argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.550
- Πόντοι
- 9.297
Μοιράζουμε ζώνες επιρροής....Απ τη μεση και πάνω της εκανα οτι ηθελε, με φοντο το μπλε χαρτη
Μοιράζουμε ζώνες επιρροής....Απ τη μεση και πάνω της εκανα οτι ηθελε, με φοντο το μπλε χαρτη
Γάμησα εγώ τα 20 κιλά...την θέλω όπως είναι...όλα τα λεφτά,όλα τα κιλά!Η φαντασίωση μείον 20kg
Καλυπτουν ατέλειες...άραγε γνωρίζει τί είναι η φούστα ή το φόρεμα; Ερωτευμένη με τα παντελόνια είναι...
Τώρα, τί να δεις που είναι με ένα κώλο σα κήτος;Καλυπτουν ατέλειες...
Αν την προλαβαίνες στα πρώτα της βήματα θα έβλεπες πιο ωραία ντυσίματα.
Λες;δεν μου αρεσει καθολου η λεγάμενη.Αλλα επειδη θα πεσετε ολοι να με φάτε επειδη δεν την θελω,αναγκαστικά θα δεχομουν να της πλακώσω την μουρη στα πουτσοσκάμπιλα,να την γαμησω λιγο απο κόλο αποκλειστικα και να τις ριξω τα χυσια μου μεσα στο κολάντερο.Αλλα σας ξαναλεω δεν μου αρεσει.Πολυ ξενερωτη φαινεται.
mακαρι να χασει σημερα το κλεφτρονι κ μετα να τον χωρισει κ η καβλα![]()
Άρα δεν γάμησες (γάμησες...τέλος πάντων) 20 κιλά μόνο ????Γάμησα εγώ τα 20 κιλά...την θέλω όπως είναι...όλα τα λεφτά,όλα τα κιλά!
Το είπα με την έννοια"αδιαφορώ για τα επιπλέον είκοσι κιλά"... Την θέλω ακόμα και με αυτά.Άρα δεν γάμησες (γάμησες...τέλος πάντων) 20 κιλά μόνο ????
Θα βγει ξανά δήμαρχοςmακαρι να χασει σημερα το κλεφτρονι κ μετα να τον χωρισει κ η καβλα![]()
Θα βγει ξανά δήμαρχος
Για να δούμε...Χλωμό έως αβέβαιο
Να συνεχίσει το εργο τουΘα βγει ξανά δήμαρχος