Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Έχεις pm.Η διευθυνση του καταστηματος?
Έχεις pm.Η διευθυνση του καταστηματος?
Μπορώ να έχω την διεύθυνση ... έχω λοκαρει την ασσιατισα καιρόΈχεις pm.
Στην τελευταια μου επισκεψη περιμενοντας την Ζετα γνωρισα την Ναντια.Διαβασα την κριτικη Zero για την Ναντια.
η απορια μου ειναι κανει ελευθερο στοματικο η οχι ????
γιατι σε μενα αρνηθηκε πριν 4 ημερες που ημουν εκει ...
Πρεπει να λες την Τζενη; αλλα οχι γκιλφΚαλησπέρα συναγωνιστές μια ξανθιά νταρντανα gilf πως την λένε;
Καλή η Τζένη? Έχω διαβάσει σε πιο παλιά νήματα ότι το τιμάει... για όποιον του αρέσει αυτός ο σωματότυπος.. ισχύει ακόμα?Πρεπει να λες την Τζενη; αλλα οχι γκιλφ
Την Νάντια;Μπορώ να έχω την διεύθυνση ... έχω λοκαρει την ασσιατισα καιρό
Ευχαριστω
Τζενη καλησε ολα,οτι εχεις διβαση ισχυει!Καλή η Τζένη? Έχω διαβάσει σε πιο παλιά νήματα ότι το τιμάει... για όποιον του αρέσει αυτός ο σωματότυπος.. ισχύει ακόμα?
Και γενικά τι ισχύει από τιμές το silver? Στα 80 είναι μία ή δύο φόρες εκτός του μασάζ?
Θυμαται κανεις αν κανει ακα;επέστρεψε η Τσέχα Βερόνικα στο κατάστημα . έλειπε αρκετούς μήνες. ωραία γυναίκα και καλή περίπτωση
Κι εγώ ως λάτρης των ασσιατισων ψήνομαι. Εάν μάθεις διεύθυνση στείλε κι από εδώ.Μπορώ να έχω την διεύθυνση ... έχω λοκαρει την ασσιατισα καιρό
Ευχαριστω
δυστυχώς όχι αλλά φαίνεται ωραία γυναίκα.....Θυμαται κανεις αν κανει ακα;
πάρε τηλ στο μαγαζίΜπορώ να έχω την διεύθυνση;
κανει αν δώσεις δωράκι.δυστυχώς όχι αλλά φαίνεται ωραία γυναίκα.....
εγω φιλε πηγα για βανα ... αλλα το κοριτσι ηταν απασχολημενη με αλλον συναγωνηστη ...και ετσι πηρα τι τζενη...Καλή η Τζένη? Έχω διαβάσει σε πιο παλιά νήματα ότι το τιμάει... για όποιον του αρέσει αυτός ο σωματότυπος.. ισχύει ακόμα?
Και γενικά τι ισχύει από τιμές το silver? Στα 80 είναι μία ή δύο φόρες εκτός του μασάζ?
η Βερόνικα πάλι όχι......και το ήξερα....όταν άκουσα αυτό το καταραμένο czech republic......σε πουτάνα....είναι να σα σου λέει ....πάρε δρόμο. Άθλιο σέρβις παιδιά δυστυχώς. Από αυτό το μαγαζί μόνο Βάνα και Χριστίνα υπό προυποθέσεις.εγω φιλε πηγα για βανα ... αλλα το κοριτσι ηταν απασχολημενη με αλλον συναγωνηστη ...και ετσι πηρα τι τζενη...
φιλε οτι γραψανε ισχυει ...το κοριτσι εχει πολυ ορεξη ..ειναι προθυμη ...και πολυ καυλιαρα ...
την επομενη φορα διδυμο ...βανα ,τζενη...
Αυτό το δίδυμο πρέπει να τα σπάει.Ποσο πάει το μισάωρο με αυτές;εγω φιλε πηγα για βανα ... αλλα το κοριτσι ηταν απασχολημενη με αλλον συναγωνηστη ...και ετσι πηρα τι τζενη...
φιλε οτι γραψανε ισχυει ...το κοριτσι εχει πολυ ορεξη ..ειναι προθυμη ...και πολυ καυλιαρα ...
για Τζένη συνυπογράφω.εγω φιλε πηγα για βανα ... αλλα το κοριτσι ηταν απασχολημενη με αλλον συναγωνηστη ...και ετσι πηρα τι τζενη...