Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Βάλτα σε poll  διότι δεν βολεύουν τα ίδια και με την ίδια ευκολία ελεύθερους, παντρεμένους, χωρισμένους, απλά ζευγαρωμένους...

Δυστυχώς ή ευτυχώς... την ημερομηνία και την ημέρα κατά 99% τις έχουμε κλείσει.
Απλά κάποιες τελευταίες διευκρινήσεις θα γίνουν σήμερα και από αύριο μάλλον θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση.

:hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Νομίζω ότι το κούρασες λίγο το θέμα. Θα στο πω για μία τελευταία φορά και δεν πρόκειτε να το ξαναπώ και ούτε να σου ξαναπαντήσω επ'αυτού.

Αγαπητέ Νάσο αριστερέ φιλελευθεριστή με τα μεγάλα σου κονέ...

Χρήματα στην τσέπη μου ή μάλλον χρήματα στην τσέπη μας εμείς δεν θα βάλουμε. Αντιθέτος, επειδή η προσδοκίες μας είναι πάρα πολύ μεγάλες για αυτό το πάρτυ
(το οποίο όπως είπα μπορείς να είσαι από έξω εάν θες και να πουλάς πακέτα σπίρτα για όσους θα καπνίζουν τα πούρα τους), το πιό πιθανό είναι να βάλουμε και από
την δική μας τσέπη κάποια χρήματα.

Επίσης το μικρό σου μυαλουδάκι θα μπορούσε να σκεφτεί ότι εάν ήταν να βάλουμε μαρουλάκι στην τσέπη μας τότε δεν θα το κάναμε το πάρτυ πριβέ αλλά ανοιχτό
προς όλους ώστε να "οικονομίσουμε" και περισσότερα, αλλά και εσύ να μπορέσεις να έρθεις. Παρόλα αυτά, προτιμάω να μην βγάλω τίποτα και εσύ να μείνεις στην απέξω.
Τώρα θες να με πιστέψεις με πιστεύεις... δεν θες να με πιστέψεις, δικό σου θέμα.

Αλλά θα σε παρακαλούσα ευγενικά, εάν έχεις την καλοσύνη να γράφεις εδώ μέσα πράγματα με ουσία προς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και όχι με κακοβουλία.

Παρόλα αυτά εάν δεν σε ικανοποιέι η απάντηση μου τότε θα σου πω το εξής... οικονομικό μου σύμβουλο, σίγουρα δεν σε ανέθεσα.
πουρα με φλεβες τυπε :think: :S :S :S

lone_r1der

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
500
Πόντοι
291
Θα με ενδιέφερα απλά περιμένω την τελική ανακοίνωση για να δω αν βολεύει η ημέρα

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Απλά κάποιες τελευταίες διευκρινήσεις θα γίνουν σήμερα και από αύριο μάλλον θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση.

Ελπίζω να συμπεριληφθουμε.θα είναι εντός του μηνα?όσο γι αυτούς που γράφουν γι χρήματα κλπ.εμενα προσωπικά με ενδιαφέρει να έρθω το έχω ξαναγράψει και να δω πριν ψωνισω σε απλά ελληνικά.τωρα αν κάποιος βγάλει ούτε που με νοιάζει.τουλαχιστον σε θέματα εμφάνισης δεν θα κλαψουμε ξανά φράγκο.περα από τον όλο χαβαλέ που θα γίνει. Αναμένουμε!!!

grkcpl2003

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
:hi: υπολογίστε  και εμένα κατά 90 %  :rockon:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227

:hi: γρήγοροι, Nice!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό το πάρτι είναι όλη η δηθενιά του έλληνα μπουρτζόβλαχου που θα ικανοποιησει όλα του τα μικροαστικά κόμπλεξ (μικροαστικά...και πολύ λέω), καπνίζοντας πούρα παρουσία ακριβών κολ γκερλσ τα οποία θα γνωρίσει από πριν για να μην φάει και καλά φόλα. Και βέβαια θα του έχουν πριν ανοίξει την πόρτα του Λάντα του, ευγενείς πορτιέρηδες, θαμώνες οίκων ανοχής του Μεταξουργείου.

Μία συμβουλή στους διοργανωτές. Προσέξτε πολύ το vetting μην μαλλιοτραβηχτείτε την ημέρα του πάρτι με τους λιγούρηδες που θα μαζευτούν. Γιατί λιγούρηδες θα μαζευτουν, οι πραγματικοί κύριοι δεν μπαίνουν σε αυτό το σάιτ και δεν πάνε σε τέτοια ανούσια πάρτι.

Και επειδή εγώ είμαι κύριος.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αυτό το πάρτι είναι όλη η δηθενιά του έλληνα μπουρτζόβλαχου που θα ικανοποιησει όλα του τα μικροαστικά κόμπλεξ (μικροαστικά...και πολύ λέω), καπνίζοντας πούρα παρουσία ακριβών κολ γκερλσ τα οποία θα γνωρίσει από πριν για να μην φάει και καλά φόλα. Και βέβαια θα του έχουν πριν ανοίξει την πόρτα του Λάντα του, ευγενείς πορτιέρηδες, θαμώνες οίκων ανοχής του Μεταξουργείου.

Μία συμβουλή στους διοργανωτές. Προσέξτε πολύ το vetting μην μαλλιοτραβηχτείτε την ημέρα του πάρτι με τους λιγούρηδες που θα μαζευτούν. Γιατί λιγούρηδες θα μαζευτουν, οι πραγματικοί κύριοι δεν μπαίνουν σε αυτό το σάιτ και δεν πάνε σε τέτοια ανούσια πάρτι.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΑΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΙΣΩΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΣΟΥ

Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Ελληνα!
μην ασχοληθεις αλλο με τον Μεταξοπουλο...

Αστον να γραφει μονο του...

εδω ρε ο αλλος ο ΚΥΡΙΟΣ μπαινει σε site με πουτανες και γραφει ολοκληρα κατεβατα σεντονια αναλυσεις για τον τρωικο πολεμο

μην απαντας σε αυτους τους κυριους...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
:2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Mάγκες, ρεμάλια, κύριοι, whatever, επειδή εγώ παραμένω κύριος, και θα κρατήσω το θρεντ σας ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, σας ξαναλέω, προσέξτε μην φάτε ξύλο στο πάρτι με αυτούς που θα μαζέψετε, προσοχή στο vetting.

:grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Αυτό το πάρτι είναι όλη η δηθενιά του έλληνα μπουρτζόβλαχου
Μπουρτζόβλαχου?  :2funny: :2funny:  Αγαπητέ όχι και μπουρτζόβλαχος.... νησιώτης είμαι.

που θα ικανοποιησει όλα του τα μικροαστικά κόμπλεξ (μικροαστικά...και πολύ λέω),
Ουσιαστικό
μικροαστός αρσενικό
Πολίτης που ανήκει στην ενδιάμεση κοινωνική τάξη (ανάμεσα στην αστική και την εργατική). Χαρακτηρίζεται από πολιτική και ιδεολογική αστάθεια, από ατομιστική κοινωνική συμπεριφορά και στενές αντιλήψεις.

Δηλαδή βγήκε στην φόρα ότι έχω ατομιστική συμπεριφορά και στενές αντιλήψεις.
Σκέψου να μην ήμουν μικροαστός.... τότε θα ξανάνοιγα το διάσημο Studio 54 στην Νεα Υόρκη για το πάρτυ μου. Αρκεί να μην είχα ατομιστική συμπεριφορά και στενές αντιλήψεις!

καπνίζοντας πούρα παρουσία ακριβών κολ γκερλσ τα οποία θα γνωρίσει από πριν για να μην φάει και καλά φόλα. 
Αγαπητέ Jaygatsby, δεν περιμένω από όλους να γνωρίζουν την ιδιαίτερη σημασία ενός πούρου.
Αλλά επειδή σε συμπάθησα θα σου απαντήσω με δύο ίδια κείμενα από κάτω με την διαφορά κάποιο λέξεων μπας και καταλάβεις.

Το πούρο δεν είναι σαν το τσιγάρο, να έχουμε τη μάρκα μας και να μην αλλάζουμε. Κάθε καπνιστής πούρου αρέσκεται να δοκιμάζει νέες γεύσεις, αρώματα,
μεγέθη και γνωρίζει ότι υπάρχουν διαφορετικά πούρα, κατάλληλα για την κάθε στιγμή. Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσει κανείς είναι η χώρα παραγωγής.
Καλά πούρα δεν παράγει μόνο η Κούβα, αυτό θα πρέπει να το έχετε διαπιστώσει πλέον όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη. Δομινικανή Δημοκρατία, Νικαράγουα
και Ονδούρα είναι οι βασικές «εναλλακτικές» χώρες που πρέπει να γνωρίζετε. Τα πούρα από αυτές είναι κατά κανόνα πιο ελαφριά από τα κουβανέζικα, αν
και τελευταία οι κορυφαίες τους μάρκες έχουν κυκλοφορήσει και σειρές με βαρύτερα πούρα ακολουθώντας την πιο πρόσφατη παγκόσμια τάση.

Τα Call Girls δεν είναι σαν τις γκόμενες μας/γυναίκες μας, να τις έχουμε στανταράκι και να μην αλλάζουμε. Κάθε θαυμαστής Call Girl αρέσκεται στο να
δοκιμάζει νέες γεύσεις, αρώματα, μεγέθη και γνωρίζει ότι υπάρχουν διαφορετικά Call Girls, κατάλληλα για την κάθε στιγμή. Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσει
κανείς είναι η χώρα προέλευσης. Καλά Call Girls δεν παράγει μόνο η Ρωσία, αυτό θα πρέπει να το έχετε διαπιστώσει πλέον όσοι διαβάζετε. Τσέχικη Δημοκρατία,
Ουγγαρία, Ουκρανία, και Ρουμανία είναι οι βασικές «εναλλακτικές» χώρες που πρέπει να γνωρίζετε. Τα Call Girls από αυτές είναι κατά κανόνα πιο ελαφριά από
τα Ρώσικα, αν και τελευταία οι κορυφαίες τους έχουν κυκλοφορήσει και σειρές με βαρύτερα call Girls ακολουθώντας την πιο πρόσφατη παγκόσμια τάση.

Και βέβαια θα του έχουν πριν ανοίξει την πόρτα του Λάντα του, ευγενείς πορτιέρηδες, θαμώνες οίκων ανοχής του Μεταξουργείου.

Εντάξει λες Lada και θα νομίζουν όλοι ότι είναι ένα απλό Lada.  Δεν διευκρινίζεις και εσύ ρε αδερφέ.
Να αυτό το νέο Lada Raven θα έχω για να μην υπάρξουν λανθασμένες εντυπώσεις.

Μία συμβουλή στους διοργανωτές. Προσέξτε πολύ το vetting μην μαλλιοτραβηχτείτε την ημέρα του πάρτι με τους λιγούρηδες που θα μαζευτούν.
Γιατί λιγούρηδες θα μαζευτουν, οι πραγματικοί κύριοι δεν μπαίνουν σε αυτό το σάιτ και δεν πάνε σε τέτοια ανούσια πάρτι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σου υπόσχομαι ότι θα φροντίσω προσωπικά ότι δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα. Ούτως η άλλως με τον φίλο Νάσο το ξεκαθαρίσαμε.
Πόρτες από αυτοκίνητα θα ανοίγει, πακέτα από σπίρτα θα πουλάει, άντε να γυαλίσει και το παπούτσι κανενός που θα χρειάζεται, θα κάνει
και μεροκαμματάκι να πεταχτεί μέχρι το Μετάξι μετά. Όλα αυτά όμως από έξω. Ξεκάθαρα πράγματα.

Όσο για εσένα... τι θα άλλο μπορούσα να πω σε έναν τέτοιο Κύριο που ρίχνει τα μούτρα του και μπαίνει σε ένα τέτοιο νήμα γεμάτο
μπουρτζόβλαχους και απαντάει?

Την καλημέρα μου!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

1. Άψογος.
2. Να απολυθεί ο zadren, χάνει την ψυχραιμία του, δεν επιτρέπεται σε event manager.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
1. Άψογος.
2. Να απολυθεί ο zadren, χάνει την ψυχραιμία του, δεν επιτρέπεται σε event manager.

Και ο κ. Zadren καλός είναι... απλά έχουμε πάρει ρόλους. Εγώ παίζω τον "καλό" και εκείνος παίζει τον "κάκο".  ;)
Αλλά άμα τον γνωρίσετε από κοντά, έχει καρδιά ο αναμάρτητος!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
τυπε κοιτα μην ειμαι ΜΟΝΟ ΕΓΩ να ανοιγω πορτες και να πουλαω σπιρτα.ασε σε σκεφτομαι κιολας,μην χρειαστει να παρεις και κανα δανειο,γιατι θα βαλεις και απο την τσεπη σου :jerking: :S :S :S

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
τυπε κοιτα μην ειμαι ΜΟΝΟ ΕΓΩ να ανοιγω πορτες και να πουλαω σπιρτα.ασε σε σκεφτομαι κιολας,μην χρειαστει να παρεις και κανα δανειο,γιατι θα βαλεις και απο την τσεπη σου :jerking: :S :S :S

Το μόνο σίγουρο είναι .... μόνοι εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!
Παρόλα αυτά μιας και το ανέφερες... Ξέρεις εσύ κανένα που να δίνει δάνεια τέτοια εποχή στην Ελλάδα?   :huh: :huh: :huh:
Θα με ενδιέφερε!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom