Καλησπέρα συναγωνιστή και εγώ προσωπικά από εσάς τους ΑΘΗΝΑΊΟΥΣ που όπως είναι παρά πολύ φυσιολογικό νά ξέρετε παρά πολύ περισσότερα για call girls που αξίζουν,για τά σπα και τα λοιπά και τά λοιπά για αυτό κιόλας μπήκαμε και εμείς οι επαρχιώτες στο σάιτ για να μαθαίνουμε από εσάς!!την έννοια του gps την έχεις ακουστά???? μιλάμε για Αθήνα τώρα όχι για κανά χωριό στην επαρχία....υπάρχει μπάνερ και βλέπεις τη διεύθυνση την γκουγκλάρεις και πάς άνθρωπέ μου!!!! Πώς να δεχτώ μία τέτοια ερώτηση???? δηλαδή εγώ αν ήθελα να πάω σε μασατζίδικο στη Θήβα, θα σε ρώταγα που είναι??? αν θα σε ρώταγα κάτι θα σε ρώταγα ποιά να πάρω ή τι κάνει ποιά κλπ κλπ! Έλεος!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Silver SPA", Νέα Σμύρνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 569K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Στη Συγγρού κοντά είναι...Καλησπέρα συναγωνιστές το silver spa σε ποια περιοχή της Αθήνας είναι; Έχει κοπέλες με βυζάρες και κωλάρες;
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Τόση φασαρία για να του πούμε τελικά του ανθρώπου αυτό που έπρεπε να του πούμε από την αρχή. !!!Στη Συγγρού κοντά είναι...
Morfeas1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2020
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Silver spa Νέα Σμύρνη στα Άνω Πατήσια.Καλησπέρα συναγωνιστές το silver spa σε ποια περιοχή της Αθήνας είναι; Έχει κοπέλες με βυζάρες και κωλάρες;
Silver spa Νέα Σμύρνη στα Άνω Πατήσ
Καλησπέρα συναγωνιστή γιατί εγώ είμαι από την Θήβα,όταν φτάσω με το λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Βοιωτίας στις τρεις γέφυρες στην Λιοσίων θα πω του ταξιτζή,να με πάει στην Νέα Σμύρνη στα άνω Πατήσια;Διευκρινησε συναγωνιστή,δεν μένουμε όλοι στην Αθήνα!!Silver spa Νέα Σμύρνη στα Άνω Πατήσια.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Νέα Σμύρνη φιλε, κοντα στη Συγγρου, δεν καταλαβαινω γιατί το θέμα αυτο έγινε τόσο δύσκολο....Καλησπέρα συναγωνιστή γιατί εγώ είμαι από την Θήβα,όταν φτάσω με το λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Βοιωτίας στις τρεις γέφυρες στην Λιοσίων θα πω του ταξιτζή,να με πάει στην Νέα Σμύρνη στα άνω Πατήσια;Διευκρινησε συναγωνιστή,δεν μένουμε όλοι στην Αθήνα!!
Morfeas1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2020
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Έγινε δύσκολο γιατί ο τύπος προφανώς και μας τρολλαρει.Ειπα να τον τρολλαρω και εγώ λίγο αλλά βαρέθηκα ήδηΝέα Σμύρνη φιλε, κοντα στη Συγγρου, δεν καταλαβαινω γιατί το θέμα αυτο έγινε τόσο δύσκολο....
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 456
αδερφε , στη νεα σμυρνη ειναι .θα πεις του ταξιτζη να σε παει στο κτιριο της αγροτικης τραπεζας. ειναι ενα τετραγωνο απο εκει. παρε κι ενα τηλεφωνο το μαγαζι να σου πει την ακριβη διευθυνση .Καλησπέρα συναγωνιστή γιατί εγώ είμαι από την Θήβα,όταν φτάσω με το λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Βοιωτίας στις τρεις γέφυρες στην Λιοσίων θα πω του ταξιτζή,να με πάει στην Νέα Σμύρνη στα άνω Πατήσια;Διευκρινησε συναγωνιστή,δεν μένουμε όλοι στην Αθήνα!!
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Θα το βρει εύκολο είναι...τειλτε ενα PM στον συνναγωνιστη με την διευθυνση τουλαχιστον το δρομο ...
γιατι βλεπω να χτυπαει ολα τα κουδουνια και την αλλη μερα θα τον δουμε στην Τατιανα ...!
Χερεται συναγωνιστή σε ευχαριστώ πολύ!!αδερφε , στη νεα σμυρνη ειναι .θα πεις του ταξιτζη να σε παει στο κτιριο της αγροτικης τραπεζας. ειναι ενα τετραγωνο απο εκει. παρε κι ενα τηλεφωνο το μαγαζι να σου πει την ακριβη διευθυνση .
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Πάντως και ένα τηλεφώνημα στο μαγαζί καλό θα ήταν πριν το επισκεφτείςΧερεται συναγωνιστή σε ευχαριστώ πολύ!!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 456
εχει εκει κοντα ενα καταστημα ιντερσαλονικα και το ξενοδοχειο ελληνις που το ξερουν ολοι οι ταξιτζηδεςΧερεται συναγωνιστή σε ευχαριστώ πολύ!!
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή!!εχει εκει κοντα ενα καταστημα ιντερσαλονικα και το ξενοδοχειο ελληνις που το ξερουν ολοι οι ταξιτζηδες
Αυτή η τράπεζα δεν έγινε Πειραιώς;;Υπάρχει αγροτική ακόμα? στη Νέα Σμύρνη? Και αμα ο ταρίφας δε ξέρει που είναι η πρώην ΑΤΕ bank? Άρα απλά του λες του ανθρώπου πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα χωρίς να βοηθάς καθόλου με το comment σου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
σωστα απενταντι απο την Πειραιως ειναιΑυτή η τράπεζα δεν έγινε Πειραιώς;;
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 456
ειναι πειραιως και αγροτικη ασφαλιστικη .ολος ο ομιλος. μπορει ο φιλος να χαλαρωσει , να γ...σει και να επενδυσει ...Αυτή η τράπεζα δεν έγινε Πειραιώς;;
Καλησπέρα συναγωνιστή δεν σας τρολαρω καθόλου, απλά μια ερώτηση έκανα,πως σου φάνηκε ότι σας τρολαρω δεν μπορώ να καταλάβω!!Έγινε δύσκολο γιατί ο τύπος προφανώς και μας τρολλαρει.Ειπα να τον τρολλαρω και εγώ λίγο αλλά βαρέθηκα ήδη
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Φίλε έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις , απλώς πρέπει να μάθουμε όλοι να διαβάζουμε σωστά τις πληροφορίες που γράφονται και αναφέρονται για κάθε μασατζιδικο ή άλλο χώρο !Καλησπέρα συναγωνιστή πρώτον γκουγκλαρα και δεν μου το βγάζει το συγκεκριμένο spa αλλά παρεμφερή που σημαίνει ότι τά παρεμφερή σπα, μπορεί να είναι κανονικά σπα και όχι όπως το "συγκεκριμένο" καταλαβαίνεις τι εννοώ!! Συναγωνιστή ηρέμησε,όπως είπες πολύ σωστά μιλάμε για ΑΘΉΝΑ και όχι για κάνα χωριό στην επαρχία!!Για αυτό εσείς οι ΑΘΗΝΑΊΟΙ που τα έχετε όλα δίπλα σας,μην νευριαζετε και τσαντιζεστε με εμάς τους επαρχιώτες που στο κάτω κάτω της γραφής δεν την ξέρουμε την ΑΘΉΝΑ σαν και εσάς και απόλυτα φυσιολογικό να μην την ξέρουμε την ΑΘΉΝΑ σαν και εσάς, ψυχραιμία, ψυχραιμία, ψυχραιμία όπως έλεγε και ο ΑΞΈΧΑΣΤΟΣ ΘΑΝΆΣΗΣ ΒΈΓΓΟΣ!!
Για παράδειγμα στην κορυφή της σελίδας του γράφει silver spa , Νέα Σμύρνη . Αυτό σου δίνει την περιοχή που υπάρχει αυτό . Διεύθυνση την μαθαίνεις από το τηλέφωνο μα τα άλλα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν όπως κουδούνι , όροφος , διαμέρισμα κλπ
Δεν υπάρχει λόγος έντασης , απλά είναι όλα όταν " μελετούμε " σωστά τις πληροφορίες
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.