Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Καλημερα αδελφε! Αν και απο μακρια, ποτε δεν μας ξεχασες!
καλημερα φιλε καλε...παντα σε παρακολουθω και παντα σεβομαι τα φραφομενα σου και υπολογιζω την ''ορμηνια'' σου...συνεχιστε τον αγωνα...οσο για το τρεξιμο και τις εργατορες ετσι ειναι αυτα τα πραματα αδερφε...τα καλα κοποις κτωνται

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλημερα φιλε καλε...παντα σε παρακολουθω και παντα σεβομαι τα φραφομενα σου και υπολογιζω την ''ορμηνια'' σου...συνεχιστε τον αγωνα...οσο για το τρεξιμο και τις εργατορες ετσι ειναι αυτα τα πραματα αδερφε...τα καλα κοποις κτωνται
:hi:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Να πω μια ιδέα? Δεν ξέρω τον προγραμματισμό σας βέβαια αλλά ειπώθηκε και για Κυριακή.θα βόλευε αρκετούς το 3 ημερο της καθαρας Δευτέρας.μια ημέρα δλδ μέσα στο πσκ.δεν ξέρω......λέω

αγαπητε μου, καλη ιδεα αλλα...ως πρωην παντρεμενος, τα 3ημερα ηταν παντα απαγορευτικα για τους στεφανωμενους και γενικα δεσμευμενους. τα ταιρια τους, το περιμενουν πως και πως για χαλαρη συνευρεση και πιθανοτητα αποδρασης απο την καθημερινοτητα τους. προσωπικα, θα προτεινα ημερομηνια χωρις καποια ιδιαιτερη σημασια, τυπου "τσικνοπεμπτη", "καθαρη δευτερα" κλπ...

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Δεν πας καλά αχαχαχαχαχα φαντάσου να μου απάνταγες κανονικά.
Εγώ δεν θα σε  βρίσω ή χαρακτηρίσω, γιατί με τιμά το ότι έκατσες και έγραψες ολο αυτο το κατεβατό για μένα.
Αλλα πες μου  τι πίνεις, φαντάζομαι, για να έχεις καβαλήσει το καλάμι και να εχεις ξεφύγει τόσο και να γράφεις με τόση όρεξη... μήπως είναι και αυτό το είδος που πληρώνεις ?
Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου, όχι γιατί έχω IQ Κατσικιού,αλλα απλά γιατί δεν το αξίζεις, και δεν το αξιζεις γιατι δεν έχεις τρόπους ( μασκαράς gentleman να ντυθείς ) δεν έχεις τίποτα καταφέρει στην ζωή σου. εκτός απο το να είσαι πουτανολίστα και να προσπαθείς πατώντας σε αυτό να μειώσεις τους άλλους.
Μείνε με τους ομοίους σου και λέγε ότι μαλακία σου κατεβαίνει από την μύτη ;)

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Δεν πας καλά αχαχαχαχαχα φαντάσου να μου απάνταγες κανονικά.
Εγώ δεν θα σε  βρίσω ή χαρακτηρίσω, γιατί με τιμά το ότι έκατσες και έγραψες ολο αυτο το κατεβατό για μένα.
Αλλα πες μου  τι πίνεις, φαντάζομαι, για να έχεις καβαλήσει το καλάμι και να εχεις ξεφύγει τόσο και να γράφεις με τόση όρεξη... μήπως είναι και αυτό το είδος που πληρώνεις ?
Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου, όχι γιατί έχω IQ Κατσικιού,αλλα απλά γιατί δεν το αξίζεις, και δεν το αξιζεις γιατι δεν έχεις τρόπους ( μασκαράς gentleman να ντυθείς ) δεν έχεις τίποτα καταφέρει στην ζωή σου. εκτός απο το να είσαι πουτανολίστα και να προσπαθείς πατώντας σε αυτό να μειώσεις τους άλλους.
Μείνε με τους ομοίους σου και λέγε ότι μαλακία σου κατεβαίνει από την μύτη ;)

Μπορούμε να γράφουμε κάτι πιο επικοδομητικό για αυτό που πάμε να κάνουμε από το να πετάει ο καθένας μαλακίες και να τα "βάζει" μαζί μας;;; Λέω εγώ τώρα!
Εάν δεν σε ενδιαφέρεσε φίλε μας να είσαι στο πάρτυ μας, που μάλλον δεν ενδιαφέρεσε, που ακόμα ποιο καλά να πω... αφου δεν σε καλούμε... γιατί χαλάς την ζαχαρένια σου και εμείς την δική μας;;;
Άστο το γαμημένο να πάει... στο κάτω κάτω της γραφείς, ούτε εκεί θα είσαι, ούτε λεφτα θα πληρώσεις!

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
114
Πόντοι
0
Φίλοι διοργανωτές. Απαντώντας σε κάθε βλακεία γράψει ο καθένας στο τέλος χάνετε το δίκιο σας. Φιλικότατα. 

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Εσύ Ελληνα μια χαρα τα λες και δεν εχω κάτι να σου καταλογήσω, πέρα από τους φίλους σου.
Σορρυ που δεν ανέχομαι μαγκάκια του πληκτρολογίου να μου την λένε, αλλά έτσι είμαι.
Σας έδωσα 2-3 συμβουλές, δεν τις θέλετε ? Καλά κάνετε !
Αλλά οχι και να μου την λέει ο κάθε πιωμένος που εχει καβαλήσει το καλάμι.
Εσένα αν σε ενόχλησα με τις συμβουλές μου, σου ζητάω ειλικρινά συγνώμη, ίσως να μην μπορώ να εκφραστώ καλά μέσα από τα ποστς, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να προσπαθεί να με μειώσει η να κάνει το  έξυπνο.

Σημείωση: Δουλεύω βράδυ απο το 97, και σαν υποδοχή και σαν  μπαρμαν και σαν μετρ και σαν μαγαζάτορας, και σε μπαρακια και σε λαικά και σε Κλαμπ και σε στριπ και στην Αθήνα και στα νησιά και έξωτερικό, δεν θα αφήσω τον υπάλληλο που έπιασε δουλειά με ρουσφέτι, και έχει ένα καραβι καταπιεσμένα, να μου κάνει τον έξυπνο.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Σημείωση: Δουλεύω βράδυ απο το 97, και σαν υποδοχή και σαν  μπαρμαν και σαν μετρ και σαν μαγαζάτορας, και σε μπαρακια και σε λαικά και σε Κλαμπ και σε στριπ και στην Αθήνα και στα νησιά και έξωτερικό, δεν θα αφήσω τον υπάλληλο που έπιασε δουλειά με ρουσφέτι, και έχει ένα καραβι καταπιεσμένα, να μου κάνει τον έξυπνο.
Μπραβο φιλε...Μεσα στην καριερα εισαι βλεπω!

Καλη συνεχεια και παντα τετοιες επιτυχιες!

Οσο για μενα, μην ασχολεισαι....Ο καθενας το βιογραφικο του!

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ειναι  αρκετα σημαντικο  να γνωριζουμε την ημερομηνια οσο  το δυνατον νωριτερα ..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ειναι  αρκετα σημαντικο  να γνωριζουμε την ημερομηνια οσο  το δυνατον νωριτερα ..
Εγω να δεις πως καιγομαι  για αυτο...
Πιστευω σε 2 μερες να το ξερουμε ολοι!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε παιδια,γιατι απαντατε σε @@@@@@@@@ του καθενος?γραφτε τους στα αρχιδια σας...ετσι δε θα ελεγε ενας κυριος!!!!
εχετε με αλλα πραγματα να ασχοληθητε...οσοι θελουν,κανουν προτασεις,δηλωνουν συμετοχη,και προχωραει το θεμα...
εγω προσωπικα γουσταρω να εντασομαι σε ενα γρουπ ανθρωπον,που εχουν ιδια ενδιαφεροντα με μενα...
ειμαι 10 χρονια σχεδον εδω μεσα,και εχω 300μνμ,αυτο δε σημαινει πως δεν εχω γνωμη,απλα κρινω ποτε πρεπει να την εκφρασω..
ας κρατησουμε το νημα,σε ενημερωση,και βοηθεια στα παιδια που το ετοιμαζουν...
ξεκολατε απο την οθονη,αν δε γουσταρετε,γραφτε στο"καθημερινο χεσιμο"
αν εχετε ενδοισμους για οτιδηποτε,θεστετο προς συζητηση..

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
αγαπητε μου, καλη ιδεα αλλα...ως πρωην παντρεμενος, τα 3ημερα ηταν παντα απαγορευτικα για τους στεφανωμενους και γενικα δεσμευμενους. τα ταιρια τους, το περιμενουν πως και πως για χαλαρη συνευρεση και πιθανοτητα αποδρασης απο την καθημερινοτητα τους. προσωπικα, θα προτεινα ημερομηνια χωρις καποια ιδιαιτερη σημασια, τυπου "τσικνοπεμπτη", "καθαρη δευτερα" κλπ...
[/quote
Εντάξει ρε παιδιά μια πρόταση έκανα.επειδη πολλοί δεν θα έχουν δουλειά την επόμενη μέρα το είπα.εγω δεν έχω ιδιαίτερο θέμα.οτι θέλει η πλειοψηφία και οι διοργανωτές.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Όχι και τόσο άσχετο με το θέμα μας.... απλά το βάζω για να πως "Καλό Ταξίδι αγαπημένε μας Λουκιανέ Κηλαηδόνη"  - R.I.P.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Το  θεμα είναι να κατορθωσεις να αντεξεις τον αλλον χωρις να εισαι εσυ το κεντρο. Τι εννοεις ελεος? Τι δεν σου αρεσε? Και αφου δεν σου αρεσει γιατι ασχολεσαι?  Προσπαθησε να αντεξεις να σκεφτεις για  αυτόν, να τον φροντισεις και να του ανοιξεις ένα χωρο υπαρξης.  Αποδεξου και εσυ επιτελους ότι  ο άλλος είναι ανας άλλος και  όχι εσυ.  Αναζητησε με την ευκαιρια αυτή να δεις και εσυ ποιος εισαι.
Αντε να σταματαμε να σκεφτομαστε πως ολοι εμεις  πρεπει να σκεφτομαστε όπως ολοι, με τον ιδιο τροπο εδώ μεσα.  Διαφορετικοτητα κυριοι. 
Και σε εσενα οσο για το «ελεος» που λες να ξερεις πως μονο με μετανοια, μυστηριακη ζωη και  ταπεινωση κερδιζεις το ελεος και όχι με το να γραφεις εδώ μεσα  στις πουτανες και να απαντας στη μαλακια που ανεβασε ο Ελληνας!

Αμην

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ποιοι ειναι οι πολλοι που βολευονται τους ξερεις? Μαλλον εσενα βολευει γιατι οπως ξερουμε ολοι το τριημερο αυτο φευγει πολυ κοσμος απο την αθηνα (μονο για πατρα φευγει η μιση αθηνα)
εσυ φιλε θα μπορεσεις τοτε?...λεω αν ηταν να γινει αυτη τη μερα....

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Κανονίστε το για Κυριακή βράδυ το πάμε ξημέρωμα παίρνουμε πουτανοφορα  :2funny:  :2funny: :2funny: και πάμε να πετάξουμε τον πορνοαετο μας......
Βοηθειά μας.......... Αμην

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν Κύριοι "'Αγιοι Βαλεντίνοι" επιτέλους μετά από μία "παύση" μίας εβδομάδας και μετά από πολύ πολύ τρέξιμο και "άγχος" από εμένα και τον κ. Zadren, σας παραθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Πληροφορίες για το event.
1)  Ονομασία εκδήλωσης  ----->  SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ

2)  Ημερομηνία  ----->  Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

3)  Ώρα έναρξης-Τέλος εκδήλωσης  ----->  20:00μμ. - 01:00πμ.

4)  Τοποθεσία Αθήνα  ----->  θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες με πμ (προσωπικό μήνυμα) μόνο στους παρίσταντες

5)  Κόστος εισόδου  ----->  €40 ευρώ  που θα περιλαμβάνει 3 ποτά, απεριόριστο κρασί, κρύο φαγητό/σνακ, συμμετοχή στις κληρώσεις

6)  Κληρώσεις  ----->  πολλές ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις με επιλεγμένες εταίρες, αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ημιδιαμονές σε επώνυμα ξενοδοχεία του χώρου, Μπουκάλια ΚΑΒΑ στο μαγαζί, και διάφορα άλλα πολλά δώρα

7)  "Ποιές" θα είναι εκεί  ----->  2 γραφεία συνοδών, τουλαχιστον 5 στούντιο, πολλές ανεξάρτητες κυρίως "δυσεύρετες" και από Αθήνα και από επαρχία, χορεύτριες, και.... τα υπόλοιπα από κοντά  ;)
      Ο σίγουρος αριθμός είναι... πάνω από 60!  :o

8)  Τι θα δείτε  ----->  μάλλον τι "δεν" θα δείτε?  Αυτό που μπορώ να πω είναι... θα δείτε πολλά και ωραία :cheesy:

9)  Πως μπορείς να δηλώσης πρόθεση συμμετοχής  ----->  Με πμ (προσωπικό μήνυμα) σε εμένα ή τον Zadren. Απλά να αναφέρω ότι ο αριθμός τον παρευρεθέντων θα είναι περιορισμένος. Μέγιστος 150 άτομα.

Τι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε στο event μας.

1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Τι θέλουμε να δούμε από εσάς.

1)  Να περνάτε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαμογελάτε, να κάνετε γνωριμίες

2)  Να ζήσετε για 4-5 ώρες κάτι που δεν έχετε ξακανάνει

3)  Να δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

4)  Να φύγετε στο τέλος της εκδήλωσης τόσο ευχαριστημένοι και να μας ρωτάτε πότε θα ξαναγίνει το επόμενο πάρτυ

Αυτά προς το παρόν από εμάς.
Τυχόν απορίες, μπορείτε να μας γράφετε εδώ ή σε πμ

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ωραιος ο ελληνας!!!!καλη επιτυχια παιδια! :hi:

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Λοιπόν Κύριοι "'Αγιοι Βαλεντίνοι" επιτέλους μετά από μία "παύση" μίας εβδομάδας και μετά από πολύ πολύ τρέξιμο και "άγχος" από εμένα και τον κ. Zadren, σας παραθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Πληροφορίες για το event.
1)  Ονομασία εκδήλωσης  ----->  SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ

2)  Ημερομηνία  ----->  Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

3)  Ώρα έναρξης-Τέλος εκδήλωσης  ----->  20:00μμ. - 01:00πμ.

4)  Τοποθεσία Αθήνα  ----->  θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες με πμ (προσωπικό μήνυμα) μόνο στους παρίσταντες

5)  Κόστος εισόδου  ----->  €40 ευρώ  που θα περιλαμβάνει 3 ποτά, απεριόριστο κρασί, κρύο φαγητό/σνακ, συμμετοχή στις κληρώσεις

6)  Κληρώσεις  ----->  πολλές ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις με επιλεγμένες εταίρες, αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ημιδιαμονές σε επώνυμα ξενοδοχεία του χώρου, Μπουκάλια ΚΑΒΑ στο μαγαζί, και διάφορα άλλα πολλά δώρα

7)  "Ποιές" θα είναι εκεί  ----->  2 γραφεία συνοδών, τουλαχιστον 5 στούντιο, πολλές ανεξάρτητες κυρίως "δυσεύρετες" και από Αθήνα και από επαρχία, χορεύτριες, και.... τα υπόλοιπα από κοντά  ;)
      Ο σίγουρος αριθμός είναι... πάνω από 60!  :o

8)  Τι θα δείτε  ----->  μάλλον τι "δεν" θα δείτε?  Αυτό που μπορώ να πω είναι... θα δείτε πολλά και ωραία :cheesy:

9)  Πως μπορείς να δηλώσης πρόθεση συμμετοχής  ----->  Με πμ (προσωπικό μήνυμα) σε εμένα ή τον Zadren. Απλά να αναφέρω ότι ο αριθμός τον παρευρεθέντων θα είναι περιορισμένος. Μέγιστος 150 άτομα.

Τι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε στο event μας.

1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Τι θέλουμε να δούμε από εσάς.

1)  Να περνάτε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαμογελάτε, να κάνετε γνωριμίες

2)  Να ζήσετε για 4-5 ώρες κάτι που δεν έχετε ξακανάνει

3)  Να δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

4)  Να φύγετε στο τέλος της εκδήλωσης τόσο ευχαριστημένοι και να μας ρωτάτε πότε θα ξαναγίνει το επόμενο πάρτυ

Αυτά προς το παρόν από εμάς.
Τυχόν απορίες, μπορείτε να μας γράφετε εδώ ή σε πμ

αααα ρε κουφάλες Αθηναίοι..!!! καλά περνάτε στην πρωτεύουσα...!!! Καλά να περάσετε όσοι πάτε..!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom