λες ναχουμε περισσοτερες καυλες εκεινη τη μέρα τυπε?Γιατί όχι;Είμαστε ερωτευμένοι με το σεξ άρα αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτή τη μέρα .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα γαμήσετε πουτάνα έτσι για το καλό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 352
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Γιατί όχι;Είμαστε ερωτευμένοι με το σεξ άρα αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτή τη μέρα .
άμα είσαι ερωτευμένος με το σεξ δεν περιμένεις του Αγίου Βαλεντίνου τύπε
(αμα εχεις καυλες )άμα είσαι ερωτευμένος με το σεξ δεν περιμένεις του Αγίου Βαλεντίνου τύπε
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
(αμα εχεις καυλες )
To είπα πιο κόσμια
To είπα πιο κόσμια
kostas.92
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εξαρτάται που θα πέσεις..λες ναχουμε περισσοτερες καυλες εκεινη τη μέρα τυπε?
Είπα ΚΑΙ αυτή τη μέρα τύπε ;)άμα είσαι ερωτευμένος με το σεξ δεν περιμένεις του Αγίου Βαλεντίνου τύπε
εγω τωρα μαυτο το κρυο μονο καυλες δεν εχωΕξαρτάται που θα πέσεις.. Είπα ΚΑΙ αυτή τη μέρα τύπε ;)
τωρα τι εχει αυτη η μερα...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εξαρτάται που θα πέσεις.. Είπα ΚΑΙ αυτή τη μέρα τύπε ;)
Με συγχωρείς έχεις δίκιο, τώρα το διάβασα καλύτερα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγω τωρα μαυτο το κρυο μονο καυλες δεν εχω
Ούτε γω έχω. Αλλά και να είχα, με τα παγωμένα χέρια που έχω μόνιμα η πουτάνα θα μου λέει αχχχ μη με πιάνεις κρυώνω...άσε μου έχει τύχει. Άμα δεν πιάσεις και λίγο τσάμπα τα ευρώπουλα
kostas.92
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με συγχωρείς έχεις δίκιο, τώρα το διάβασα καλύτερα
kostas.92
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευκαιρία να ζεσταθείς τύπε .εγω τωρα μαυτο το κρυο μονο καυλες δεν εχω
αν μπορουσες να μην τις πιανεις,αν μπορουσες να μην τις μαμημσεις κτλ...ετσι σκεφτονται αλλα πιστευω οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να πιανεις αφου κατεθεσες τα ωραια σου λεφτα που δουλεψες 10 ωρες για να τα παρεις,για 10 λεπτα με την καθε τανα.να πιανεις φιλε και αστες να κουρευονται σκεψου το "γαμησι" που εφαγες για να τα βγαλεις,σιγα μην τους κανεις και τη χαρη.Ούτε γω έχω. Αλλά και να είχα, με τα παγωμένα χέρια που έχω μόνιμα η πουτάνα θα μου λέει αχχχ μη με πιάνεις κρυώνω...άσε μου έχει τύχει. Άμα δεν πιάσεις και λίγο τσάμπα τα ευρώπουλα
Ευκαιρία να ζεσταθείς τύπε .
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αν μπορουσες να μην τις πιανεις,αν μπορουσες να μην τις μαμημσεις κτλ...ετσι σκεφτονται αλλα πιστευω οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να πιανεις αφου κατεθεσες τα ωραια σου λεφτα που δουλεψες 10 ωρες για να τα παρεις,για 10 λεπτα με την καθε τανα.να πιανεις φιλε και αστες να κουρευονται σκεψου το "γαμησι" που εφαγες για να τα βγαλεις,σιγα μην τους κανεις και τη χαρη.
Σε λίγο θα κάνουν και face control. Εδω μιας της έγλυφα τα βυζια και επειδη ημουν αξύριστος την τσιτωναν οι τριχες ειπε. Εγω απλα χαμογελασα χαχαχα
kostas.92
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θερμαινόμενα γάντια είναι η λύση σου .Ούτε γω έχω. Αλλά και να είχα, με τα παγωμένα χέρια που έχω μόνιμα η πουτάνα θα μου λέει αχχχ μη με πιάνεις κρυώνω...άσε μου έχει τύχει. Άμα δεν πιάσεις και λίγο τσάμπα τα ευρώπουλα
αστην να λεει δουλεια της ειναι να λεει κανε πως δεν ακουσες ;)Σε λίγο θα κάνουν και face control. Εδω μιας της έγλυφα τα βυζια και επειδη ημουν αξύριστος την τσιτωναν οι τριχες ειπε. Εγω απλα χαμογελασα χαχαχα
fkd
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν μπορουσες να μην τις πιανεις,αν μπορουσες να μην τις μαμημσεις κτλ...ετσι σκεφτονται αλλα πιστευω οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να πιανεις αφου κατεθεσες τα ωραια σου λεφτα που δουλεψες 10 ωρες για να τα παρεις,για 10 λεπτα με την καθε τανα.να πιανεις φιλε και αστες να κουρευονται σκεψου το "γαμησι" που εφαγες για να τα βγαλεις,σιγα μην τους κανεις και τη χαρη.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Θερμαινόμενα γάντια είναι η λύση σου .
φαντάζεσαι φάση;
αστην να λεει δουλεια της ειναι να λεει κανε πως δεν ακουσες ;)
Έχεις δίκιο. Στην τελική πληρώνουμε. Απλά δεν θέλω να μου κάνει καμιά μανούρα και να πει στην τσατσά καμιά μαλακία και μετά με κυνηγάνε τσάμπα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να σαι καλα μαριαννα...πολυ ωραιο τοπικ!
kostas.92
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε λίγο θα σου πουν να τον τυλίξεις με κασκόλ μην παγώσουν τα δόντια της.Πες της να κάνει τη δουλειά της που λέει και ο τύπος ;).φαντάζεσαι φάση;
Έχεις δίκιο. Στην τελική πληρώνουμε. Απλά δεν θέλω να μου κάνει καμιά μανούρα και να πει στην τσατσά καμιά μαλακία και μετά με κυνηγάνε τσάμπα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K