Νέα

"Silver SPA", Νέα Σμύρνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 568K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Κατά την ταπεινή μου άποψη το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πεντακάθαρο όπως και το μπάνιο του. Τα δωμάτια μεγάλα με επίσης μεγάλα ξύλινα κρεβάτια μασάζ. Μπορεί να μην έχουν όλα τα δωμάτια ντουζιέρα αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα
καθαρο φαινοταν και λογικα ειναι ... οπως και πολλα άλλα μαγαζια

ειναι ξυλινα τα μασαζοκρεβατα πραγματικα....και ειναι μεγαλυτερα απο τα λυομενα και αυτο ειναι καλο και βολικο .... βεβαια δυσκολευομαι για το 2ο μερος, οπως αλλωστε και σε ολα τα μαγαζια που δεν εχουν ΚΑΙ κανονικα κρεβατια

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ζερο μου, ετσι οπως ηταν πριν την καραντινα, απλως θεωρω οτι μια ανακαινιση τη χρειαζοτανε
Τι ανακαίνιση να κάνει;αφού ο χωρος είναι καινούργιος σχεδόν.Το μόνο ότι σε κάποια δωμάτια θελει ντουζ.Κατα τα άλλα από τα πιο καθαρά μασάτζιδικα

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Δοκιμαστικε η Τζενη...
μιλφαρα..με πολλες καυλες... παιχνιδιαρα... κ ακουραστη...
μασαζ πολυ καλο κ δυνατο... και στο 2γυρο.. σπεσιαλ πιπα για πολυ ωρα... τα ρουφαγε κ τα εγλυφε ολα... αν δεν την σταματαγα εγω... θα συνεχιζε... Πισωκολητο αντεχει δυνατο.. κ ζηταει κ σφαλιαριτσες στην κωλαρα...
Γενικα μια πολυ καλη μιλφ επιλογη!!!
Τζένη όντως πολύ καλή.Και στο μασάζ της καλή.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Δοκιμαστικε η Τζενη...
μιλφαρα..με πολλες καυλες... παιχνιδιαρα... κ ακουραστη...
μασαζ πολυ καλο κ δυνατο... και στο 2γυρο.. σπεσιαλ πιπα για πολυ ωρα... τα ρουφαγε κ τα εγλυφε ολα... αν δεν την σταματαγα εγω... θα συνεχιζε... Πισωκολητο αντεχει δυνατο.. κ ζηταει κ σφαλιαριτσες στην κωλαρα...
Γενικα μια πολυ καλη μιλφ επιλογη!!!
Πολύ καλή επιλογή η Τζένη ισχύει.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Ας μου στείλει κάποιος διεύθυνση σε Pm βαριέμαι τα τηλέφωνα!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
αυριο τεταρτη θα ειναι εκει η ναντια η ασιατισα ?

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Συμφωνω, στα studio θέλεις 80 η 100 ευρώ για ένα καλο προγραμμα 20-30 λεπτα. Στα μασαζ με τα ίδια κάθεσαι μια ώρα, πηδάς δυο φορές και έχεις και ένα 20λεπτο μασαζ...
Άρα price-performance δεν αντέχεται η σύγκριση....
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε studio επιβεβαιώνονται τα παραπάνω.Και σαν χωρος και μόνο ανώτερο το μασάζ.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Δομική με Helen.. πολύ καλό μασαζ πολύ καλό δεύτερο μέρος. Πίπα αργή όχι και τόσο βαθιά αλλά παίζει πολύ με την γλώσσα. Μέρα με την νύχτα η συμπεριφορά της όταν περνάνε να διαλέξεις και όταν μπαίνει στο δωμάτιο. Στην αρχή τυπική όταν μπαίνει όμως ανοίγετε. Οταν πήγα βγήκε αυτή και ένα άλογο Ελληνίδα 40άρα?? όμορφη πανύψηλη.. αλλά διάλεξα το εισαγόμενο.. Θα ξαναπεράσω αν δοκιμάσω και την άλλη δεν την αφήνω έτσι!

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.045
Πόντοι
42.697
Δομική με Helen.. πολύ καλό μασαζ πολύ καλό δεύτερο μέρος. Πίπα αργή όχι και τόσο βαθιά αλλά παίζει πολύ με την γλώσσα. Μέρα με την νύχτα η συμπεριφορά της όταν περνάνε να διαλέξεις και όταν μπαίνει στο δωμάτιο. Στην αρχή τυπική όταν μπαίνει όμως ανοίγετε. Οταν πήγα βγήκε αυτή και ένα άλογο Ελληνίδα 40άρα?? όμορφη πανύψηλη.. αλλά διάλεξα το εισαγόμενο.. Θα ξαναπεράσω αν δοκιμάσω και την άλλη δεν την αφήνω έτσι!
Αυτή που είδες η ψιλή η Ελληνίδα είναι η Μιλφαρα Βάνα. Ωραία ανασκόπηση για την Helen!!!!

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.321
Πόντοι
4.461
Καλημέρα παιδιά, αν μπορούσατε και μένα τη διεύθυνση σε πμ
Ευχαριστώ

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
H Helen είναι αυτές τις μέρες;

trio_stuges

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Like
173
Πόντοι
0
Καλημέρα κύριοι. Θα μπορούσε να μου στείλει κι εμένα κάποιος την διεύθυνση; Ευχαριστω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom