Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Καλημερσ στη ΚΑΛΗ παρεα και απο μενα,
Ευχαριστουμε τα παιδια που προσπαθησαν να περασουμε καλα κυριως τον Ελληνα και τον Zad

Απο κακοθελητες χορτασαμε...

Οποιος ειναι μαγκας να κανει κατι παρομοιο ασ το κανει και να κονομισει και να μας πει και μας..,

φιλια σε ολα τα κοριτσια που ηταν μαζι μας το Σαββατοβραδο !!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν... όσοι μου έστειλαν πμ για Ντούβλι απάντησα. 'Αντε... καλό γέλιο.

Απλά μην πίνετε τίποτα την ώρα που το διαβάζετε και πνιγείτε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και μετά θα το έχω τύχεις.  :grin: :grin: :grin:

:hi:

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Λοιπόν... όσοι μου έστειλαν πμ για Ντούβλι απάντησα. 'Αντε... καλό γέλιο.

Απλά μην πίνετε τίποτα την ώρα που το διαβάζετε και πνιγείτε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και μετά θα το έχω τύχεις.  :grin: :grin: :grin:

P0S εχει ?
Γιατι για μετρητα δεν παιζει να βγαινουνε..
Αντε καλα να περασετε βρε !

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Απο κακοθελητες χορτασαμε...
Οποιος ειναι μαγκας να κανει κατι παρομοιο ασ το κανει και να κονομισει και να μας πει και μας..,

Εγώ προκάλεσα ΔΗΜΟΣΙΑ τους όποιους "καλοθελητές" να κάνουν αυτοί πάρτυ την επόμενη φορά.
Επαναλαμβάνω... τους προκαλώ δημόσια!!!

Εννοήτε εάν με καλέσουν θα πάω. Άντε να δούμε πόσο μεγάλα τα έχουν και εάν αντέχουν.

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Εγώ προκάλεσα ΔΗΜΟΣΙΑ τους όποιους "καλοθελητές" να κάνουν αυτοί πάρτυ την επόμενη φορά.

Εννοήτε εάν με καλέσουν θα πάω. Άντε να δούμε πόσο μεγάλα τα έχουν και εάν αντέχουν.

Πεστα τωρα... Πεστα, φιλε, και γω θα παω!

Οριστε ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ που λεει και ο Βουτσας  !!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

Ε[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ννοήτε εάν με καλέσουν θα πάω.[/size][/size][/size] Άντε να δούμε πόσο μεγάλα τα έχουν και εάν αντέχουν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι αρχιδι εισαι ρε...... :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Γιατι ρε Zad?
Ο Ελληνας το Σαββατο δεν περασε καλα γιατι ετρεχε να περασουμε εμεις καλα, εκει θα περασει καλυτερα ! :headbang:
Ο Ελληνας λεει παπαριες....Σιγα μην ετρεξε....Πιπες εκανε στη κουρτινουλα! Ρωτηστε τον να σας πει!  ;)

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Ο Ελληνας λεει παπαριες....Σιγα μην ετρεξε....Πιπες εκανε στη κουρτινουλα! Ρωτηστε τον να σας πει!  ;)

Εγω αλλα εμαθα ...μου τα ειπε Ο ΡΕΒΗΣ ειχε τη ΝΤΟΥΒΛΗ και ζαχαρωνε..καπου τουσ ειδα μαζι αλλα δεν λεω!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πρεπει να μου διαβάσεις μια ευχή πάτερ...να λυθούν τα 'μάγια' !!!
Προσευχη 4 φορες την ημερα...........Ιησούς Χριστός νικά, κι αν είναι μάτι το σκορπά, η κυρά η Παναγιά

30 μερες νηστεια και εισαι ετοιμος αδελφε! :grin:

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
Πολλά συγχαρητήρια στα αλάνια Zadren και The_Greek για το άψογο πάρτυ αλλά και για το γεγονός ότι όλο το βράδυ δε σταμάτησαν λεπτό να τρέχουν! Αγάντα αλάνια κι αφήστε τους καλοθελητές να λένε ό, τι θέλουν.

Δε ξέρω για τους υπόλοιπους,  αλλά προσωπικά πέρασα καταπληκτικά. 3 ποτάκια καθαρά, όμορφες υπάρξεις παντού, άλλες μακριά κι άλλες τόσο κοντά που άφησαν το make up και το crayon τους στο σακάκι μου!!!

Τέλος να στείλω τους συν-αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στα αλάνια που ήπιαμε παρέα 2-3 γουλιές και ανταλλάξαμε απόψεις. Κυκλοφορούν τελικά αρκετοί κύριοι εδώ μέσα!

Και εις άλλα με υγείες σε όλους μας

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Καλημέρααααααα!!!

Λοιπόν, έφτιαξα  :coffee:  και διαβάζω να δω τι έχασα εχθές από 22:00 και μετά.
Μπορώ να πω ότι μόλις ανακοίνωσα περί τιμοκαταλόγου Ντούβλη, πήρα πιο πολλά μηνύματα σε πμ από ότι είχα πάρει για το πάρτυ μας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε, Ζadren σκέφτομαι σοβαρά να σε παρατήσω στα κρύα του λουτρού και να συνεργαστώ με Ντούβλη για το επόμενο πάρτυ αφού έχει μεγαλύτερη πέραση από εσένα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα απαντήσω σε όλους. Υπάρχει και λίστα με Τζουλ, Πετρουλ, Νομικ,...   :grin: :grin: :grin: :grin:
Μην τα παίρνεις και όλα τοις μετρητοίς,λέει πολλά παραμύθια ο Σπύρος

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πολλά συγχαρητήρια στα αλάνια Zadren και The_Greek για το άψογο πάρτυ αλλά και για το γεγονός ότι όλο το βράδυ δε σταμάτησαν λεπτό να τρέχουν! Αγάντα αλάνια κι αφήστε τους καλοθελητές να λένε ό, τι θέλουν.

Δε ξέρω για τους υπόλοιπους,  αλλά προσωπικά πέρασα καταπληκτικά. 3 ποτάκια καθαρά, όμορφες υπάρξεις παντού, άλλες μακριά κι άλλες τόσο κοντά που άφησαν το make up και το crayon τους στο σακάκι μου!!!

Τέλος να στείλω τους συν-αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στα αλάνια που ήπιαμε παρέα 2-3 γουλιές και ανταλλάξαμε απόψεις. Κυκλοφορούν τελικά αρκετοί κύριοι εδώ μέσα!

Και εις άλλα με υγείες σε όλους μας

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Θα απαντήσω σε όλους. Υπάρχει και λίστα με Τζουλ, Πετρουλ, Νομικ,...  :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλά στα λέει ο Don Frantcesco
Πετρουλ είναι Λονδινο μόνιμα, Τζουλ πέρνεις από αλλού μισή τιμή, Νομικ. δεν ξέρω, Ντούβλη για μένα δεν αξίζει, μία Κ. που έχει την δίνει 6-700 αλλα δεν αξίζει, αν ποστάρεις και άλλες θα σου πω και για αυτές

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Φιλε, κομπλεξικε! Εδω το καζανι βραζει και ο κωλος της μαιμους γιορταζει!

Και (σανο)τερα....

Αρε κώλε, ξεπούλησες το καζάνι και γέμισες με ευρουλάκια και το παίζεις ιστορία τώρα.
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλά στα λέει ο Don Frantcesco
Πετρουλ είναι Λονδινο μόνιμα, Τζουλ πέρνεις από αλλού μισή τιμή, Νομικ. δεν ξέρω, Ντούβλη για μένα δεν αξίζει, μία Κ. που έχει την δίνει 6-700 αλλα δεν αξίζει, αν ποστάρεις και άλλες θα σου πω και για αυτές
τι να μας πεις? μας λες οτι Πετ ειναι λονδινο και τα αλλα στον αερα....η μια απο αλλου μιση τιμη, μια Κ. με 700 κλπ κλπ κλπ.....
ειναι ινφ αυτο? Για πες απο που αλλου παιρνεις την Τζουλια με μιση τιμη...Και οταν λες μιση τιμη τι εννοεις?

Ο Ελληνας δεν θα ποσταρει αλλο τιποτα. Το νημα δεν ειναι για δαυτες....Αν θες να δωσεις εγκυκλοπεδικες γνωσεις, ανοιξε αλλο νημα. Σου υποσχομαι να σε διαβαζω συνεχεια....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom