The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Εννοείται να βοηθήσουμε αλλά μην πεταχτεί πάλι κανένας και μας στολισει....χαχαχαχα
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... το στόλισμα εννοώ.
Εννοείται να βοηθήσουμε αλλά μην πεταχτεί πάλι κανένας και μας στολισει....χαχαχαχα
Όχι τπτ άλλο δεν υπάρχει και αντιπρόσωπεια Lada στην Ελλάδα πια.....Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... το στόλισμα εννοώ.
μη δινεις σημασια σε κανεναν, ας κρατησουμε το νημα ενημερωτικο ...Όχι τπτ άλλο δεν υπάρχει και αντιπρόσωπεια Lada στην Ελλάδα πια.....
zadren μη μπαινεις στο κοπο να μου απαντας,ξερω οτι διαβαζεις οτι γραφετε εδω,αυτο μου φτανει.οπως και ξερεις οτι εχεις την στηριξη μου,απο τη στιγμη που με τον ελληνα ριξατε την ιδεα στο τραπεζι.εγω γραφω διαφορα που σκεφτομαι,απο κει και περα,εσεις φιλτραρετε και κρατατε αν σας κανει κατι!μετα το τελευταιο σου κειμενο,με κανεις να πιστευω οτι αυτο που οργανωνετε,τελικα πρεπει να ξεπερναει κατα πολυ οτι περναγε απ το μυαλο μου!!!!καλη συνεχεια παιδια!!!!
οτι χρειαστειτε,απλα ζητηστε το.
Λοιπόν μια φορά το έχω αραξει κοντά στο Mirada στην Γλυφάδα, ραντεβού στο φτερό.με πήραν καμμια 10 άρα τηλέφωνα να με ρωτήσουν από τι έμεινε εκείο φιλος με το "πουλμαν" δε κανονιζει κανα δρομολογιο!!!να μαζεψει κοσμο,για την βραδινη μας εξοδο!!!καλο αλλοθι και για τους παντρεμενους!!!αλλα ξεχασα,αμα δεν ειναι "LADA" το πουλμαν,δε μας κανει!
Εεεεεεεε μα.ειπα να ξεφουσκωσω λάστιχο έχω τρόπο να το επαναφέρω μετά αλλά θα πάθει ζημιά τόση ώρα πίτα με τόσο βάροςχαχαχα!κλαιω!!!εεε ναι,που να το κρυψεις!!δε σ αφησαν να χαρεις και το διαλειμμα σου!
Ε μα κι εσυ, δεν εβαζες μια πινακιδα " Εκπαιδευτικη Εκδρομη Ενηλικων"........κι ασε τους να αναρωτιουνται...Εεεεεεεε μα.ειπα να ξεφουσκωσω λάστιχο έχω τρόπο να το επαναφέρω μετά αλλά θα πάθει ζημιά τόση ώρα πίτα με τόσο βάρος
στειλε στον ελληνα ΠΜ .... ;)κυριοι διοργανωτες που δηλωνουμε συμμετοχη?
οπως εχω πει θα με ενδιεφερε
αναμενουμε
zadren μη μπαινεις στο κοπο να μου απαντας,ξερω οτι διαβαζεις οτι γραφετε εδω,αυτο μου φτανει.οπως και ξερεις οτι εχεις την στηριξη μου,απο τη στιγμη που με τον ελληνα ριξατε την ιδεα στο τραπεζι.εγω γραφω διαφορα που σκεφτομαι,απο κει και περα,εσεις φιλτραρετε και κρατατε αν σας κανει κατι!μετα το τελευταιο σου κειμενο,με κανεις να πιστευω οτι αυτο που οργανωνετε,τελικα πρεπει να ξεπερναει κατα πολυ οτι περναγε απ το μυαλο μου!!!!καλη συνεχεια παιδια!!!!
οτι χρειαστειτε,απλα ζητηστε το.
μετά το τελευταίο μήνυμα του Zadren κατάλαβα ότι αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι μεγάλο και ξεπερνάει όπως λες ότι μπορεί να είχε ο καθένας μας στο μυαλό του.
Που να δεις το τελευταίο μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα, πόσο τεράστιο είναι αυτό που έχει στο μυαλό του.
Ίσα με τρία τρις!
Γίγαντας!
Οταν εχεις χρονο δες το πμ σου!!Δεν κατάλαβα τι υπονοείς.... ότι δίνουμε απατηλές προσδοκίες?
Δεν ξέρω πόσο τεράστιο καθορίζεις το μήνυμα του Α. Σώρρα. Δεν ξέρω καν πως καθορίζεις κάτι τεράστιο και γιγαντιαίο.
Για παράδειγμα... Ας πούμε το μυαλό σου να το θεωρείς επίσης "Τεράστιο" και εμείς "Μικροσκοπικό", ή όπως το weenie σου (βλ. πέος), εσύ μπορεί να το θεωρείς "Γίγαντα" και εμείς "Νάνο".
Το αν είναι ή όχι εξαρτάται από ποια σκοπιά βλέπει ο καθένας τα πράγματα.
Οταν εχεις χρονο δες το πμ σου!!
Εγώ είπα οτι θα βγουν φράγκα και κακό δεν ειναι και πεσατε να με φάτε.
Το ποτο έχει καθαρό κόστος λιγοτερο από 1 ευρώ, οι κοπέλες 0 οι σερβιτορες παίζουν με την ώρα και την μέρα.
Αν ερθουν λοιπόν 200 ατομα με 15 ευρώ είσοδο εχεις είσπραξη 3000, αφαιρείς κοστοι και σου μένει ένα καλό μερακαματο αν εχεις κάνει καλή διαχείρηση.
Υποχρεωτικά σκοπευεις στο να έχεις κερδος, γιατί αλλιώς θα μπεις μέσα. Αν πραγματικά δεν θέλετε να βγάλετε λεφτά, κάνετε μία σούμα και λέτε βγάλαμε 1000 ευρώ
παρτε 10 free fucks με κληρωση σε όσους παρεβρέθηκαν. Στην αντίθετη περίπτωση θα βάλετε πολλά από την τσέπη σας, γιατι μεγάλες προσδοκίες μεγάλα τα έξοδα.