Νέα

Σήκωσαν πανώ εναντίον της Ελλάδας οι τηγανοκέφαλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Αλβανος δεν εχει ανθρωπισμο μεσα του... Του λειπει απο τον εγκεφαλο αυτο που ονομαζεται ενσυναισθηση. Βλεπει τον αλλο ανθρωπο, το θυμα του, σαν εντομο. Ποιος εδωσε σημασια σε μια κατσαριδα που ειπε μη με σκοτωνεις! Ειναι χονδροειδης η ελλειψη ανθρωπισμου τους, τοσο πολυ, που ασυναισθητα και στην καθημερινη συμπεριφορα τους βγαζουν απεραντη γαιδουρια! Και ειναι αδυνατον να περιγραψεις στον Αλβανο εγκληματια τη φρικαλεοτητα της πραξης του, δε μπορει να καταλαβει τη διαφορα απο μια αντιστοιχη πραξη χωρις φρικαλεοτητα, δεν καταλαβαινει τι του λες, ουτε νομοταγεις (σχετικα) ομοεθενεις τους σοκαρονται απο τα βαρβαρα εγκληματα που ακουν στις ειδησεις. Καθεται ενας Ελληνας και ενας Αλβανος και ακουνει δελτιο ειδησεων, λεει ο παρουσιαστης οτι ο εγκληματιας βασανιζε, καρφωνε με το κατσαβιδι, στο τελος κακοποιησε και το πτωμα. Ο Ελληνας μενει με το στομα ανοιχτο, ο Αλβανος δε νιωθει τιποτα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
όχι είμαστε άγιοι...

Τρομερό επιχείρημα τύπε...

Αλλωστε είναι γνωστή η ελληνική μαφία που κινεί όλα τα νήματα στην Ευρώπη  :jerking:

Τελικά λίγο ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς,λίγο το χαμηλό iq,αυτή η χώρα δυστυχώς δεν έχει καμία ελπίδα..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
και να το ξεκαθαρίσω, δεν κάνω τον δικηγόρο των Αλβανών, αλλά δεν μου αρέσει και το τσουβάλισμα, επειδή κάποιοι μαλάκες εθνικιστές για δικούς τοους λόγους σήκωσαν αυτη την μλκ δεν σημαίνει ότι φταίνε όλοι οι αλβανοί γι αυτό, με ενοχλεί όσο θα με ενοχλούσε αν έκαναν δικά μος  ούγκανα κα΄τι παρόμοιο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Ο Αλβανος δεν εχει ανθρωπισμο μεσα του... Του λειπει απο τον εγκεφαλο αυτο που ονομαζεται ενσυναισθηση. Βλεπει τον αλλο ανθρωπο, το θυμα του, σαν εντομο. Ποιος εδωσε σημασια σε μια κατσαριδα που ειπε μη με σκοτωνεις! Ειναι χονδροειδης η ελλειψη ανθρωπισμου τους, τοσο πολυ, που ασυναισθητα και στην καθημερινη συμπεριφορα τους βγαζουν απεραντη γαιδουρια! Και ειναι αδυνατον να περιγραψεις στον Αλβανο εγκληματια τη φρικαλεοτητα της πραξης του, δε μπορει να καταλαβει τη διαφορα απο μια αντιστοιχη πραξη χωρις φρικαλεοτητα, δεν καταλαβαινει τι του λες, ουτε νομοταγεις (σχετικα) ομοεθενεις τους σοκαρονται απο τα βαρβαρα εγκληματα που ακουν στις ειδησεις. Καθεται ενας Ελληνας και ενας Αλβανος και ακουνει δελτιο ειδησεων, λεει ο παρουσιαστης οτι ο εγκληματιας βασανιζε, καρφωνε με το κατσαβιδι, στο τελος κακοποιησε και το πτωμα. Ο Ελληνας μενει με το στομα ανοιχτο, ο Αλβανος δε νιωθει τιποτα.
τυπε πιστευεις οι αλβανοι ειναι ανδροειδη;

250px-Patrickterminator2.JPG

Επισκέπτης
Τι καθεσαι και δινεις σημασια σε ποδοσφαιροπαδους ρε τυπε, αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους πυρφορους.
Koυβέντα να κάνουμε, έτυχε κι ένα περιστατικό το αναλύω στο 3ο κουότ.

δηλαδή κάνει ένας αλβανός έγκλημα και φταίνε όλοιοι αλβανοι;
Προσωπικά πιστεύω πως όχι, όμως είναι μεγάλο το ποσοστό της παγαποντιάς (για να το πω ήπια) συγκριτικά με άλλες εθνότητες (βλέπε Πολωνούς κι αυτοί ήλθαν μετανάστες, αλλά ήταν ωραίοι).

Κωλόρατσα οι Αλβανοί. Δεν υπάρχει καλός Αλβανός. Όσους γνωρίζω έχουν την πουστιά μέσα τους και γνωρίζω αρκετούς..
Το ερέθισμα βασικά δεν ήταν το πανί (ας γράψουμε ελληνική λέξη, η άλλη έτσι κι αλλιώς είναι ξένη) που ανέβασαν (για άλλη μια φορά) εναντίον της χώρας που φιλοξενεί και ταίζει αρκετούς από δαύτους, αλλά η ρίγανη!
Ναι όπως το διαβάζετε......
Απέναντι μένει ο Τάσος, δε θα μπω σε λεπτομέρειες πολλές, ο τύπος καθάρισε τα χωράφια των πεθερικών του, τα περιποιείται όσο μπορεί κι έχει 2-3 μπουρνελιές. Παραδίπλα είναι και κάτι άλλα χωράφια που έχουν αρκετή ρίγανη (ρημαδιακά βέβαια).
Τάσο του λέω, τράβα επάνω θα τη σουφρώσουν όλη τη ρίγανη......
Δεν έδωσε τόσο σημασία, πάει προχθές μια βόλτα και πετυχαίνει δύο από δαύτους (ο ένας δεν είναι μόνιμος κάτοικος, έρχεται περιστασιακά είτε για βόλτα, είτε για καμμία αφαίμαξη συναλλάγματος και δρόμο) κι όχι μόνο είχαν πάρει δύο μεγάλες αγκαλιές ρίγανη, αλλά και μπουρνέλια!

Το κόλπο είναι να αποφεύγεις παρτίδες μαζί τους και να απαξιείς να έρθεις σε διαφωνίες. Άμα μπλέξεις με έναν αυτομάτως μπλέκεις με πολλούς..
Όντως αυτό πράττω εδώ και μήνες. Σιαπέρα και τέλος οι παρτίδες και αν τυχόν λέω ένα γεια με ελάχιστους από δαύτους, είναι εντελώς μα εντελώς ξερό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πάντως ρε μάγκες δεν μπορεί να είναι τυχαίο από το σχολείο, από το στρατό και στη συνέχεια όσοι γνωρίζουμε να είναι πουστόπαιδα.. Το κόλπο είναι να αποφεύγεις παρτίδες μαζί τους και να απαξιείς να έρθεις σε διαφωνίες. Άμα μπλέξεις με έναν αυτομάτως μπλέκεις με πολλούς..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
και να το ξεκαθαρίσω, δεν κάνω τον δικηγόρο των Αλβανών, αλλά δεν μου αρέσει και το τσουβάλισμα, επειδή κάποιοι μαλάκες εθνικιστές για δικούς τοους λόγους σήκωσαν αυτη την μλκ δεν σημαίνει ότι φταίνε όλοι οι αλβανοί γι αυτό, με ενοχλεί όσο θα με ενοχλούσε αν έκαναν δικά μος  ούγκανα κα΄τι παρόμοιο...
τυπε το γραφουμε στο μπουτσο μας το πανο
προσωπικα εγω απο χτες εχω μια ζωγραφια με το πανο πανω στο μπουτσο μου
αυτο που ενοχλει ειναι οτι προερχεται απο ατομα ενος λαου που ηρθε στην ελλαδα ξυπολυτος, εφαγε ψωμι και ηπιε νερο εδω μεσα, γιναν ανθρωποι και το ευχαριστω ειναι εγκλήματα και τσαμουριες
αν το σηκωνε νοτιοκορεατης ουτε που θα ασχολιοταν κανεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για ξανα πέστω εγώ αυτό κατάλαβα

Eκανα συγκριση αντιμετωπισης καποιων καταστασεων σε Ελλαδα και αλλου. Αυτοι κανουν αυτο εμεις εκεινο. Το που κανουν καλυτερα ας το κρινει ο καθενας . Αυτο ειναι ολο

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Αφηρημένο πορτραίτο Αλβανών
%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CE%B3%CE%B5-%CE%AC-%CF%89%CE%BD-40337144.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
αυτο που ενοχλει ειναι οτι προερχεται απο ατομα ενος λαου που ηρθε στην ελλαδα ξυπολυτος, εφαγε ψωμι και ηπιε νερο εδω μεσα, γιναν ανθρωποι και το ευχαριστω ειναι εγκλήματα και τσαμουριες

Όπου και αν έχουν πάει οι συγκεριμένοι,απεχθείς είναι..
Αν ρωτήσεις Ιταλό,θα σου πει ότι είναι η πλέον πουστόφαρα που έχει μεταναστεύσει στη χώρα του.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ναι, αλλά αυτοί οι τύποι που το έκαναν αυτό μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με την ελλάδα, να μην εχουν έρθει ποτέ εδώ, δεν τους νοιάζει τίποτα εκτός από το συμφέρον τους γ αυτό έκαν αυτη την προπαγανδα, εκτός του άλλου δεν μιλάμε για αλβανούς αλλά για τσάμηδες....

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πάντως όσο υπάνθρωποι και να είναι έχουν αρχίδια οφείλω να παραδεχτώ..
ακόμα και όταν ξέρουν ότι δεν τους παίρνει χώνονται :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
και η αλήθεια είναι ότι πολλοί από αυτούς μεγάλωσαν σε εμπόλεμη ζώνη, τις εποχές των καλάσνικοφ
δικαιολογημένα είναι ζώα
αδικαιολόγητοι είναι οι έλληνες πολιτικοί που επέτρεψαν σε ένα λαό που είχε απολέσει κάθε μορφής πολιτισμού να έρθει τότε μέσα στην ελλάδα

εξαιρετικά ανεύθυνο και επικίνδυνο όταν ανοίγεις τα σύνορα σου για τέτοιους ανθρώπους...
αλλά είπαμε, μνήμη χρυσόψαρου ο ψηφοφόρος  :2on1:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Για το θέμα των περιουσιών των Τσάμηδων ξέρει κανείς; Έχουν δίκιο ή όχι;

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
και η αλήθεια είναι ότι πολλοί από αυτούς μεγάλωσαν σε εμπόλεμη ζώνη, τις εποχές των καλάσνικοφ
δικαιολογημένα είναι ζώα
αδικαιολόγητοι είναι οι έλληνες πολιτικοί που επέτρεψαν σε ένα λαό που είχε απολέσει κάθε μορφής πολιτισμού να έρθει τότε μέσα στην ελλάδα

εξαιρετικά ανεύθυνο και επικίνδυνο όταν ανοίγεις τα σύνορα σου για τέτοιους ανθρώπους...
αλλά είπαμε, μνήμη χρυσόψαρου ο ψηφοφόρος  :2on1:
δεν τα άνοιξε η Ελλάδα τα σύνορα, αλλά η Αλβανία, όσο τα φύλαγε δν περνούσε κουνούπι, αλλά μετα την πτώση η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη, φταίει και ο Σαμαράς που έκανε κάλεσμα... Και σου μιλάω εγώ που έχω πιάσει και καμιά 10αριά αλβανούς στα σύνορα.....

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Σε ποια χώρα έκαναν οι Έλληνες βαριά εγκληματικότητα,με μπούκες και καλάσνικοφ;
Σοβαρά τα γράφεις αυτά;
Μήπως είμαστε και τίποτα βιαστές εμείς που μένουμε έξω και δεν το ξέρουμε;

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να δείτε κάποιοι ότι μερικοί λαοί για χ,ψ λόγους έχουν άλλη ροπή στην εγκληματικότητα;

Έχει και άλλες φυλές μεταναστών στην Ελλάδα.
Άκουσες ποτέ για βιαστή ή για κάποιον που σιδέρωνε τα πρόσωπα γιαγιάδων για να του αποκαλύψουν που έχουν τα χρυσαφικά τους και να μην ήταν ή αλβανός ή γεωργιανός;
Έχεις ακούσε έστω και για ΕΝΑΝ;
Μια χαρα υπαρχουν και ελληνες μπασταρδοι, λαμογια, και αρναουτες. Η συγχρονη ελληνικη ιστορια ειναι γεματη απο δαυτους.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν τα άνοιξε η Ελλάδα τα σύνορα, αλλά η Αλβανία, όσο τα φύλαγε δν περνούσε κουνούπι, αλλά μετα την πτώση η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη, φταίει και ο Σαμαράς που έκανε κάλεσμα... Και σου μιλάω εγώ που έχω πιάσει και καμιά 10αριά αλβανούς στα σύνορα.....

όταν η πολιτική σου είναι δώστε περισσότερες βίζες και θα σας δώσουμε και εποχιακές εργασίες και όχι κλείστε τα σύνορα με δρακόντια μέτρα ασφαλείας γιατί θα αρχίσω να ξηλώνω υψηλόβαθμους στην ουσία έχεις ανοίξει τα σύνορα.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom