Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Ok το παραδέχομαι δεν την πήδηξα ποτέ, ούτε πήδηξα ποτέ εκδιδόμενη γυναίκα. Υποδύθηκα, άθελά μου, ξανά τον ρόλο του κατά φαντασία γαμιά για έναν και μοναδικό λόγο: Για να στηρίξω ηθικά έναν συμπαθή επιχειρηματία ο οποίος μέσα από τον χειμαρρώδη και έντιμο λόγο του και τα δικαιολογημένα ξεσπάσματά του προσπαθεί να αμυνθεί απέναντι σε κακοήθη κοράκια όπως ο alpula κ.ά.
Σημείωση: Πάσχω από το σύνδρομο του κατά φαντασίαν γαμιά.
Ok το παραδέχομαι δεν την πήδηξα ποτέ, ούτε πήδηξα ποτέ εκδιδόμενη γυναίκα. Υποδύθηκα, άθελά μου, ξανά τον ρόλο του κατά φαντασία γαμιά για έναν και μοναδικό λόγο: Για να στηρίξω ηθικά έναν συμπαθή επιχειρηματία ο οποίος μέσα από τον χειμαρρώδη και έντιμο λόγο του και τα δικαιολογημένα ξεσπάσματά του προσπαθεί να αμυνθεί απέναντι σε κακοήθη κοράκια όπως ο alpula κ.ά.
Σουρεαλ καταστάσεις!
Ο ένας κάπου άκουσε ή πέτυχε (μάλλον) τυχαία ή όχι στο f/b που το έχει με λατινικά "D" δεν το πέτυχε δύο ήταν οι επιλογές ο άλλος και καλά "έμπειρος μπουρδελιάρης" τον διορθώνει σωστά(Δ) μεν στα αρχίδια μας δε.Φοβερές πληροφορίες!
Ο άλλος θα μπορούσε να μην πει τίποτα αλλά επιλέγει να γράφει ασυναρτησίες αντί για τα πραγματικά περιστατικά αφού επέλεξε να μιλήσει.Βέβαια όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει περίπου τι εννοεί.
Νταβατζήδες τσακώνονται με "νταβατζήδες" ή μάλλον καλύτερα manager με "manager" για να μην έχουμε και παρεξήγησες.
Η όλη φάση μέσα στη γελοιότητα είναι χρήσιμη ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιόν του καθενός (για όποιον διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη) και να μας διασκεδάσει.
Αυτά από εμένα μέσα στο πνεύμα της ασυναρτησίας,ασάφειας και γελοιότητας που διακατέχει αυτό το νήμα και όχι μόνο.
και ετσι ήρθες εσυ να δωσεις μια περίληψη έτσι όπως μόνο εσυ την εννοησες,αφήνοντας εξω το δάσος και δείχνοντας μας όλα χαρά το δέντρο!Σουρεαλ καταστάσεις!
Ο ένας κάπου άκουσε ή πέτυχε (μάλλον) τυχαία ή όχι στο f/b που το έχει με λατινικά "D" δεν το πέτυχε δύο ήταν οι επιλογές ο άλλος και καλά "έμπειρος μπουρδελιάρης" τον διορθώνει σωστά(Δ) μεν στα αρχίδια μας δε.Φοβερές πληροφορίες!
Ο άλλος θα μπορούσε να μην πει τίποτα αλλά επιλέγει να γράφει ασυναρτησίες αντί για τα πραγματικά περιστατικά αφού επέλεξε να μιλήσει.Βέβαια όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει περίπου τι εννοεί.
Νταβατζήδες τσακώνονται με "νταβατζήδες" ή μάλλον καλύτερα manager με "manager" για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις.
Η όλη φάση μέσα στη γελοιότητα είναι χρήσιμη ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιόν του καθενός (για όποιον διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη) και να μας διασκεδάσει.
Εμφανίστηκε και ένας άσχετος να μας πει ότι πάσχει από κάποιο σύνδρομο μάλλον πλάκα κάνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις,έδεσε το γλυκό!
Αυτά από εμένα μέσα στο πνεύμα της ασυναρτησίας,ασάφειας και γελοιότητας που διακατέχει αυτό το νήμα και όχι μόνο.
και ετσι ήρθες εσυ να δωσεις μια περίληψη έτσι όπως μόνο εσυ την εννοησες,αφήνοντας εξω το δάσος και δείχνοντας μας όλα χαρά το δέντρο!
βλέπει ρε...απλα δεν μπορει να γραψει!αρε καψωναρε που εισαι να δεις τι χανεις ρεεεεεεεεεεεεεεεε
αρε καψωναρε που εισαι να δεις τι χανεις ρεεεεεεεεεεεεεεεε
παψε εσυ κακοηθη κορακα
α ειμαι και manager τωρα?Alpula πολλοί υποψιασμένοι εδώ μέσα γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζεις και τον ανταγωνισμό σου με άλλους ''managers''. Αν προσπαθείς να μας το παίξεις "η φωνή της λογικής" ρίχνοντας συνεχώς λάσπη σε κοπέλες από άλλα γραφεία ή, καλή ώρα, σε ανταγωνιστές σου, τότε θα σε ξεβρακώνουμε μέχρι να σκάσεις ηθικολόγε νταβατζή της δεκάρας.
ωπ νατονα!πηρε τα πανω του παλιAlpula πολλοί υποψιασμένοι εδώ μέσα γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζεις και τον ανταγωνισμό σου με άλλους ''managers''. Αν προσπαθείς να μας το παίξεις "η φωνή της λογικής" ρίχνοντας συνεχώς λάσπη σε κοπέλες από άλλα γραφεία ή, καλή ώρα, σε ανταγωνιστές σου, τότε θα σε ξεβρακώνουμε μέχρι να σκάσεις ηθικολόγε νταβατζή της δεκάρας.