argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.105
- Πόντοι
- 9.297
Με συγκινεις...ομως αυτος ΕΧΕΙ εξειδικευμενες γνωσεις.Εγω οχι.?Κοιτα τι μου θυμισες ρε....
αχχααχαχαχαχαχαχ
Με συγκινεις...ομως αυτος ΕΧΕΙ εξειδικευμενες γνωσεις.Εγω οχι.?Κοιτα τι μου θυμισες ρε....
αχχααχαχαχαχαχαχ
Παιδι μου εσυ...Σια τα μυαλα φραπε και τα εντερα κολλιε!?
της την πασπατευες την κωλότρυπα τύπε μου και να σε κοιτάει με το καρεδάκι μαλλί ?Παιδι μου εσυ...Σια τα μυαλα φραπε και τα εντερα κολλιε!?
Και σκατα τρωω απο αυτην την κωλοτρυπα...της την πασπατευες την κωλότρυπα τύπε μου και να σε κοιτάει με το καρεδάκι μαλλί ?
Αν διαβασει τα μηνυματα μου θα με διορισει στο γραφειο της...θα γραφω κανεναν λογο!Αναρωτιεμαι αν, μεθαυριο που θα ναι πρωτη κυρια στην Ελλάδα, θα βαλει να σβηστει το παρον νημα.
Η Σία "χέζει φράουλες και κατουράει σαντιγί..." 'οπως είχε πει μια παλιά πορνοστάρ για τον εαυτό της .Και σκατα τρωω απο αυτην την κωλοτρυπα...
Απλα...προσκυνω!?Η Σία "χέζει φράουλες και κατουράει σαντιγί..." 'οπως είχε πει μια παλιά πορνοστάρ για τον εαυτό της .
Από πού προκύπτει αυτό;Τουλάχιστον για Κοσιώνη...;Η Σία "χέζει φράουλες και κατουράει σαντιγί..." 'οπως είχε πει μια παλιά πορνοστάρ για τον εαυτό της .
Ακομα και τα απορριματα του οργανισμου της ειναι κομψα και κυριλε....Από πού προκύπτει αυτό;Τουλάχιστον για Κοσιώνη...;
Τοσο που τρωει αυτη και εχει φακλανεψει αμφιβαλλω αν αφοδευει φραουλες τυπε...Η Σία "χέζει φράουλες και κατουράει σαντιγί..." 'οπως είχε πει μια παλιά πορνοστάρ για τον εαυτό της .
Αυτή θα χέζει έτοιμη κοπριά για φράουλες ΜανωλάδαςΤοσο που τρωει αυτη και εχει φακλανεψει αμφιβαλλω αν αφοδευει φραουλες τυπε...
Την αγοραζω αυτην την κοπρια οσο -οσο.Αυτή θα χέζει έτοιμη κοπριά για φράουλες Μανωλάδας
Δεν εχει θρονιαστεί απλά ,έχει κάνει κανονικό facesitting στο Μητσοτακέικο, η μέλλουσα Πρώτη Κυρία.Ακομα και τα απορριματα του οργανισμου της ειναι κομψα και κυριλε....
Facesitting αυτη η κωλαρα;Αχ τυχερο Μητσοτακε'ι'κο.Δεν εχει θρονιαστεί απλά ,έχει κάνει κανονικό facesitting στο Μητσοτακέικο, η μέλλουσα Πρώτη Κυρία.
Χαλια το φορεμα, το πατουμενο ομολογουμενως πιο τολμηροΕυτυχως ψιλοτρωγεται το φορεμα.Το υποδημα σκιζει...πιο τολμηρο απο ο,τι συνηθιζει.Ευ γε!