Νέα

Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα γαμήσετε πουτάνα έτσι για το καλό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γαματε σε μπουρδελο του αγιου βαλεντινου ανημερα;

• παντα ....το χω ταμα στον αγιο

Ψήφοι: 27 26,2%
  • ποτε για να μην με πουν καψουροαγαπουλη

Ψήφοι: 5 4,9%
  • εεεεεε......σαμταιμς

Ψήφοι: 13 12,6%
  • ειμαι χριστιανος ορθοδοξος και δεν γιορταζω τον αγιο

Ψήφοι: 11 10,7%
  • ειμαι πακης

Ψήφοι: 13 12,6%
  • ειμαι αλ ακμπαρ εξτρεμιστης κοσοβαρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι ταλιμπαν των μπουρδελων/χαρντφακερ

Ψήφοι: 6 5,8%
  • αμα ειμαι ερωτευμενος με πουτανα ναι....

Ψήφοι: 7 6,8%
  • γαμαω την κανονικη μου γκομενα εκεινη την μερα

Ψήφοι: 10 9,7%
  • απεχω γενικα απο τα μπουρδελα

Ψήφοι: 11 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε εγω εβλεπα στον δρομο κατι φαιδρους τυπους που κρατουσαν αρκουδακια μπαλονακια καρδουλες και λοιπες μαλακιες
vomit.gif

ε φιλε.... τι να κανει ο αλλος προκειμενου να γαμησει....
αν δεν παει στα μπουρδελα εχει προβλημα εξαρτησης δεν το καταλαβαινεις  :2funny: :2funny: :2funny:

και αγγουρι να του πει η αλλη να βαλει στον κωλο του και να τρεχει στο συνταγμα γυρω γυρω
για να γαμησει μετα θα το κανει  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παντως πολυ ζευγαρομανι ρε μαλακες στον δρομο
και μετα κλαιγονται οτι δεν εχουν γκομενο οι δε και γκομενες οι μεν

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εγω μια χαρα τους ειδα. Τι σκατα κλαιγονται... εδω δεν κλαιγομαστε εμεις  :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σήμερα μέρα Βαλεντίνου
τη βάζω κάτου και τη γδύνου
πετάω όξω τα βυζά
της ρίχνω και μιά καρπαζά

έτσι ρε θέλουνε τα ζά
τράβαμε Μήτσου απ τα βυζά
σκίσε μου το κουλοτρυπίδι
χύσι και κάνινμι σκουπίδι !

Ετσι ξηγιέμαι της Μαριούς
που΄χει τους βύζους κρεμαστούς
κι ανήμερα του  Βαλεντίνου
στα κουλουμέρια της τη χύνου !

Χύνουουουουουουου !

:grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
φτου ρε πουστη δε γλυτωνω εδω μεσα :headbang:
παω στο μολ με βλεπουνε
αγοραζω λολουδια και λουτρινα παλι με βλεπουν
τι σκατα ρε με κατασκοπευεται :tickedoff:
:birdman:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παντως πολυ ζευγαρομανι ρε μαλακες στον δρομο
και μετα κλαιγονται οτι δεν εχουν γκομενο οι δε και γκομενες οι μεν

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εγω μια χαρα τους ειδα. Τι σκατα κλαιγονται... εδω δεν κλαιγομαστε εμεις  :2funny: :2funny:
Δικε μου και του χρονου φουλ ερωτευμενος....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ*

Ημέρα του ερωτευμένου
ή μήπως του μαλακισμένου
μέρα του ταλαιπωρημένου
του άντρα του μεταλλαγμένου

Στα μαγαζά τρέξτε αγόρια
πρέπει να γίνετε όλοι βόδια
τρέξτε και μπιχλιμπίδια πάρτε
και πόσο κάνει μη ρωτάτε

τρέξτε και πάρτε συννεφάκια
μπιρμπιλωτά σινιέ βρακάκια
να γράφουν πάνω σε λατρεύω
Κούλα μωρό μου σε ικετέυω
στα πόδια σου θα μουγκανίζω
και τις κλανιές σου θα μυρίζω !

:grin:

* Ο τόνος μπαίνει, όπου γουστάρει ο καθείς !

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
του Αγιου Μπακουριου ποτε ειναι ρε μαγκες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενα ακομα απο τα θρεντς μου που γραφουν ιστορια στο μπου

αφορμη υπηρξαν πρωτον το θρεντ της ρυθμ που βρηκα ακρως ενδιαφερον στις τηλεπωλησεις  :jerking:και δευτερον το ποστ ενος συναγωνιστη που ειπε οτι ειναι σφοδρα ερωτευμενος με την καντυ  :birdman:

σημερα ξημερωνει μια τρανη γιορτη για την ρωμαιοκαθολικη μας εκκλησια η εορτη του αγιου βαλεντινου του αγιου του γκωνλικου και οχι μονο ερωτα

καποιοι απο εσας ξερω θα αγορασετε χρυσαφικα και μπιλιτζικια στην γκομενα,οι πιο τολμηροι θα της παρετε κανα στριγκ και ζαρτιερες,θα γουρουνιασετε στο φαι και στα γλυκα με σχημα καρδια,θα καταβροχθισετε σοκολατακια σε χρυσαφι και κοκκινο περιτυλιγμα σε κουτι σε σχημα καρδιας,θα πιειτε τον αμπακο στα μπαρακια και εν τελει ισως γαμησετε αργα το βραδυ αν σας σηκωθει με ολες αυτες τις κραιπαλες

απο την αλλη οι μοναχικοι τυποι εχετε δυο επιλογες
α)κατεβασμα τσοντας γλ και να το καψετε με την jenna jameson
β)αποχη,νηστεια και προσευχη
γ)να πατε να γαμησετε σε μπουρδελο

πατε ομως;ή ντρεπεστε μερα που ναι μην σας πουνε καψουροαγαπουλη οι ρεαλιστες του σαιτ;για να αναλυσουμε λιγο αυτο το σοβαρο θεμα που ανακυπτει.....

μονο σοβαρα ποστς θα γινουν δεκτα υπο της διευθυνσεως του σαιτ.....ευχαριστω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πολυ σνομπαρια μου γινατε ολοι......μονο για βρακια ελλεηνιδων συγκινειστε..... :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ο άγιος του Έρωτα. Ο Αγιος Βαλεντίνος είναι ένα υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο και κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς να γιορτάσουμε τον έρωτα μας και την σχέση μας με το έτερον ήμισυ.

Ο Άγιος Βαλεντίνος

Κάθε χρόνο όταν μπαίνει ο Φλεβάρης, ο Αγιος Βαλεντίνος έρχεται στο μυαλό όλων μας, είτε είμαστε ερωτευμένοι είτε όχι. Οπως όλοι ξέρουμε πια, στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο Αγιος Βαλεντίνος και η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί σαν τη μέρα των ερωτευμένων σε όλον τον δυτικό κόσμο, ακόμα και σε όσες Ανατολικές χώρες έχουν κάνει την υπέρβαση υιοθετώντας Δυτικά πρότυπα.

Ο Αγιος Βαλεντίνος ήταν ένας χριστιανός ιερέας που έζησε το 270μΧ, επί Κλαύδιου. Ο Αγιος Βαλεντίνος λοιπόν, θέλοντας να διαδώσει τη χριστιανική πίστη τελούσε γάμους ανάμεσα σε ζευγάρια, προσπαθώντας να δημιουργήσει πυρήνες ανάπτυξης του χριστιανισμού, και φυσικά οικογένειες.

Ο Βαλεντίνος αν και προειδοποιήθηκε για τις αντιπαγανιστικές του διαθέσεις, δεν υποχώρησε και συνέχισε να παντρεύει τους πιστούς, μέχρι που βασανίστηκε και θανατώθηκε.

Η Καθολική Εκκλησία αναγνώρισε πολλούς αιώνες αργότερα τον Βαλεντίνο ως άγιο και όρισε την ημερομηνία λατρείας του στις 14 Φεβρουαρίου. Φυσικά η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία γιατί την ίδια ημέρα (και μάλιστα για 2 ημέρες στις 14 και 15 Φεβρουαρίου) γιορταζόταν μια παγανιστική γιορτή έρωτα και γονιμότητας. Οι Καθολικοί ταύτισαν τον Αγιο Βαλεντίνο με τον έρωτα και το καλό τους μάρκετινγκ τον καθιέρωσε σαν τον Άγιο του Έρωτα.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία φυσικά δεν αναγνώρισε τον άγιο αυτό και κράτησε σκληρή στάση απέναντι στη μόδα που πήγε να καθιερωθεί. Ωστόσο μετά από πολλά χρόνια και όταν πια ο Άγιος Βαλεντίνος έγινε το απόλυτο must του Φλεβάρη, αποφάσισε να δημιουργήσει τον δικό της άγιο.

Υπάρχει επομένως ο Άγιος Έρωτας, αλλά και Άγιοι προστάτες του Έρωτα, όπως ο Άγιος Υάκινθος στις 3 Ιουλίου και οι Άγιοι Ακύλας και Πρισκίλλα  στις 13 Φεβρουαρίου, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στην συνείδηση του κόσμου.

Έτσι λοιπόν εκτός από τους ερωτευμένους, στις 14 Φεβρουαρίου έχουν την τιμητική τους τα ανθοπωλεία, τα ζαχαροπλαστεία, οι μάγοι της γεύσης και λιχουδιάς, και φυσικά όσοι δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να εκφράσουν τον έρωτα τους με έναν τρυφερό, χαριτωμένο και αγαπησιάρικο τρόπο.

Άγιος Βαλεντίνος και Έρωτας

Η αλήθεια είναι ότι ο Άγιος Βαλεντίνος έχει επικριθεί πολύ και ότι πολλοί θεωρούν ότι η γιορτή του έρωτα έχει εμπορευματοποιηθεί πολύ.

Ισως να είναι έτσι… αλλά καταρχήν ποια γιορτή δεν έχει εμπορευματοποιηθεί, και κατά δεύτερον γιατί να μην έχουμε και εμείς οι απανταχού ερωτευμένοι την ευκαιρία να γιορτάσουμε κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι ξεχωριστό στη ζωή μας;

Ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια, ένα ρομαντικό δείπνο, ένα υπέροχο βράδυ με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και απαλή μουσική, μια νύχτα για δυο… ναι δε χρειάζεται να υπάρχει ο Άγιος για να εορταστούν όλα αυτά και για να συμβούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγη επιπλέον «σπίθα» δεν έβλαψε ποτέ καμιά σχέση και κανέναν ερωτευμένο.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η μέρα των ερωτευμένων, είναι μια ξεχωριστή γιορτή. Ίσως για κάποιους να είναι μια μελαγχολική μέρα γιατί μπορεί να μην έχουν σχέση, ή ο έρωτας τους να είναι μακριά, ή να έχουν χωρίσει μόλις, αλλά η προσδοκία της ημέρας και του έρωτα είναι μεγαλύτερη και σημαντικότερη εν τέλει από οτιδήποτε άλλο. Γιατί όσο και να το αρνούμαστε, και όσο και να μη θέλουμε να το σκεφτόμαστε μερικές φορές, ο έρωτας είναι αυτός που γεμίζει τη ζωή μας και της δίνει νόημα.

Ερωτευμένοι ή όχι, ας μας ενώσει ο Αγιος Βαλεντίνος κάθε 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσουμε αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε ξεχωριστοί..τον έρωτα μας μαζί με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει…

Χρόνια μας πολλά......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αμεση διαγραφη. Πάραυτα.