You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Silver SPA", Νέα Σμύρνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 568K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
ούτε για άδεια απο αγροτικές..έλα μου ντέ...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
τόσο μάπα?ούτε για άδεια απο αγροτικές..
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
τι γεμάτο, σπυράκια?
=============
Μάλλον ήθελε κόμμα > μετά το "όμως"= πριν το "και" _ ....ας ελπίσουμε
=============
Μάλλον ήθελε κόμμα > μετά το "όμως"= πριν το "και" _ ....ας ελπίσουμε
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
αλήθεια τόσο... τωρα να ταν θέμα χημείας? τι να πώ...τόσο μάπα?
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Μια Νατάσα ξέρουμε τίποτα;Έχει εργαστεί αλλού;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
Δεν την έχω δει κάπου αλλού. Καινούργια στο χώρο αλλά πολύ όμορφη ειδικά στο πρόσωπο.Μια Νατάσα ξέρουμε τίποτα;Έχει εργαστεί αλλού;
Περίπου 25 ετών ρωσικής καταγωγής, με λευκή επιδερμίδα μακρύ ξανθό μαλλί, ωραίο κορμί με μακριά πόδια.
Και ξαναλέω πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο, θυμίζει λίγο Μπριζιτ Μπαρντό (γαλλική μυτούλα εκφραστικά μάτια). Στο δωμάτιο δεν ξέρω τι λέει αλλά μπήκα στα άμεσα υπόψιν!
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Η Κάτια είναι η μελαχρινή από το Μπακνανα;πέρασα με Κάτια, καθαρά από περιέργεια. όμορφο λεπτό μιλφ, χαμογελαστό . χαρούμενη και ομιλητική στο δωμάτιο, συμπαθητικό μασάζ αν και βιαστικό λόγο μόνο 30 λεπτών.
Μεγάλο μείον ( για εμένα) το πρόσωπο της που είναι γεμάτο ακμή , γεμάτο όμως και το απεριποίητο μουν@κι της το οποίο δεν ακούμπησα λόγο τρίχας!!!
παρόλα αυτά θα της δώσω και άλλη μια ευκαιρία μήπως και έπεσα στην περίπτωση ως προς το αξύριστο του θέματος
Observerbou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Ναι. Σε κριτικη εγραψε καποιος και για αξυριστο νιμου.Στις φωτο φαινεται σα μοντελακιΗ Κάτια είναι η μελαχρινή από το Μπακνανα;
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Δεν την έχω δει κάπου αλλού. Καινούργια στο χώρο αλλά πολύ όμορφη ειδικά στο πρόσωπο.
Περίπου 25 ετών ρωσικής καταγωγής, με λευκή επιδερμίδα μακρύ ξανθό μαλλί, ωραίο κορμί με μακριά πόδια.
Και ξαναλέω πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο, θυμίζει λίγο Μπριζιτ Μπαρντό (γαλλική μυτούλα εκφραστικά μάτια). Στο δωμάτιο δεν ξέρω τι λέει αλλά μπήκα στα άμεσα υπόψιν!
Την δοκίμασα εγώ παιδιά την Νατάσα Καλό κορμί, τέλειο στήθος δυάρι, συμμετοχή με φιλιά και αγκαλιές όλη την ώρα και πίπα πολλή καλή γιατί είναι μικρή και δεν φαίνετε να έχει κάνει πολλά χλμ. Εγώ την πήρα για μία ώρα και ευχαριστώ τους δύο φίλους που ανακάλυψαν και έγραψαν για αυτό το πιπινάκιΔεν την έχω δει κάπου αλλού. Καινούργια στο χώρο αλλά πολύ όμορφη ειδικά στο πρόσωπο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
είναι όντως πολύ όμορφη η Νατάσα και χαίρομαι που ακούω πως είναι καλή και στο δωματιο
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Φοβερή φίλε σου λέω μόνο δεν ξέρει Ελληνικά καθόλου αλλά τι να το κάνεις που έχει όλο το άλλο πακέτοείναι όντως πολύ όμορφη η Νατάσα και χαίρομαι που ακούω πως είναι καλή και στο δωματιο
PetrosPetros12
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Με την Τατιάνα έχει κάποιος τίποτα νεότερο; Γνωρίζουμε αν θα επιστρέψει και πότε;
Στο στοματικό τα σπάει, αλλά κλέβει στο στήσιμο κ αποφεύγει να τον πάρει όλον μέσα..Την πιο καλή πίπα την κάνει η Καρολίνα......μόνο δεν κοιτάζει όσο πρπει
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
αν φιλε μου τα σπάει στην πίπα η καρολίνα, τότε η Μαριάννα στα καλά της στην Καλλιρόης τι έσπαγε??? τα τανκς του πούτιν στα 2 ?Στο στοματικό τα σπάει, αλλά κλέβει στο στήσιμο κ αποφεύγει να τον πάρει όλον μέσα..
Τυπε κ η θεία Ελένη πριν 20 χρόνια ήταν μοντέλο..αν φιλε μου τα σπάει στην πίπα η καρολίνα, τότε η Μαριάννα στα καλά της στην Καλλιρόης τι έσπαγε??? τα τανκς του πούτιν στα 2 ?
Δεν βαρέθηκε όμως να παντελονιαζει ευρ@..Αν την έχεις αραβική/αράπικη/Αιθιοπίας.....κολλάει λίγο......γενικα έχει τα φεγγάρια της αλλά έχει κι αυτή βαρεθεί τόσα χρόνια να τον τρώει......πάντως όταν τα παίρνει κάι σε κοιτάζει είναι ανεπανάληπτη
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.