Διαγραμμένο μέλος 210176
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Την είχα πάρει πριν 10ετια φίλοςΑυτό ρωτάω για καιρό τώρα αλλά δεν υπάρχει απάντηση .....δεν γιενται να μην κάνει και η Μαρία
Την είχα πάρει πριν 10ετια φίλοςΑυτό ρωτάω για καιρό τώρα αλλά δεν υπάρχει απάντηση .....δεν γιενται να μην κάνει και η Μαρία
αρκετα καλη φιλοςΕίσαι συλλεκτικό μέλος τότε ήδη.....πιστεύω από κοντά θα ήταν τότε πολύ όμορφη γαζελα....
Γιατί χάθηκε το κοννε ομως
Καρολίνα έχουν γίνει διαφορά σχόλια για αυτό που λες.Αν και δεν θα δοκίμαζα ποτέ...αν δεν επιστρέψει αυτή....όλες οι άλλες μέτριες σε διαφορετικά επιπεδα.....η καρολίνα δυστυχώς φόλα του κερατα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και αυτή η μαριάννα...ποιά συμπαθητική παρουσία??? πολύ κάτω του μετρίου...δυστυχώς.
Την αδερφή της Καρολίνας ;Την είχα πάρει πριν 10ετια φίλος
ναιΤην αδερφή της Καρολίνας ;
Και που παίζει αυτή;
Μήπως έχει σταματήσει άμα λες για καιρόΤο είπε ο φίλος παραπάνω όταν τον ρώτησα.....προφανώς πολλοί δεν την ξέρουν .....πουθενά δεν παίζει ανοιχτά, είχε προφίλ FB, Inst. Τώρα έχω καιρό να μπω να την δω, ίσως να έχει αλλάξει και αυτά. Πιο λεπτή και πιο όμορφη από Κ και νομίζω και ψηλότερη.
Δεν την έχω δει ποτέ όμως και δεν γνωριζω λεπτομέρειες.
Το τηλ που είχε το μιραντάκι δεν καλεί εδώ κ χρόνια..Με την αδερφή της Καρολίνας έχει κανείς κοννε;
αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! δάχτυλο κατερινιώ????? ρε τι παπάτζες είναι όλες τους!Παιδάκια η κυρα Κατερίνα διαβάζει κ κράζει! Στη σελίδα της βέβαια διότι εδω μέσα ξέρει οτι θα φάει ταπωμα! Κατερινιώ βλεπω οι τρέσες δε δουλέψανε και παλι με ένα καυλι στο στόμα τη βγάζεις,κρίμα. Δεν έγινες κυρία όπως το άλλο βλαμενο η αδερφή σου που το παίζει κ κουλτούρα! Άντε φιλακια και κάνε κανα μανικιούρ στα βρωμοδαχτυλα σου και την επόμενη θα σου φέρω ψαλιδάκι για τις τρίχες στη μύτη
Τον στόλισε κανονικοτατα τον Βασιλάκη το Κατερινιο , εδώ πρέπει να υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος , btheway η Τατιανα η μποτοξοποιημμενη Λευκορωσσα ξέρει κανείς που έχει εξαφανιστεί ???Παιδάκια η κυρα Κατερίνα διαβάζει κ κράζει! Στη σελίδα της βέβαια διότι εδω μέσα ξέρει οτι θα φάει ταπωμα! Κατερινιώ βλεπω οι τρέσες δε δουλέψανε και παλι με ένα καυλι στο στόμα τη βγάζεις,κρίμα. Δεν έγινες κυρία όπως το άλλο βλαμενο η αδερφή σου που το παίζει κ κουλτούρα! Άντε φιλακια και κάνε κανα μανικιούρ στα βρωμοδαχτυλα σου και την επόμενη θα σου φέρω ψαλιδάκι για τις τρίχες στη μύτη
Είναι κάθε μέρα;Καλησπέρα μάγκες η δική μου μικρή και προσωπική εμπειρία αλλά τελευταία πέντε χρόνια από την Καρολίνα είναι εξαιρετικά καλή σε όλα και στην επικοινωνία και στις υπηρεσίες και απλά δεν έχω βρει χρόνο να πάω από κοντά εκεί που βρίσκεται τώρα όμως θα γίνει σύντομα.
σχεδόν κάθε μέρα. Είναι εξαιρετική σε όλα της, κορμάρα, πιπάρα, μαύρη γαζέλα σκέτη!!!!!! και στο μασάζ άπαιχτη! Θα σου μείνει αξέχαστη η συνεδρία μαζί της!Είναι κάθε μέρα;
Κάνει και nuru?σχεδόν κάθε μέρα. Είναι εξαιρετική σε όλα της, κορμάρα, πιπάρα, μαύρη γαζέλα σκέτη!!!!!! και στο μασάζ άπαιχτη! Θα σου μείνει αξέχαστη η συνεδρία μαζί της!
Γιατί να μην κάνει;όλες δεν κάνουν;Κάνει και nuru?
τι να πω καλε μου φιλε εγω απλα την εμπειρια μου κοινοποιω ως σημερα και καμια φορα δεν ειχα παραπονο. αν αλλαξει θα το πω....δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να είναι τόσο χαλαρή και αδιάφορη όταν κάνει σεξ. Παίρνει στάσεις λές και παίζει βόλει ή μπάσκετ όπου έχει σύστημα....όλα προβλεπόμενα. η πιπα της δε...είναι κωμωδία τύπου american pie. Απορώ με τα παιδιά που της γράφουν καλά σχόλια. Τί να πώ? χαμηλές οι απαιτήσεις?μάλλον
βεβαίως και κάνει καταπληκτικοΚάνει και nuru?