Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Όλα είναι θέμα λέγειν.......  :rockon:

ενταξει εγω μια χαρα την εβγαλα,ειχα ολο το βραδυ την αννουλα διπλα,με αυτα τα θεσπεσια "ΒΥΖΓΙΑ"!!!!!!κολληταρια γιναμε!τωρα θα περασω απο κανα στουντιο που ειναι να την κερασω
ενα "ποτακι"χαχαχαχα!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Tελικά ο Ρωμιός όταν πάει στο ΧΜπαρ ή σε κάποιο άλλο παρόμοιο κωλόμπαρο και πληρώνει 10 € το ποτό γκρινιάζει και τα βάζει με την τύχη του και την αοσχροκέρδεια των επιχειρηματιών, όταν όμως τον καλούν σε "Sinners Prive Party" στο ίδιο κωλόμπαρο με τις ίδιες πουτάνες, όλα καλά.

Μεγάλη ζημιά ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ. :grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Tελικά ο Ρωμιός όταν πάει στο ΧΜπαρ ή σε κάποιο άλλο παρόμοιο κωλόμπαρο και πληρώνει 10 € το ποτό γκρινιάζει και τα βάζει με την τύχη του και την αοσχροκέρδεια των επιχειρηματιών, όταν όμως τον καλούν σε "Sinners Prive Party" στο ίδιο κωλόμπαρο με τις ίδιες πουτάνες, όλα καλά.

Μεγάλη ζημιά ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ. :grin:

Έλα, που ήσουν εσύ και δεν σε είδα μέσα? Δεν πιστεύω να σε έστειλαν πίσω στις τουαλέτες? Θα τους μαλώσω.
Θα τους μαλώσω όλους γιατί ναι μεν μπήκες και τα "είδες" όλα αλλά δεν σε άφησαν να παρατηρήσεις προσεκτικά.

Για πες... τι άλλο είχαμε εκεί εκτός από τα 10ευρα ποτά και τις γυναίκες του Χ-Bar.
Για πες?

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Μήπως να ζητήσουμε τα λεφτΑ μας πίσω ;
Μόνο ΠΑΣΟΚ.. :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έλα, που ήσουν εσύ και δεν σε είδα μέσα? Δεν πιστεύω να σε έστειλαν πίσω στις τουαλέτες? Θα τους μαλώσω.
Θα τους μαλώσω όλους γιατί ναι μεν μπήκες και τα "είδες" όλα αλλά δεν σε άφησαν να παρατηρήσεις προσεκτικά.

Για πες... τι άλλο είχαμε εκεί εκτός από τα 10ευρα ποτά και τις γυναίκες του Χ-Bar.
Για πες?

Όλα είναι μάρκετινγκ, αυτό λέω. Μη χαλιέσαι.
Και του χρόνου.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

Για πες?

ελληνα θα σε μαλωσω...τι μου ειπες?δε μου ειπες "μην ασχολησε"...εεε εεε
αστα αυτα τωρα,ποτε θα παμε με το ρεβη και τα κοριτσια του,στο "κουρσαρο"για ψαρακι!!!
λοιπον εγω αυριο φευγω,και γυρναω τελος του μηνα,κανονιστε καφεδακι!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.723
Πόντοι
216
απορω ακομα με καποιους που ενω δεν ηρθανε,δεν τους ενδιεφερε το event και χαλαλι τους κανενας δεν του πηρε με το ζορι ουτε τους το επεβαλε ακομα σχολιαζουνε για το τι ειχε τι δεν ειχε,τιμες,αν ειχε φεγγαρι,αν ειχε πανσελληνο και λογια του αερα...εγω προσωπικα με θεματα γενικα και εδω μεσα που δεν με αγγιζουνε δεν καθομαι να σχολιαζω διοτι δεν με απασχολει καν...εσας τι σας καιει τοσο δεν ξερω...
και αφου καποιοι απο εσας το παιζεται ξερολες με ολα γτ δεν διοργανωνεται εσεις κατι αναλογα ,πολυ καλυτερο με τα δικα σας στανταρ να το δουμε???
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
καλο απογευμα!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ελληνα θα σε μαλωσω...τι μου ειπες?δε μου ειπες "μην ασχολησε"...εεε εεε
αστα αυτα τωρα,ποτε θα παμε με το ρεβη και τα κοριτσια του,στο "κουρσαρο"για ψαρακι!!!
λοιπον εγω αυριο φευγω,και γυρναω τελος του μηνα,κανονιστε καφεδακι!
δεν πινει καφε ο Ελληνας εχει αιμορροΐδες φιλε! Για αυτο δεν μπορουσε να κατσει πουθενα στο παρτυ.... :grin:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
τι να μας πεις? μας λες οτι Πετ ειναι λονδινο και τα αλλα στον αερα....η μια απο αλλου μιση τιμη, μια Κ. με 700 κλπ κλπ κλπ.....
ειναι ινφ αυτο? Για πες απο που αλλου παιρνεις την Τζουλια με μιση τιμη...Και οταν λες μιση τιμη τι εννοεις?

Ο Ελληνας δεν θα ποσταρει αλλο τιποτα. Το νημα δεν ειναι για δαυτες....Αν θες να δωσεις εγκυκλοπεδικες γνωσεις, ανοιξε αλλο νημα. Σου υποσχομαι να σε διαβαζω συνεχεια....

Καλά στα λέει για την μισή τιμή.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ο Σπύρος ψάχνει κορόιδα

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Φιλε σε γνωρισα απο κοντα και εισαι και εσυ ενας πολυ αξιολογος και σοβαρος ανθρωπος! Με εντυπωσιασε η ζωντανια σου, πραγματικα!

Η κυρια πισω απο το Ρεβη, ηταν η αδελφη της Τουβλιτσας, η Ιωαννα!  :grin:

Οσο αφορα για τις 4 που ειδατε οι δυο ηταν εντελως ΕΚΤΟΣ χωρου αλλα ΕΝΤΟΣ τερεν!

Eντός εκτός και επι τα  αυτά!
καλό μεσημέρι κύριοι

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αργει ο καταλογος με τιμες κ υπηρεσιες??

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε σεις για στειλτε μου και μενα το καταλογο...
ετσι για τι περιεργεια...
εγω δε παω με σελεμπριτι,μονο κοντοπουτανα θελω!!!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
αργει ο καταλογος με τιμες κ υπηρεσιες??

Μου έστειλες πμ και δεν σου έστειλα? χμμμμ....
Σου στέλνω πμ για να μην σε τρώει η περιέργεια... αν και η περιέργεια λέει σκότωσε την γάτα.  :grin: :grin: :grin:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Σου στέλνω πμ για να μην σε τρώει η περιέργεια... αν και η περιέργεια λέει σκότωσε την γάτα.  :grin: :grin: :grin:

Καλά Καλά.
Τελείωνε γιατί έχω ιδέες για το επόμενο party !

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aστον ρε γιατι εχει να φτιαξει κ το αμαξι.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom