Ο Μπέος έχει κάνει έργο στο Βόλο.Εδώ βγήκε ο Μπέος δεν θα βγεί ο Μπακογιάννης, είστε σοβαροί κυριοι?
Τι σχέση έχει με αυτόν τον ανίδεο .
Αν δεν ήταν όλο το σύστημα από πίσω του ούτε η μάνα του δεν θα τον ψήφιζε
Ο Μπέος έχει κάνει έργο στο Βόλο.Εδώ βγήκε ο Μπέος δεν θα βγεί ο Μπακογιάννης, είστε σοβαροί κυριοι?
Ο Μπεος έχει αντιμετωπίσει εκρυθμες καταστάσεις ...είναι ψημένος και έμπειρος.Εδώ βγήκε ο Μπέος δεν θα βγεί ο Μπακογιάννης, είστε σοβαροί κυριοι?
ε καλα μωρε,λεμε κ καμια ελπιδα μας φωναχτα.Εδώ βγήκε ο Μπέος δεν θα βγεί ο Μπακογιάννης, είστε σοβαροί κυριοι?
...και με τον Μητσοτάκη το ίδιο συμβαίνει που λες στις τρεις τελευταίες γραμμές.ε καλα μωρε,λεμε κ καμια ελπιδα μας φωναχτα.
νταξει ο μπεος ειναι αλλη περιπτωση να πουμε ομως,δεν το ψηφιζουνε στο βολο επειδη ειναι καποιανου γιος,τον ψηφιζουνε γιατι γουσταρουνε τον λαικισμο κ την καφριλα του κ αλλος ενας λογος ειναι γιατι τον θαβουνε ολα τα μιντια κ ο κοσμος εξοργιζεται οταν τα μιντια του κουνανε το δαχτυλο.
ο μπετοβλακας στην Αθηνα δεν εχει καν το επικοινωνιακο καφρικο στυλ του μπεου που ο αλλος θα τον ψηφισει απλα επειδη γουσταρει καφριλα.
τον ψηφιζουνε μονο κ μονο επειδη ειναι δεξιος κ ταυτοχρονα τον βριζουνε.
δηλαδη θα ξαναβγει ενω τον βριζουνε ολοι,ακομα κ οι ψηφοφοροι του...
ετσι ειναι παοκαρα....και με τον Μητσοτάκη το ίδιο συμβαίνει που λες στις τρεις τελευταίες γραμμές.
Ψηφίζουν και βρίζουν...υγιές ...για αυτό τον σκίζουν οι μισές δεξιες εφημερίδες...ενώ τον Σύντροφό Αλαικσυσ ποια ροζουλι φυλλάδα τον έσκισε;Όλες τον κανακευανε...και είδαμε το αποτέλεσμα.ετσι ειναι παοκαρα.
κ το πολυ το κανακεμα το βαριεται ο λαος,ειδικα οταν ο αλλος ειναι για τα πανηγυρια.Ψηφίζουν και βρίζουν...υγιές ...για αυτό τον σκίζουν οι μισές δεξιες εφημερίδες...ενώ τον Σύντροφό Αλαικσυσ ποια ροζουλι φυλλάδα τον έσκισε;Όλες τον κανακευανε...και είδαμε το αποτέλεσμα.
Έτσι.κ το πολυ το κανακεμα το βαριεται ο λαος,ειδικα οταν ο αλλος ειναι για τα πανηγυρια.
περιπατο στη μιζα θα συνεχισει να κανει...Ναι. Τον μεγάλο περίπατο.
Δεν ξέρω τι έκανε ,όμως όσο δεν βγαίνει κάτι παραεξω η δεν γίνεται κάποια καταγγελία ,όλα είναι καλά.περιπατο στη μιζα θα συνεχισει να κανει...
ε καλα παντα ετσι ειναι....Δεν ξέρω τι έκανε ,όμως όσο δεν βγαίνει κάτι παραεξω η δεν γίνεται κάποια καταγγελία ,όλα είναι καλά.
Θα ήθελα να βάλω πολλά likes για το σχόλιό σου, αλλά το σύστημα είναι "ε΄νοχο" και με αφήνει μόνο ένα...Προτιμώ μια γυναίκα να είναι λίγο πιο τσουπωτη παρα κατι μίζερες που την βγάζουν με σαλατουλες και από την έλλειψη υδατανθράκων έχουν σαλταρει.
Συμπληρώνω ένα λικε από εμένα για σένα.Θα ήθελα να βάλω πολλά likes για το σχόλιό σου, αλλά το σύστημα είναι "ε΄νοχο" και με αφήνει μόνο ένα...
...Και ο Αλαφούζος εφαρμόζει κανονισμό ντυσίματος στο κανάλι του...Α ρε Γιαννάκη με τα καινοτόμα σου και τα "προχωρημένα" σου...Βάφονται για να εντυπωσιάσουν με το βάψιμο αφού το ντύσιμο είναι αδιάφορο...συνήθως το μωρό μου βγαίνει κοστουμαρισμενο σαν διευθυντής τράπεζας.
Δεκτόν.
Ναι κάτσει λίγο με το μωρό μου ...ούτε που το σκέφτεται,σωστά;Tον έστειλε αυτή που νταλαβερίζονταν με τη μαλακία που έκανε και είναι στο ψάξιμο τώρα...
Τι κάνει στην Ακρόπολη; Ξεναγεί κόσμο;
Αυτό λέει ένας φίλος μου..."το σύστημα είναι ένοχο".Θα ήθελα να βάλω πολλά likes για το σχόλιό σου, αλλά το σύστημα είναι "ε΄νοχο" και με αφήνει μόνο ένα...
Την ομορφαίνει!!!!!Τι κάνει στην Ακρόπολη; Ξεναγεί κόσμο;
Ποιητική αδεία..ΣΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ
ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΜΟΥ.
Έχει και δεν τον "κρύβει"...Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε που έλεγε και ο αείμνηστος θείος της...Γύρω στο 1,75μ την κόβω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κωλαρακο μου εσύ...
Είδες πως με εμπνέει;Ποιητική αδεία..