, αν η ψυχη δεν είναι μικρη!
Τωρα με τη σειρα σου όμως, πες μου ποιος σε γαμει να μου παρει και μια πιπα!
ΥΓ Ο καριολακος που ηρθε με το κλωναρι του με ειδε προσωπικα. Ξερει αυτος, πως με γνωρισε και από πού εκει μεσα….Απλα τωρα τελειωμενε και κατεστραμενε να πας στα τσιρακια σου που σε εστειλαν και να πεις ποιος πραγματικα ειμαι….comprente?
ευχαριστουμε πατερ για οτι μας προσφερατε στο παρτυ!!αδιμονουμε για το επομενο...
να πω δυο πραγματα για τα παιδια...
φιλε ζαντ,την ωρα που εφευγα,και σε ειδα εξω και ηρθα να σε χαιρετησω,πραγματικα σε λυπηθηκα...
το παλικαρι δε μπορουσε να μιληση απ τη κουραση...ρισπεκτ!
το ιδιο και ο ελληνας,καποια στιγμη εψαχνε απεγνωσμενα ενα ποτηρι νερο να πιει!!!
για το επομενο,φωναχτε,να κατσουμε 20 ατομα κατω και να πουμε τι και πως...η αρχη εγινε και ηταν καλη!!!το μελλον ειναι λαμπρο,κατι αλλαζει στο χωρο!!!!
τα παιδια δε τα ηξερα,επιδιωξα να τα γνωρισω στο περτυ,οπως και μερικους αλλους φιλους απ δω.
οταν συστηθηκα με το ζαντ,μετα απο λιγο τον βλεπω με 4 τσουπρες να ερχετε και να της παρκαρη στο τραπεζι μας!!χαχαχα!εισαι θεος ρε!ημουν με ενα φιλο,και στο τραπεζι ηταν ακομα αλλα δυο μελη απο δω.εεε σα παιδια καναμε την καυλαντα μας!
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Και τα 4 αδερφέ ήταν δυναμιτες ;)
ναι βαβαιος βαβαιος!!!!
εσυ πηρες το δωρο σου?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Φιλε σε γνωρισα απο κοντα και εισαι και εσυ ενας πολυ αξιολογος και σοβαρος ανθρωπος! Με εντυπωσιασε η ζωντανια σου, πραγματικα!εγω ρε παιδια με το μονο που χαλαστικα τελικα,ηταν που δε πηρα γραμμη τη ντουβλη....
θα την ελεγα τη μαλακια μου δε παιζει!!!!
αλλα μας μπερδεψε η αλλη,που ηταν συνεχεια πισω απο το ρεβη.
Η κυρια πισω απο το Ρεβη, ηταν η αδελφη της Τουβλιτσας, η Ιωαννα!
Οσο αφορα για τις 4 που ειδατε οι δυο ηταν εντελως ΕΚΤΟΣ χωρου αλλα ΕΝΤΟΣ τερεν!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Και τα 4 αδερφέ ήταν δυναμιτες ;)
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Φιλε σε γνωρισα απο κοντα και εισαι και εσυ ενας πολυ αξιολογος και σοβαρος ανθρωπος! Με εντυπωσιασε η ζωντανια σου, πραγματικα!
Η κυρια πισω απο το Ρεβη, ηταν η αδελφη της Τουβλιτσας, η Ιωαννα!
Οσο αφορα για τις 4 που ειδατε οι δυο ηταν εντελως ΕΚΤΟΣ χωρου αλλα ΕΝΤΟΣ τερεν!
οι 2 απ της 4,πολυ ωραια μωρα.οι αλλες 2,απλα οχι του γουστου μου....
ναι κατι καταλαβα,γιατι οταν της ρωτησα,που σας βρισκουμε εσας,μου αλαξε κουβεντα!χαχαχα!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
την επομενη φορα να μου πεις εμενα να τις ανοιξω τις κουβεντες φιλε! ;)οι 2 απ της 4,πολυ ωραια μωρα.οι αλλες 2,απλα οχι του γουστου μου....
ναι κατι καταλαβα,γιατι οταν της ρωτησα,που σας βρισκουμε εσας,μου αλαξε κουβεντα!χαχαχα!
Έπρεπε να μου πεις να ανοίξω εγώ κουβέντα...... Κάτι θα έκανα ;)οι 2 απ της 4,πολυ ωραια μωρα.οι αλλες 2,απλα οχι του γουστου μου....
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Έπρεπε να μου πεις να ανοίξω εγώ κουβέντα...... Κάτι θα έκανα ;)
εσυ αφου ειπαμε εισαι ομορφοπαιδο!!!
λεμε για εμας,τους κοινους θνητους!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
μπραβο ελληνα και zadren για το παρτυ σας ενας επαγγελματικος λογος και αναγκαστηκα να χασω την παρταρα σας
Όλα είναι θέμα λέγειν.......εσυ αφου ειπαμε εισαι ομορφοπαιδο!!!
λεμε για εμας,τους κοινου θνητους!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
;)μπραβο ελληνα και zadren για το παρτυ σας ενας επαγγελματικος λογος και αναγκαστηκα να χασω την παρταρα σας
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις