Νέα

Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα γαμήσετε πουτάνα έτσι για το καλό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γαματε σε μπουρδελο του αγιου βαλεντινου ανημερα;

• παντα ....το χω ταμα στον αγιο

Ψήφοι: 27 26,2%
  • ποτε για να μην με πουν καψουροαγαπουλη

Ψήφοι: 5 4,9%
  • εεεεεε......σαμταιμς

Ψήφοι: 13 12,6%
  • ειμαι χριστιανος ορθοδοξος και δεν γιορταζω τον αγιο

Ψήφοι: 11 10,7%
  • ειμαι πακης

Ψήφοι: 13 12,6%
  • ειμαι αλ ακμπαρ εξτρεμιστης κοσοβαρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι ταλιμπαν των μπουρδελων/χαρντφακερ

Ψήφοι: 6 5,8%
  • αμα ειμαι ερωτευμενος με πουτανα ναι....

Ψήφοι: 7 6,8%
  • γαμαω την κανονικη μου γκομενα εκεινη την μερα

Ψήφοι: 10 9,7%
  • απεχω γενικα απο τα μπουρδελα

Ψήφοι: 11 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
10
Καλημέρα σε όλους.

Εγώ πάντως ξεκίνησα την ημέρα υπέροχα και "εορταστικά" περνώντας μια βόλτα από Ελ. Βενιζέλου 365 (Καλλιθέα)

Απλά τέλεια!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Συναισθηματική σύγκρουση δυο τελείως διαφορετικών καταστάσεων. απο την μία η σιγουρία της συμβίας και απο την άλλη το όνειρο μιας σεξουαλικής εμπειρίας με ένα πανέμορφο call girl. Μπορείτε να τα συνδυάσετε και τα δύο ή το ένα αποκλείει το άλλο?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλυτερα θα ηταν σημερα να γαμισουν τα κοριτσια οι γκομενοι/αγαπουλδες/νταβαδες/σπονσορες.

γρουσουζια να πληρωσεις τετοια μερα. ιδιαιτερα οταν το ''τσαμπα'' υπαρχει σε επαρκεια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το θεμα το εχουμε αναλυσει μεχρι αηδιας.

μιλαμε για 2 διαφορετικα πραγματα. το ενα ειναι η ζωη σου και το αλλο σπορ. σαφεστατα και μπορεις (και πρεπει) να διαχωριζεις και να μην μπερδευεσαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
...και άμα γαμήσετε θα πάτε με λέλουδα, αρκουδάκια ή σοκολατάκια?
το σηκώνει η μέρα του κουβαρνταλίκι

αχ, έρωτα  :smitten:

Άν μου επιτρέπετε.... αυτό το πράττουμε τις καθημερινές. Για σήμερα που είναι, όπως και εσείς άλλωστε γράφετε, μια ξεχωριστή μέρα, έχετε τίποτα να μας προτείνετε;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άν μου επιτρέπετε.... αυτό το πράττουμε τις καθημερινές. Για σήμερα που είναι, όπως και εσείς άλλωστε γράφετε, μια ξεχωριστή μέρα, έχετε τίποτα να μας προτείνετε;

νοικιάζετε λιμουζίνα να παραλάβει την κοπελιά μετά τη βάρδια της (και αφού θα έχετε περάσει πριν για ξεκάρφωμα) για να τη φέρει -ω τι έκπληξη- στο ρουφ γκάρντεν που έχετε κλείσει ειδικά για σας, για να γιορτάσετε πριβέ την ημέρα. ενώ θα παίζουν τα τέσσερα βιολιά και το ένα τσέλο που θα έχετε φέρει για την περίσταση, 15 γκαρσόνια θα ανοίγουν ισάριθμες σαμπάνιες, θα πέφτουν τα κόκκινα μπαλόνια και θα έρχονται οι παστούλες σε σχήμα καρδιάς πασπαλισμένες με φλίδες χρυσού. αφού τραγουδήσετε το "τόσα καλοκαίρια μου'χαν φύγει από τα χέρια" με ειδική αφιέρωση στην κοπελιά-με γκεστ σταρ τον ακορντεονίστα που βρήκατε τελευταία στιγμή-χορεύετε ένα αισθησιακό τανγκό ενώ σκέφτεστε αν κάνει πολύ κρύο για να μπείτε στην πισίνα. κάπου εκεί στο τανγκό η κοπελιά σιχτιρίζει και φεύγει γιατί ε, έξι ώρες στο μπουρδέλο να σου κοπανάνε το μουνί δεν είναι και εύκολο πράμα, τουλάχιστον έχει σοκολατάκια για κάνα εξάμηνο. "κρίμα", λέτε, "ηταν κουρασμένο το κορίτσι, ε, ίσως ήμουν κι εγώ λίγο αναίσθητος, έπρεπε να το οργανώσω καλύτερα, όχι μετά τη βάρδια. δεν πειράζει, θα περάσω αύριο να της δώσω το βραχιόλι που δε θα της έδινα παρά μόνο αν μου καθόταν. αντίο γλυκιά μου, θα σε δω αύριο".

αχχχχχχ, έρωτα

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δε θα γαμήσουμε την πουτάνα , θα της κάνουμε ΕΡΩΤΑ.. έτσι για το καλό!!!  :knockinb:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Σημερα κανονικα οπως τις αλλες μερες αλλα τη κυριακη θα γιορτασουμε τον αγιο βαζελινο....!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
νοικιάζετε λιμουζίνα να παραλάβει την κοπελιά μετά τη βάρδια της (και αφού θα έχετε περάσει πριν για ξεκάρφωμα) για να τη φέρει -ω τι έκπληξη- στο ρουφ γκάρντεν που έχετε κλείσει ειδικά για σας, για να γιορτάσετε πριβέ την ημέρα. ενώ θα παίζουν τα τέσσερα βιολιά και το ένα τσέλο που θα έχετε φέρει για την περίσταση, 15 γκαρσόνια θα ανοίγουν ισάριθμες σαμπάνιες, θα πέφτουν τα κόκκινα μπαλόνια και θα έρχονται οι παστούλες σε σχήμα καρδιάς πασπαλισμένες με φλίδες χρυσού. αφού τραγουδήσετε το "τόσα καλοκαίρια μου'χαν φύγει από τα χέρια" με ειδική αφιέρωση στην κοπελιά-με γκεστ σταρ τον ακορντεονίστα που βρήκατε τελευταία στιγμή-χορεύετε ένα αισθησιακό τανγκό ενώ σκέφτεστε αν κάνει πολύ κρύο για να μπείτε στην πισίνα. κάπου εκεί στο τανγκό η κοπελιά σιχτιρίζει και φεύγει γιατί ε, έξι ώρες στο μπουρδέλο να σου κοπανάνε το μουνί δεν είναι και εύκολο πράμα, τουλάχιστον έχει σοκολατάκια για κάνα εξάμηνο. "κρίμα", λέτε, "ηταν κουρασμένο το κορίτσι, ε, ίσως ήμουν κι εγώ λίγο αναίσθητος, έπρεπε να το οργανώσω καλύτερα, όχι μετά τη βάρδια. δεν πειράζει, θα περάσω αύριο να της δώσω το βραχιόλι που δε θα της έδινα παρά μόνο αν μου καθόταν. αντίο γλυκιά μου, θα σε δω αύριο".

αχχχχχχ, έρωτα

Ξεχάσατε την πρότασή γάμου. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ε όχι, σιγά μην πάρετε πουτάνα, έχετε ένα κούτελο
για πρωτάρα με έχεις?

Διακρίνω μια υφέρπουσα τάση ετικέτοποίησης (για να μην πώ ρατσισμού και παρεξηγηθώ) ή κάνω λάθος;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
α μάστα, εκτός από τις μηδενικές ικανότητες ανίχνευσης της ειρωνείας είσαι και σφιχτοκώλης

αντιέ

Δεν ευθύνομαι για την ακράτεια των κοπράνων σας, διότι ουδέποτε σχετίστηκα με ανοργασμικά άτομα.

Όσο για την υποτιθέμενη ειρωνεία σας την ανιχνεύω μόνο προς μία και μόνη κατεύθυνση.

Τα δέοντα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ευθύνομαι για την ακράτεια των κοπράνων σας, διότι ουδέποτε σχετίστηκα με ανοργασμικά άτομα.

Όσο για την υποτιθέμενη ειρωνεία σας την ανιχνεύω μόνο προς μία και μόνη κατεύθυνση.

Τα δέοντα.

μετα εχει αδικο για το σφιχτοκωλης? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom