kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
Τον ξέρεις τον τιμοκατάλογο βλέπω
πολλα ξερω
μην βλεπεις που δεν μιλαω
Τον ξέρεις τον τιμοκατάλογο βλέπω
Ο Ελληνας ενημερωσε απο τς 14-12Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκληση, δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Θα ήθελα να πω το εξής: αν υπάρξει δεύτερο παρτυ, καλό θα είναι [size=10pt]να μας ενημερώνουν πιο πριν[/size], τι θέλω να πω; Μου στειλαν την πρόσκληση σε mail μια μέρα πριν, εγώ όμως είχα κανονίσει σκ με την δικιά μου, πως να ερχόμουν;είχα κλείσει δωμάτια κ τα ρέστα, ενώ αν ήξερα κάποιες μέρες πριν θα το εφτιαχνα για να έρθω[size=10pt](νόμιζα ότι δεν ήμουν στην λίστα)[/size] , τουλάχιστον λίγες μέρες πριν να μας ενημερώνετε ότι είμαστε μέσα στην λίστα κ μια μέρα πριν για το μέρος, για να κάνουμε τα κουμαντα μας, επίσης αυτό με την εκτύπωση δεν ήταν πιστεύω εφικτό για όλους. Ελπίζω να ξαναγίνει παρτυ κ να συγχαρώ τους διοργανωτές για το εγχείρημα.
Μπυρα Αλφα 3 ευρω ο αφρος δωρο απο το μαγαζιΠου ναι ο τιμοκαταλογος οεο??
δεμ μιλας? Εισαι σιγουρος?πολλα ξερω
μην βλεπεις που δεν μιλαω
Καλή εβδομάδα κύριοι....
Ρε σεις δεν μου ανοίγει το δεύτερο γραφείο και δεν μπορώ να δω τις γκόμενες.
Τι στα διαλα...
τωωωωρα τα επιασες τα λεφτα σου εσυ και ο Ελληνας τα αρχιδια του!κρεμομαστε ολοι απο τον ΕΛληνα
μη ξεχασεις υπαρχει και τιμοκαταλογος για τον ιδιο το Ρεβη φιλε....Εχει και καποια βοηθηματα μαζι του... ;)Καλημέρααααααα!!!
Λοιπόν, έφτιαξα και διαβάζω να δω τι έχασα εχθές από 22:00 και μετά.
Μπορώ να πω ότι μόλις ανακοίνωνσα περί τιμοκαταλόγου Ντούβλη, πήρα πιο πολλά μηνύμτα σε πμ από ότι για το πάρτυ μας.
Οπότε, Ζadren σκέφτομαι σοβαρά να σε παρατήσω στα κρύα του λουτρού και να συνεργαστώ με Ντούβλη για το επόμενο πάρτυ αφού έχει μεγαλύτερη πέραση από εσένα.
Θα απαντήσω σε όλους. Υπάρχει και λίστα με Τζουλ, Πετρουλ, Νομικ,...
Έτοιμος είσαι παίκτη!!! Ελπίζω να σε κάλυψα!!!Που ναι ο τιμοκαταλογος οεο??
Πες στη Ντουβλη να κανει λογαριασμο στο bou (αν δεν εχει ηδη)
Έτοιμος είσαι παίκτη!!! Ελπίζω να σε κάλυψα!!!
Τις ευλογίες σας Πάτερ!!!
τα σεβη μου κυριε....
τιμη μας που σε γνωρισαμε και απο κοντα επιτελους!!!!
τωρα καταλαβα γιατι ειστε "τιμημενος"
και συνεχιζω μιας και εγω εχω καποιες αποριες....Τοτε ποιος ο λόγος της επιλογής ?
Απορίες κάποιου που έκραζε και δεν πήγε ,
Ποσοι ήρθαν τελικά ?
Ποιο ήταν το δεύτερο γραφείο ?
Πως ήταν οι κοπέλες των γραφείων ?
Πως ήταν το σόου της πορν σταρ?
Γιατι λέγατε ότι απαγορεύεται το πήδημα ενώ μπορούσες να πηδήξεις ?
Οι σπέσιαλ σερβιτόρες ήταν οι κοπέλες του μαγαζιού ?
Γιατι αυτή η αυστηρότητα ? ειδικα σε μαγαζί που έχουν πάει τα μισά μέλη ?
Γιατι 40 ευρώ η είσοδος και 3 ποτά υποχρεωτικά ?
που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα εκτός από τσέπες ? (δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά)
Γιατι να μην κρατήσει κάποιος το 40ρι να βάλει +10 και να πάει να πηδήξει την Jeniifer απέναντι στο Lido ?
κουμπάρα???? τι εχεις με την κουμπάρα σου ρε ρεμαλι? Τι σου ειπα ρε? Κρατησουυυυυυ!Με βλεπω να σπαω κουμπαρα παλι....