Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Η έκφραση της τα λέει όλα χαχαχα
Η έκφραση της τα λέει όλα χαχαχα
Όντως αυτό;
yeapΌντως αυτό;
εγω ακομα περιμενω καποιον με φωτο απο κωλο σιας ακομα και αν εχει αφρατεψει λιγο..
Τα κάνει όλα και...συμφέρει!Απίθανη είναι και από μπρος και από πίσω..."όλα τα λεφτά ,όλα τα κιλά"!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έχω δηλαδή;
Kατεβασε το,μην το δει ο Αργυρης και τον χασουμε
Έχω την εντύπωση πως το είδε και του έκανα μεγάλη ζημιάKατεβασε το,μην το δει ο Αργυρης και τον χασουμε
ειναι πλεον αργα πιστευω...ηδη θα εχει παθει κραμπα στην παλαμη και θα του χορηγουν ηλεκτρολυτες με ορο για την αφυδατωση....δεν τα ανεβαζουν αυτα ετσι αποτομα χωρις προειδοποιητικο σημα να ουμε!Kατεβασε το,μην το δει ο Αργυρης και τον χασουμε
Κλαρίνο χαχαχα
WOOWWWW!!!
Eιμαι με μόνιμο χαμογελο από τότε που το είδα σαν να μου το κάνανε τατουάζ...πήγα για ένα καρδιογράφημα αλλά ακόμα καλά είμαι...νομίζω...πίεση καλή!Στύση επίσης καλή!Kατεβασε το,μην το δει ο Αργυρης και τον χασουμε
Παλιοκουφαλες ,με συγκινεί το ειλικρινές σας ενδιαφέρον...ειναι πλεον αργα πιστευω...ηδη θα εχει παθει κραμπα στην παλαμη και θα του χορηγουν ηλεκτρολυτες με ορο για την αφυδατωση....δεν τα ανεβαζουν αυτα ετσι αποτομα χωρις προειδοποιητικο σημα να ουμε!
Με προλαβες, εβαλα σκαι και βλεπω κολλητο ασπρο και ολο το ποδι εξω, παλιες καλες εποχεςΤο μωρο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γύρισε με ντύσιμο από το ένδοξο παρελθόν ...από τις καλές μέρες...είδαμε πόδι.....παιδιά μου θα σας θυσιάσω με περηφάνεια!
Για την Σία ρε γαμωτο!
Καιρός ήταν να αφήσει το συντηρητικό στυλΜε προλαβες, εβαλα σκαι και βλεπω κολλητο ασπρο και ολο το ποδι εξω, παλιες καλες εποχες