οταν εχεις δικαιο τι να πω ????και να πώ ότι δεν έχω ενημερώσει για καρολίνα...........άσε που κλαίμε με την χώρα καταγωγής της τζένης.....
ας προσεχα....
οταν εχεις δικαιο τι να πω ????και να πώ ότι δεν έχω ενημερώσει για καρολίνα...........άσε που κλαίμε με την χώρα καταγωγής της τζένης.....
ναι αγαπητέ είναι η Ρωσίδα Αλεξάνδρα από Συγγρού 40-42.Η Αλεξάνδρα ποια ειναι από το 40 42;
το ροστερ ανανεωνεται φιλε αγαπητε με τις αποστειρωμενες υπηρεσιες τι γινεται ....ναι αγαπητέ είναι η Ρωσίδα Αλεξάνδρα από Συγγρού 40-42.
γύρω στα 25 κανονικό όμορφο κορμί ξανθιά με μπλε μάτια. καινούργια μεταγραφή!
συνεχώς ανανεώνεται το ρόστερ
τίποτα......δεν ασχολούνται....αφού τα θύματα πάνε....το ροστερ ανανεωνεται φιλε αγαπητε με τις αποστειρωμενες υπηρεσιες τι γινεται ....
"με τις αποστειρωμενες υπηρεσιες τι γινεται ....", εννοείς την Ρωσίδα Αλεξάνδρα, το Silver Spa ή το λες γενικά;το ροστερ ανανεωνεται φιλε αγαπητε με τις αποστειρωμενες υπηρεσιες τι γινεται ....
Δεν παίζει αλλού έχει σταματήσειΈχω να πάω πολύ καιρό στο συγκεκριμένο τερέν, και διάβασα η Βάνα έφυγε, ξέρετε που είναι τώρα ή αν θα επιστρέψει σύντομα?????
Κρίμα.Δεν παίζει αλλού έχει σταματήσει
Άρα να υποθέσω ότι το λες, για τις όποιες κοπέλες προσφέρουν αποστειρωμένες υπηρεσίες, έτσι γενικά ή αναφέρεσαι κάπου συγκεκριμένα?Οχι φιλοι μου. Απλα εννοω τις απαγορευσεις. Μη χρησιμοποιεις δακτυλα κυκλοφορουν μικροβια μην φιλας το στηθος ποναει μην ετσι μην αλλιως.
αυτη ειναι η "αποστειρωση¨" που αναφερω.
μα ηδη αναφερθηκα σε συγκεκριμενες κοπελες - κοπελα.Άρα να υποθέσω ότι το λες, για τις όποιες κοπέλες προσφέρουν αποστειρωμένες υπηρεσίες, έτσι γενικά ή αναφέρεσαι κάπου συγκεκριμένα?
δηλαδή σαν να λέμε το ραντεβού πάτωσε...πέρασμα χθες μεσημερι απο το καταστημα
παρουσες Τζενη απο Τσεχια κατα δηλωση της
Καρολινα εγχρωμο πιπινι
Νατασα διαρκως σε δωματιο , την ζητησα και οταν εφευγα
διαλεξα Τζενη νταρντανα με πιασιματα και απιθανη τρελη πιπα πληρης απασχοληση με ολη την περιοχη με τρελλανε
στη συζητηση μου προτεινε DUO με Καρολινα και ενεδωσα.
Καρολινα μικρο σοκολατακι με αεροπιπα σιλικονατο βυζι και απεραντη υπομονη χαμογελαστη να ασχολειται μαζι μου.
οι κουκλες ανταλαξαν φιλια στα βυζια τους και μεχρι εκει διοτι η Τζενη μου εξηγησε γελωντας οτι δεν ειναι λεσβιες.
Το αρνητικο με το σοκολατακι ειναι οτι σε αφηνει να γλυψεις τα βυζακια μονο διοτι ποναει οπως λεει.
Δακτυλα απαγορευονται και απο τις δυο.
Το αλλο αρνητικο τα χρηματα ζητηθηκαν προκαταβολικα και απο τις δυο διοτι δεν ημουν γνωστος στο μαγαζι.
Αν εξαιρεσεις την Τζεναρα το υπολοιπο πακετο δεν ελεγε.
θα προσπαθησω για ραντεβου με την Νατασα διοτι φαινεται οι συναγωνιστες την εχουν ξεσκισει και δεν εχει ωρα ουτε για μπανιο !!!
ποιά αγόρι μου να τηνε κάνω ντα! όχι πλάκα... για να ξέρω να μην πάρω κατά λάθος...Δεν μου εκανε ακα...!
από την Αλβατσεχία δεν είναι?....άσε που κλαίμε με την χώρα καταγωγής της τζένης.....
και να πείς ότι οι 2 χώρες συνορεύουν....όπως η σερβία με τις τόοοοσες πολλές "σερβίδες" που μας τσαμπουνάγανε και τσαμπουνάνε ακόμη τα ευφάνταστα παραμύθια τους, να πώ οκ ρε φίλε πάσο.....αλλά η τσεχία είναι πολύ πάνω στον χάρτη βρε παιδιά....πείτε από βουλγαρία, απο ρουμανία, από σερβια και μοντενέγκρο βρε αδερφάκι μου.....αλλά από τσεχία ???? κομματάκι ακραίο.....ποιά αγόρι μου να τηνε κάνω ντα! όχι πλάκα... για να ξέρω να μην πάρω κατά λάθος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
από την Αλβατσεχία δεν είναι?
Νατασα !ποιά αγόρι μου να τηνε κάνω ντα! όχι πλάκα... για να ξέρω να μην πάρω κατά λάθος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
από την Αλβατσεχία δεν είναι?
όχι ρε φίλε και την είχα στα υπόψη για βαθιά λαρρυγγωτή εκσπερμάτιση...Νατασα !
Κάνει με κράνος στοματικό;Νατασα !