You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα γαμήσετε πουτάνα έτσι για το καλό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 352
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Συναισθηματική σύγκρουση δυο τελείως διαφορετικών καταστάσεων. απο την μία η σιγουρία της συμβίας και απο την άλλη το όνειρο μιας σεξουαλικής εμπειρίας με ένα πανέμορφο call girl. Μπορείτε να τα συνδυάσετε και τα δύο ή το ένα αποκλείει το άλλο?
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αχ, έρωτα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
...και άμα γαμήσετε θα πάτε με λέλουδα, αρκουδάκια ή σοκολατάκια?
το σηκώνει η μέρα του κουβαρνταλίκι
αχ, έρωτα
Άν μου επιτρέπετε.... αυτό το πράττουμε τις καθημερινές. Για σήμερα που είναι, όπως και εσείς άλλωστε γράφετε, μια ξεχωριστή μέρα, έχετε τίποτα να μας προτείνετε;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Άν μου επιτρέπετε.... αυτό το πράττουμε τις καθημερινές. Για σήμερα που είναι, όπως και εσείς άλλωστε γράφετε, μια ξεχωριστή μέρα, έχετε τίποτα να μας προτείνετε;
νοικιάζετε λιμουζίνα να παραλάβει την κοπελιά μετά τη βάρδια της (και αφού θα έχετε περάσει πριν για ξεκάρφωμα) για να τη φέρει -ω τι έκπληξη- στο ρουφ γκάρντεν που έχετε κλείσει ειδικά για σας, για να γιορτάσετε πριβέ την ημέρα. ενώ θα παίζουν τα τέσσερα βιολιά και το ένα τσέλο που θα έχετε φέρει για την περίσταση, 15 γκαρσόνια θα ανοίγουν ισάριθμες σαμπάνιες, θα πέφτουν τα κόκκινα μπαλόνια και θα έρχονται οι παστούλες σε σχήμα καρδιάς πασπαλισμένες με φλίδες χρυσού. αφού τραγουδήσετε το "τόσα καλοκαίρια μου'χαν φύγει από τα χέρια" με ειδική αφιέρωση στην κοπελιά-με γκεστ σταρ τον ακορντεονίστα που βρήκατε τελευταία στιγμή-χορεύετε ένα αισθησιακό τανγκό ενώ σκέφτεστε αν κάνει πολύ κρύο για να μπείτε στην πισίνα. κάπου εκεί στο τανγκό η κοπελιά σιχτιρίζει και φεύγει γιατί ε, έξι ώρες στο μπουρδέλο να σου κοπανάνε το μουνί δεν είναι και εύκολο πράμα, τουλάχιστον έχει σοκολατάκια για κάνα εξάμηνο. "κρίμα", λέτε, "ηταν κουρασμένο το κορίτσι, ε, ίσως ήμουν κι εγώ λίγο αναίσθητος, έπρεπε να το οργανώσω καλύτερα, όχι μετά τη βάρδια. δεν πειράζει, θα περάσω αύριο να της δώσω το βραχιόλι που δε θα της έδινα παρά μόνο αν μου καθόταν. αντίο γλυκιά μου, θα σε δω αύριο".
αχχχχχχ, έρωτα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
νοικιάζετε λιμουζίνα να παραλάβει την κοπελιά μετά τη βάρδια της (και αφού θα έχετε περάσει πριν για ξεκάρφωμα) για να τη φέρει -ω τι έκπληξη- στο ρουφ γκάρντεν που έχετε κλείσει ειδικά για σας, για να γιορτάσετε πριβέ την ημέρα. ενώ θα παίζουν τα τέσσερα βιολιά και το ένα τσέλο που θα έχετε φέρει για την περίσταση, 15 γκαρσόνια θα ανοίγουν ισάριθμες σαμπάνιες, θα πέφτουν τα κόκκινα μπαλόνια και θα έρχονται οι παστούλες σε σχήμα καρδιάς πασπαλισμένες με φλίδες χρυσού. αφού τραγουδήσετε το "τόσα καλοκαίρια μου'χαν φύγει από τα χέρια" με ειδική αφιέρωση στην κοπελιά-με γκεστ σταρ τον ακορντεονίστα που βρήκατε τελευταία στιγμή-χορεύετε ένα αισθησιακό τανγκό ενώ σκέφτεστε αν κάνει πολύ κρύο για να μπείτε στην πισίνα. κάπου εκεί στο τανγκό η κοπελιά σιχτιρίζει και φεύγει γιατί ε, έξι ώρες στο μπουρδέλο να σου κοπανάνε το μουνί δεν είναι και εύκολο πράμα, τουλάχιστον έχει σοκολατάκια για κάνα εξάμηνο. "κρίμα", λέτε, "ηταν κουρασμένο το κορίτσι, ε, ίσως ήμουν κι εγώ λίγο αναίσθητος, έπρεπε να το οργανώσω καλύτερα, όχι μετά τη βάρδια. δεν πειράζει, θα περάσω αύριο να της δώσω το βραχιόλι που δε θα της έδινα παρά μόνο αν μου καθόταν. αντίο γλυκιά μου, θα σε δω αύριο".
αχχχχχχ, έρωτα
Ξεχάσατε την πρότασή γάμου.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ξεχάσατε την πρότασή γάμου.
ε όχι, σιγά μην πάρετε πουτάνα, έχετε ένα κούτελο
για πρωτάρα με έχεις?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
ε όχι, σιγά μην πάρετε πουτάνα, έχετε ένα κούτελο
για πρωτάρα με έχεις?
Διακρίνω μια υφέρπουσα τάση ετικέτοποίησης (για να μην πώ ρατσισμού και παρεξηγηθώ) ή κάνω λάθος;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Διακρίνω μια υφέρπουσα τάση ετικέτοποίησης (για να μην πώ ρατσισμού και παρεξηγηθώ) ή κάνω λάθος;
χέστηκα τι διακρίνεις, εγώ είπα τι έχω διαβάσει εδώ μέσα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
χέστηκα τι διακρίνεις, εγώ είπα τι έχω διαβάσει εδώ μέσα
Σκουπιστείτε γιατί μας πήρε η μπόχα :S
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σκουπιστείτε γιατί μας πήρε η μπόχα :S
α μάστα, εκτός από τις μηδενικές ικανότητες ανίχνευσης της ειρωνείας είσαι και σφιχτοκώλης
αντιέ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
α μάστα, εκτός από τις μηδενικές ικανότητες ανίχνευσης της ειρωνείας είσαι και σφιχτοκώλης
αντιέ
αχαχαχαχα
αχαχαχα τι μαλακω αχαχαχα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Tζάμπα φυσικά.σύνολο 400 ευρώπουλα δλδ
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
αντιέ
Δεν ευθύνομαι για την ακράτεια των κοπράνων σας, διότι ουδέποτε σχετίστηκα με ανοργασμικά άτομα.
Όσο για την υποτιθέμενη ειρωνεία σας την ανιχνεύω μόνο προς μία και μόνη κατεύθυνση.
Τα δέοντα.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν ευθύνομαι για την ακράτεια των κοπράνων σας, διότι ουδέποτε σχετίστηκα με ανοργασμικά άτομα.
Όσο για την υποτιθέμενη ειρωνεία σας την ανιχνεύω μόνο προς μία και μόνη κατεύθυνση.
Τα δέοντα.
μετα εχει αδικο για το σφιχτοκωλης?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K