n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα , μετά τη κριτική του φίλου και συναγωνιστή ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ καθώς και καλά λόγια εξωθεσμικού επίσκεψη για να δω το φαινόμενο Βάνα , δούλευαν τέσσερις κοπέλες , Τζένη ξανθιά μίλφ σώμα με πιασίματα και 2.5-3άρι βυζί , Βάνα μελαχρινή μίλφ σχετικά ψηλή (1.72) με ψιλοκανονικό σώμα και 2.5αρι σιλικονάτο βυζί , Μαρία ψηλή ξανθιά με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί και τέλος η πιο ωραία η Helen κοντή κοπέλα με καστανό σκούρο ίσιο μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους , κανονικό πολύ ωραίο κορμί και 2άρι σύν σιλικονάτο βυζί . Η Helen μου άρεσε πιο πολύ απ όλες αλλά απο πρίν είχα αποφασίσει να περάσω με τη Βάνα η οποία με τη ρόμπα και τα λεοπαρδαλέ εσώρουχα είναι πολύ καύλα αλλά χωρίς αυτά χάνει αρκετά ... για να μην παρεξηγηθώ μια χαρά είναι για 42 χρονών αλλά άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει απ όσα είχα διαβάσει και ακούσει γι αυτή τόσο για την εμφάνιση της όσο και για τις υπηρεσίες της και ίσως να περίμενα περισσότερα...Με τη Βάνα λοιπόν τη μιλφάρα με το μεγάλο τατουαζ πισω χαμηλά δεξιά στη πλάτη και 2 ακόμη μικρότερα έγινε η πρώτη συνεδρία στη βόλτα μου που ήταν κατώτερη των προσδοκιών που μου είχαν δημιουργηθεί και εδώ να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ καλή ήταν δε πέρασα χάλια , Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .