clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
ελπίζω αυτές οι κακές συνήθειες να ξεπεραστούν γρήγορα...Κάνει με κράνος στοματικό;
ελπίζω αυτές οι κακές συνήθειες να ξεπεραστούν γρήγορα...Κάνει με κράνος στοματικό;
σώθηκες...ειδικά εκεί στο αποστειρομάγαζο...ελπίζω αυτές οι κακές συνήθειες να ξεπεραστούν γρήγορα...
Μήπως γίνεται με έξτρα φράγκα;όχι ρε φίλε και την είχα στα υπόψη για βαθιά λαρρυγγωτή εκσπερμάτιση...
Αν είναι να πας σε χρήματα call girl ειμαι σιγουρος ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές....Μήπως γίνεται με έξτρα φράγκα;
Ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο...Αν είναι να πας σε χρήματα call girl ειμαι σιγουρος ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές....
εγώ αποκόμισα στο συγκεκριμένο μαγαζί(γιατί όταν εργαζόταν σε άλλα είχα καλύτερη εμπειρία χωρίς να ναι κάτι ουάου) ένα αποστειρωμένο πρόγραμμα που σε καμία περίπτωση δεν θα το επέλεγα εκ νέου.Εγώ με την Καρολίνα είχα εντελώς διαφορετική εμπειρία. Πίπα χωρίς προφυλακτικό και πολύ ορεξατη συνολικά. Και προσωπικά πιστεύω ότι και σε εμφάνιση είναι τοπ.εγώ
Σωστά , έτσι είναιεγώ αποκόμισα στο συγκεκριμένο μαγαζί(γιατί όταν εργαζόταν σε άλλα είχα καλύτερη εμπειρία χωρίς να ναι κάτι ουάου) ένα αποστειρωμένο πρόγραμμα που σε καμία περίπτωση δεν θα το επέλεγα εκ νέου.
Η Νάντια δουλεψε παλιά Μπακνανα; Φραντζη 4;στα μάτια εννοεί
επίσκεψη πριν λίγο .
υποδοχή η Βίκυ
κοπέλες:
Νατάσα πρόσφατη ρωσική νόστιμη προσθήκη. ξανθιά
Καρολίνα όμορφη σέξυ καλλιγραμμη έγχρωμη κοπέλα
Τζένη η σέξυ ξανθιά μιλφ
Νάντια η γνωστή όμορφη Ταυλανδεζα
και μια καινούργια κοπέλα η Ρωσίδα Αγάπη. ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους ωραίο κορμί καφέ μάτια. Ηλικία 27 περίπου και ύψος στο 1.65 αν και με τα τακούνια δύσκολο να είσαι ακριβής.
πολύ όμορφη παρουσία δεν είναι σωληνοκοριτσο κάπου την έχω ξαναδεί παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι που....
Έχει δουλέψει και σόλο?ΜαλλονΕγώ μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί την έχω συναντήσει πριν κάποιους μήνες. Θα την ξανασυναντήσω σύντομα και θα μοιραστώ την εμπειρία μου.
Η Νάντια δούλευε παλιά στην Κατεχάκη -DBA- έχει κλείσει πολύ καιρό. Δεν την θυμάμαι Μπακνανά η Φ4 αλλά δεν τον κόβω κιόλας. Όμορφη Ασιάτισσα και έκανε πολύ καλό μασάζ.Η Νάντια δουλεψε παλιά Μπακνανα; Φραντζη 4;
Έχουν δουλέψει πολλές με αυτό το όνομα μήπως λες άλλη;Η Νάντια δουλεψε παλιά Μπακνανα; Φραντζη 4;
Αν εννοείς την Καρολίνα μόνο εδώ έχει εμφανιστεί το τελευταίο καιρό.Παλια ήταν και αλλουΕγώ μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί την έχω συναντήσει πριν κάποιους μήνες. Θα την ξανασυναντήσω σύντομα και θα μοιραστώ την εμπειρία μου.
Ναι στην Καρολίνα αναφέρομαι. Δεν ξέρω τι έχει κάνει στο παρελθόν, εγώ εδώ την έχω συναντήσει μόνο.Αν εννοείς την Καρολίνα μόνο εδώ έχει εμφανιστεί το τελευταίο καιρό.Παλια ήταν και αλλου
Έχει δουλέψει και μόνη της στην Γλυφάδα , μετά παράλληλα και Γλυφάδα και Νέα ΣμυρνηΝαι στην Καρολίνα αναφέρομαι. Δεν ξέρω τι έχει κάνει στο παρελθόν, εγώ εδώ την έχω συναντήσει μόνο.
Μάλλον έχει και η Καρολίνα τα up and down της … λογικό , δεν είναι κουρδισμένη μηχανή …Εγώ με την Καρολίνα είχα εντελώς διαφορετική εμπειρία. Πίπα χωρίς προφυλακτικό και πολύ ορεξατη συνολικά. Και προσωπικά πιστεύω ότι και σε εμφάνιση είναι τοπ.
Φοβερές βυζάρες ...τι απέγινε άραγεΟΚ.. Τεστ_ Την επόμενη φορά ρωτήστε όλες τις " Τσέχες" , πώς ακριβώς τονίζεται στα Τσέχικα η λέξη > Mπρνο ... ( Το τεστ = απο την παλιά στουντιοβυζαρού Βαλεντίνα, Κ 61 , Βρβχ 19 κλπ / πρώην Καρολίνα, η οποία είναι όντως από εκεί..)
Στο παρελθόν και σε κατ οίκον νομίζω έχει δουλέψειΝαι στην Καρολίνα αναφέρομαι. Δεν ξέρω τι έχει κάνει στο παρελθόν, εγώ εδώ την έχω συναντήσει μόνο.