Nα εξαιρεθουν βεβαια οσες ειναι καλλιγραμμες μουνιτσες ;) Μη χασω το καθημερινο ματι που κανω στη μουνιτσα γειτονισσα που ειναι δευτερης γενιας
Βρε μπάρμπα, κοκκόνια υπάρχουν κι από άλλες ράτσες, π.χ. έβλεπα πέρυσι Κυψέλη κάτι λουκούμια αραπίνες άστα να πάνε!
Τουλάχιστον αυτές από Σενεγάλη και Γκάνα δεν έχουν εθνικά ζητήματα μαζί σου!
Nταξει να μαστε δικαιοι παντως. ο Αλεξης εδω τι φταιει? Το υπουργειο αντεδρασε και μαλιστα αμεσα και εντονα.
Σαφώς και δε φταίει ο Πρωθυπουργός, απλά οφείλει να πάρει θέση στο θέμα (όχι το συγκεκριμένο) αλλά γενικά. Ή θα είσαι με το νοικοκύρη ή με το μουσαφίρη. Μέσες άκρες δεν παίζουν. Αλλά τι γράφω τέτοια ώρα....
Πανό, γαμώ την πουτάνα μου μέσα, πανό, αγράμματοι ελληναράδες. Ουδέτερο ουσιαστικό όχι ρήμα βρε ηλίθιοι.
Κοίταξε έχεις δίκιο, αλλά έλα μου που το έχω δει και με ωμέγα (σπάνια βέβαια). Δεν είμαι φιλόλογος, ούτε υπήρξα καλός στα μαθήματα αυτά, όμως η λέξη είναι ξενόφερτη, επομένως....
Εδώ τις κλασσικές ελληνικές τις γράφουν όπως θέλουν => πάρε το αυγό και κούρευτο => η κότα γέννησε αβγά => ο κόκκορας κελάηδησε => τα φόρτωσα στον κόκορα => το πανώ μας μάρανε ;)
Τώρα στα υπόλοιπα που γράψατε (δε θα κάνω άλλες παραθέσεις)....
Προφανώς και θα στείλουν χρήματα πίσω (ειδικά μέχρι το 2004 που τα δεκαχίλιαρα τα ξοδεύαμε όλοι μας ασύστολα) έτρεχε κάργα χρήμα. Δε λέω, τους δίναμε δουλειές (γιατί βαριόμασταν, σιγά μην κάναμε αγγαρείες) κι αυτοί έφτιαχναν τη χώρα τους. Ότι έκαναν κι οι δικοί μας μετά το Β.Π.Π. που έστελναν δολλάρια, μάρκα, λίρες, φράγκα....
Το θέμα είναι, τι κάνουμε από εδώ και πέρα?
Πρέπει οι ίδιοι να ενδιαφερθούμε για του οίκου μας, αλλιώς θα αλλοιωθούμε. Μην ξεχνάμε πώς ξεκίνησε ο μαρασμός του Βυζαντίου. Δεν οραματίζομαι τις προφητείες Παίσιου γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω σε θαύματα, αλλά ρε φίλε ας κρατήσουμε/διατηρήσουμε αυτά που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας.