Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Η μελαχρινη;Εδώ ναιΚαλημέρα! ξέρει κανείς αν η Χριστίνα milf είναι σε αυτό τον οίκο?
Και η Τζένη έχει επιστρέψει.
Η μελαχρινη;Εδώ ναιΚαλημέρα! ξέρει κανείς αν η Χριστίνα milf είναι σε αυτό τον οίκο?
Περιορισμένο ωράριο τα απογεύματαΚαλημέρα! ξέρει κανείς αν η Χριστίνα milf είναι σε αυτό τον οίκο?
Εδώ είναι, έχει μειώσει τις ώρες (απόγευμα)Καλημέρα! ξέρει κανείς αν η Χριστίνα milf είναι σε αυτό τον οίκο?
Την πιο καλή πίπα την κάνει η Καρολίνα......μόνο δεν κοιτάζει όσο πρπει
στα μάτια εννοείτι εννοείς δεν κοιτάζει όσο πρέπει;
Η Αγάπη παιζει να είναι η Αγάπη των στουντιο? Αν ναι είχε περάσει απο το Τατοιου. Η ταυλανδεζα είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 4 λίγο πριν το τέλος?στα μάτια εννοεί
επίσκεψη πριν λίγο .
υποδοχή η Βίκυ
κοπέλες:
Νατάσα πρόσφατη ρωσική νόστιμη προσθήκη. ξανθιά
Καρολίνα όμορφη σέξυ καλλιγραμμη έγχρωμη κοπέλα
Τζένη η σέξυ ξανθιά μιλφ
Νάντια η γνωστή όμορφη Ταυλανδεζα
και μια καινούργια κοπέλα η Ρωσίδα Αγάπη. ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους ωραίο κορμί καφέ μάτια. Ηλικία 27 περίπου και ύψος στο 1.65 αν και με τα τακούνια δύσκολο να είσαι ακριβής.
πολύ όμορφη παρουσία δεν είναι σωληνοκοριτσο κάπου την έχω ξαναδεί παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι που....
η Νάντια δεν θυμάμαι να έχει περάσει από Φ4Η Αγάπη παιζει να είναι η Αγάπη των στουντιο? Αν ναι είχε περάσει απο το Τατοιου. Η ταυλανδεζα είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 4 λίγο πριν το τέλος?
Βλέπω ότι η Αγάπη έφυγε απο το προγραμμα του Θεσσαλίας 136 (Dreamplace) όποτε παιζει να είναι αυτη!η Νάντια δεν θυμάμαι να έχει περάσει από Φ4
Η Αγάπη δεν ξέρω επίσης αν ήταν στο Τατοιου
Ρε λες να είναι η Νάντια ή σχιστοματα με τις μπουταρες που δούλευε εποχες 2017 με 018 στο Φρατζη 4 παρέα με Ζέτα τότε , ρε μπας και ειν τούτη ??Η Αγάπη παιζει να είναι η Αγάπη των στουντιο? Αν ναι είχε περάσει απο το Τατοιου. Η ταυλανδεζα είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 4 λίγο πριν το τέλος?
Η Αγαπη του Dreamplace 27 χρονων ? Δυσκολο ναναι αυτη αν ειναι αυτη η ηλικια.Βλέπω ότι η Αγάπη έφυγε απο το προγραμμα του Θεσσαλίας 136 (Dreamplace) όποτε παιζει να είναι αυτη!
Μια ξανθιά με ωραία βυζιά αυτή;Η Αγαπη από το στούντιο;Η Αγάπη παιζει να είναι η Αγάπη των στουντιο? Αν ναι είχε περάσει απο το Τατοιου. Η ταυλανδεζα είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 4 λίγο πριν το τέλος?
Υπόθεση κάνω....εντάξει η ηλικία....Η Αγαπη του Dreamplace 27 χρονων ? Δυσκολο ναναι αυτη αν ειναι αυτη η ηλικια.
Φρατζή 4 ταυλανδεζα;Ποια λες;Η Αγάπη παιζει να είναι η Αγάπη των στουντιο? Αν ναι είχε περάσει απο το Τατοιου. Η ταυλανδεζα είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 4 λίγο πριν το τέλος?
Δεν θυμάμαι ονομα αλλα ηταν παλιά στο Συγγρου 45 αν δεν κάνω λαθοςΦρατζή 4 ταυλανδεζα;Ποια λες;
Μέτριο κυρίως με λίγα από καλό το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν … κρίμαπέρασμα χθες μεσημερι απο το καταστημα
παρουσες Τζενη απο Τσεχια κατα δηλωση της
Καρολινα εγχρωμο πιπινι
Νατασα διαρκως σε δωματιο , την ζητησα και οταν εφευγα
διαλεξα Τζενη νταρντανα με πιασιματα και απιθανη τρελη πιπα πληρης απασχοληση με ολη την περιοχη με τρελλανε
στη συζητηση μου προτεινε DUO με Καρολινα και ενεδωσα.
Καρολινα μικρο σοκολατακι με αεροπιπα σιλικονατο βυζι και απεραντη υπομονη χαμογελαστη να ασχολειται μαζι μου.
οι κουκλες ανταλαξαν φιλια στα βυζια τους και μεχρι εκει διοτι η Τζενη μου εξηγησε γελωντας οτι δεν ειναι λεσβιες.
Το αρνητικο με το σοκολατακι ειναι οτι σε αφηνει να γλυψεις τα βυζακια μονο διοτι ποναει οπως λεει.
Δακτυλα απαγορευονται και απο τις δυο.
Το αλλο αρνητικο τα χρηματα ζητηθηκαν προκαταβολικα και απο τις δυο διοτι δεν ημουν γνωστος στο μαγαζι.
Αν εξαιρεσεις την Τζεναρα το υπολοιπο πακετο δεν ελεγε.
θα προσπαθησω για ραντεβου με την Νατασα διοτι φαινεται οι συναγωνιστες την εχουν ξεσκισει και δεν εχει ωρα ουτε για μπανιο !!!
Τελικά μάθαμε ποια είναι;Ήταν σε μασάζ άλλο πριν η σε στούντιο;Δεν θυμάμαι ονομα αλλα ηταν παλιά στο Συγγρου 45 αν δεν κάνω λαθος
και να πώ ότι δεν έχω ενημερώσει για καρολίνα...........άσε που κλαίμε με την χώρα καταγωγής της τζένης.....πέρασμα χθες μεσημερι απο το καταστημα
Καρολινα εγχρωμο πιπινι
διαλεξα Τζενη νταρντανα με πιασιματα και απιθανη τρελη πιπα πληρης απασχοληση με ολη την περιοχη με τρελλανε
Καρολινα μικρο σοκολατακι με αεροπιπα σιλικονατο βυζι και απεραντη υπομονη χαμογελαστη να ασχολειται μαζι μου.
οι κουκλες ανταλαξαν φιλια στα βυζια τους και μεχρι εκει διοτι η Τζενη μου εξηγησε γελωντας οτι δεν ειναι λεσβιες.
Το αρνητικο με το σοκολατακι ειναι οτι σε αφηνει να γλυψεις τα βυζακια μονο διοτι ποναει οπως λεει.
Το αλλο αρνητικο τα χρηματα ζητηθηκαν προκαταβολικα και απο τις δυο διοτι δεν ημουν γνωστος στο μαγαζι.
θα προσπαθησω για ραντεβου με την Νατασα διοτι φαινεται οι συναγωνιστες την εχουν ξεσκισει και δεν εχει ωρα ουτε για μπανιο !!!
Απο τις φωτο δείχνει περισσότερο γι Αγάπη που ηταν στο Συγγρου 108. Εκεί εχει και φωτογραφίες, τσεκάρετε και εσείς....Τελικά μάθαμε ποια είναι;Ήταν σε μασάζ άλλο πριν η σε στούντιο;
Δηλαδη παει ο αλλος τα σκαει για αεροπιπα, να μη μπορει να γλυψει η να βαλει δακτυλα. Καταλαβαμε για το τι παιζει. Ευτυχως μας γλιτωσεςπέρασμα χθες μεσημερι απο το καταστημα
Καρολινα εγχρωμο πιπινι