- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
από μεθαύριο Δευτέρα και κάθε ημέρα η Σέρβα Ζέτα θα βρίσκεται στο Σίλβερ από 13:00 ως 21:00
Τελευταία τροποποίηση:
Εξαρτάται ...άλλοι την βλέπουν θετικά ,άλλοι όχι ! Συμβαίνουν αυτά ...Καινουριος εδω.αυτη η καρολινα τι λεει ειναι καλη στο δωματιο;απο εμφανιση παντως εχει ωραιο κορμι,την εχω δει στο fb.
Μάπα αποστειρωμένο σέρβις. Καλύτερα να τον παίζω μόνος μου σπίτιΕξαρτάται ...άλλοι την βλέπουν θετικά ,άλλοι όχι ! Συμβαίνουν αυτά ...
Η Ζετα από το Μπακνανα?από μεθαύριο Δευτέρα και κάθε ημέρα η Σέρβα Ζέτα θα βρίσκεται στο Σίλβερ από 13:00 ως 21:00
ναι αυτηΗ Ζετα από το Μπακνανα?
Zero αυτές οι μεταγραφές που εδώ και μερικές βδομαδες γράφεις ότι γίνονται - θα γίνουν , κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν πραγματικότητα … θα είναι μια σοβαρή ενίσχυση του καταστήματοςναι αυτη
καλυτερα αν δεν έχεις να γράψεις κάτι ουσιώδες μην γράφεις καθόλου γιατί κουράζεις τους υπόλοιπους. ειδικά στα θρεντ της ενημερωσηςZero αυτές οι μεταγραφές που εδώ και μερικές βδομαδες γράφεις ότι γίνονται - θα γίνουν , κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν πραγματικότητα … θα είναι μια σοβαρή ενίσχυση του καταστήματος
Ε σου λέω μια καλή επιλογή να μην φύγεις όπως πήγες... Άδειος...Καλά, δεν είναι και αυτοσκοπός να «ψωνίσω» οπωσδήποτε από το συγκεκριμένο μαγαζί….
www *****.gr/190-silver-spaέχουμε κανένα site? και στοιχεία επικοινωνίας ?
Κάνε το κόπο για να την δεις εδώ φίλε, 3 εγγραφές πριν!Μπορεί κάποιος να μου στείλει την διεύθυνση;
Που ακριβώς εννοείς ;Κάνε το κόπο για να την δεις εδώ φίλε, 3 εγγραφές πριν!
Από ότι έχουν πει και άλλοι συναγωνιστές το συγκεκριμένο μαγαζί δεν θέλει να εμφανίζεται η διεύθυνση που λειτουργεί, έτσι καλύτερα να τους τηλεφωνήσειςΠου ακριβώς εννοείς ;
Στο site που παρέθεσαν δεν την αναγράφει..
Αρα δεν την γράφει πουθενά οπότε έγραψες απλά για να γράψεις.Από ότι έχουν πει και άλλοι συναγωνιστές το συγκεκριμένο μαγαζί δεν θέλει να εμφανίζεται η διεύθυνση που λειτουργεί, έτσι καλύτερα να τους τηλεφωνήσεις
Δεν είναι έτσι φίλε, ρώτησες την Παρασκευή στις 22:03 και ο μόνος που μπήκε στον κόπο καλοπροαίρετα να σου απαντήσει Χθες στις 12:58Αρα δεν την γράφει πουθενά οπότε έγραψες απλά για να γράψεις.
Από την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι ούτε εσύ ξέρεις.