Αυτό το πάρτι είναι όλη η δηθενιά του έλληνα μπουρτζόβλαχου
Μπουρτζόβλαχου?
Αγαπητέ όχι και μπουρτζόβλαχος.... νησιώτης είμαι.
που θα ικανοποιησει όλα του τα μικροαστικά κόμπλεξ (μικροαστικά...και πολύ λέω),
Ουσιαστικό
μικροαστός αρσενικό
Πολίτης που ανήκει στην ενδιάμεση κοινωνική τάξη (ανάμεσα στην αστική και την εργατική). Χαρακτηρίζεται από πολιτική και ιδεολογική αστάθεια, από ατομιστική κοινωνική συμπεριφορά και στενές αντιλήψεις.
Δηλαδή βγήκε στην φόρα ότι έχω ατομιστική συμπεριφορά και στενές αντιλήψεις.
Σκέψου να μην ήμουν μικροαστός.... τότε θα ξανάνοιγα το διάσημο Studio 54 στην Νεα Υόρκη για το πάρτυ μου. Αρκεί να μην είχα ατομιστική συμπεριφορά και στενές αντιλήψεις!
καπνίζοντας πούρα παρουσία ακριβών κολ γκερλσ τα οποία θα γνωρίσει από πριν για να μην φάει και καλά φόλα.
Αγαπητέ Jaygatsby, δεν περιμένω από όλους να γνωρίζουν την ιδιαίτερη σημασία ενός πούρου.
Αλλά επειδή σε συμπάθησα θα σου απαντήσω με δύο ίδια κείμενα από κάτω με την διαφορά κάποιο λέξεων μπας και καταλάβεις.
Το πούρο δεν είναι σαν το τσιγάρο, να έχουμε τη μάρκα μας και να μην αλλάζουμε. Κάθε καπνιστής πούρου αρέσκεται να δοκιμάζει νέες γεύσεις, αρώματα,
μεγέθη και γνωρίζει ότι υπάρχουν διαφορετικά πούρα, κατάλληλα για την κάθε στιγμή. Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσει κανείς είναι η χώρα παραγωγής.
Καλά πούρα δεν παράγει μόνο η Κούβα, αυτό θα πρέπει να το έχετε διαπιστώσει πλέον όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη. Δομινικανή Δημοκρατία, Νικαράγουα
και Ονδούρα είναι οι βασικές «εναλλακτικές» χώρες που πρέπει να γνωρίζετε. Τα πούρα από αυτές είναι κατά κανόνα πιο ελαφριά από τα κουβανέζικα, αν
και τελευταία οι κορυφαίες τους μάρκες έχουν κυκλοφορήσει και σειρές με βαρύτερα πούρα ακολουθώντας την πιο πρόσφατη παγκόσμια τάση.
Τα Call Girls δεν είναι σαν τις γκόμενες μας/γυναίκες μας, να τις έχουμε στανταράκι και να μην αλλάζουμε. Κάθε θαυμαστής Call Girl αρέσκεται στο να
δοκιμάζει νέες γεύσεις, αρώματα, μεγέθη και γνωρίζει ότι υπάρχουν διαφορετικά Call Girls, κατάλληλα για την κάθε στιγμή. Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσει
κανείς είναι η χώρα προέλευσης. Καλά Call Girls δεν παράγει μόνο η Ρωσία, αυτό θα πρέπει να το έχετε διαπιστώσει πλέον όσοι διαβάζετε. Τσέχικη Δημοκρατία,
Ουγγαρία, Ουκρανία, και Ρουμανία είναι οι βασικές «εναλλακτικές» χώρες που πρέπει να γνωρίζετε. Τα Call Girls από αυτές είναι κατά κανόνα πιο ελαφριά από
τα Ρώσικα, αν και τελευταία οι κορυφαίες τους έχουν κυκλοφορήσει και σειρές με βαρύτερα call Girls ακολουθώντας την πιο πρόσφατη παγκόσμια τάση.
Και βέβαια θα του έχουν πριν ανοίξει την πόρτα του Λάντα του, ευγενείς πορτιέρηδες, θαμώνες οίκων ανοχής του Μεταξουργείου.
Εντάξει λες Lada και θα νομίζουν όλοι ότι είναι ένα απλό Lada. Δεν διευκρινίζεις και εσύ ρε αδερφέ.
Να αυτό το νέο Lada Raven θα έχω για να μην υπάρξουν λανθασμένες εντυπώσεις.
Μία συμβουλή στους διοργανωτές. Προσέξτε πολύ το vetting μην μαλλιοτραβηχτείτε την ημέρα του πάρτι με τους λιγούρηδες που θα μαζευτούν.
Γιατί λιγούρηδες θα μαζευτουν, οι πραγματικοί κύριοι δεν μπαίνουν σε αυτό το σάιτ και δεν πάνε σε τέτοια ανούσια πάρτι.
Και επειδή εγώ είμαι κύριος.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Σου υπόσχομαι ότι θα φροντίσω προσωπικά ότι δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα. Ούτως η άλλως με τον φίλο Νάσο το ξεκαθαρίσαμε.
Πόρτες από αυτοκίνητα θα ανοίγει, πακέτα από σπίρτα θα πουλάει, άντε να γυαλίσει και το παπούτσι κανενός που θα χρειάζεται, θα κάνει
και μεροκαμματάκι να πεταχτεί μέχρι το Μετάξι μετά. Όλα αυτά όμως από έξω. Ξεκάθαρα πράγματα.
Όσο για εσένα... τι θα άλλο μπορούσα να πω σε έναν τέτοιο Κύριο που ρίχνει τα μούτρα του και μπαίνει σε ένα τέτοιο νήμα γεμάτο
μπουρτζόβλαχους και απαντάει?
Την καλημέρα μου!