alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ρε παπάρα δεν ειμαι φουσκωτός...χαλάρωσε κωλοτούμπα!Ειςαι πολυ βλακας ναι φοβήθηκα τους μυς Σου γελοίε
ρε παπάρα δεν ειμαι φουσκωτός...χαλάρωσε κωλοτούμπα!Ειςαι πολυ βλακας ναι φοβήθηκα τους μυς Σου γελοίε
ρε παπάρα δεν ειμαι φουσκωτός...χαλάρωσε κωλοτούμπα!
Οπως γραφεις παντως και φερεσαι εδω και χωρις να παινρω το μερος αλλων, εγω αποθαρρυνομαι να ερθω να ψωνισω απο σενα. Δεν ειναι αρνητικη διαφημιση αλλα απλη καταστροφη η αντιδραση που διαβαζουμε ολοι. Ισως να σου τηλεφωνουσα γιατι δεν ηρθα ποτε και θα ηθελα να δω απο κοντα τι παιζει, γιατι παντα πιστευω μονο ο,τι βλεπω.
αυτο μπορει να στο πει και ο ιδιος ο Μαριος,οτι ποτε δεν ζητησα καλυτερη τιμή!Όταν τα έκανες πλακάκια με τον Μάριο για να πηδάς σε καλές τιμές το καλό πράμα όλα ήταν μια χαρά. Τώρα που έπεσαν οι αφραγκίες άρχισες τα "παπάρα" και τα τέτοια.
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μου είναι αδιάφορες.Θα ήθελα να διαβάσω και να μάθω πληροφορίες για τα νέα κορίτσια.Αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας γράψει δυο κουβέντες να ξέρουμε!
Αλπουλα κανε 10 επαναλήψεις στο πάγκο εγω θα κανω 100 στο κωλαρακι αυτο... Οπως και όλοι όσοι το επιλέξουν... Γελοίε αλπουλα...
φωτο ειναι μην τρελενεσαι!Το δινει το κωλαρακι Μαριε να κανουμε και εμεις επαναληψεις? Βλεπω τραβηγμενη ΝΥ αν δεν κανω λαθος
Σιγα ρε χουβαρντα εσυ που θες να ψωνισεις κιολας.... Εσυ δεν εισαι που δεν ηξερες οτι οι κοπελες πληρωνονται? ο Χιωτης?
Ωπα. Πατριωτακι.Xαχαχαχα Κουβαρντα ειναι ρε ουργιο.........
Ωπα. Πατριωτακι.
Τετοια λεξη μονο σε ενα μερος της ελλαδας ακουγεται.
Χώρα ή Βροντάδο?
Για να ξερεις ομως τη συγκεκριμενη λεξη μαλλον καποια επαφη εχεις...Φανταρος ισως εκει...Δεν εχω ΚΑΜΙΑ σχεση ομως χαχαχα
Για να ξερεις ομως τη συγκεκριμενη λεξη μαλλον καποια επαφη εχεις...Φανταρος ισως εκει...
Λοιπόν οποιος ξερνάει επιθέσεις προς το πρόσωπο μου επιθέσεις θα δέχεται... Το οτι είστε εισασταν πελάτες και κάποτε αφήσατε λεφτα δε σας κανει άξιους του σεβασμού μου... Τα λεφτα σας δεν αγόρασαν σεβασμό αλλα υπηρεσιες... Έχετε μπερδευτεί τι αγοράζετε με τα λεφτα σας...
Ποιος σας ειπε πως ζήτησα εγω να διαγραφεται κατι ολα να γραφτούν και ολα να ειπωθούν... Ας ξεκινήσουμε απο σημερα μια μεγάλη κουβέντα για αυτο το χωρο λοιπόν... Ποιοι προσπαθούν να επιβληθούν ποιοι προσπαθουν να εξοντώσουν τον ανταγωνισμό ποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν τις ανεξάρτητες ποιοι προσπαθούν μεσα απο παραπληροφόρηση να καταστρεψουν κοριτσια ποιοι προσπαθούν και καταφέρνουν να κανουν κοριτςια είτε να τρελαθούν είτε να απογοητευτούν και να εγκαταλείψουν... Θα βγει μεγάλη βρώμα... Ας ξεκινήσουμε λοιπόν... Και το ξεκινάει αυτος που αποκαλείται νταβατζή που εχει παρε δώσε με το νόμο που θέλετε να με βάλετε φυλακή που με κλέψανε αυτοι που με πολεμανε... Αλλα δε φοβαμαι κανεναν σας. Κανω αυτή τη δουλεια χρονια τωρα τουλάχιστον να βελτιωθεί κατι σε αυτο το χωρο και να φυγει η σαπιλα...
ξερω αρκετους απο εκει
ναι ξερει πολλους απο εκει αλλιως που θα του μαθαινανα την οικονομια... θες δεν θες.....
Χουβαρντα μου εσυ ...... ( Αγνωστη λεξη σε σενα γι αυτο παραθετω ετυμολογια να αρχισεις να μαθαινεις και κατι αλλο εκτος απο χιωτικα )