Και ειδήσεις και Σκάι.Οι ειδήσεις στα άλλα κανάλια είναι σαν να τρώω σούπα...στο ΣΚΑ'Ι' είναι σαν να τρώω μουσακά.Ασε που οι ειδήσεις στις 19:00...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αθλητικά....απαράδεκτον!
Και κάθε μέρα?
Και ειδήσεις και Σκάι.Οι ειδήσεις στα άλλα κανάλια είναι σαν να τρώω σούπα...στο ΣΚΑ'Ι' είναι σαν να τρώω μουσακά.Ασε που οι ειδήσεις στις 19:00...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αθλητικά....απαράδεκτον!
Δεν είμαι κανένας καγκουρας για να ενδιαφέρομαι μόνο για στοίχημα και αμάξια και μουσική ραπ...οποίος έχει ένα επίπεδο ανώτερο των κάφρων φροντίζει να ενημερώνεται...ΟΧΙ από ψεκοπηγες!Και ειδήσεις και Σκάι.
Και κάθε μέρα?
Ιπι@argyrotoxos και @soul3 Για σας δουλευω...Οχι οτι με χαλασε κι εμενα δλδ,τουμπανο ειναι σημερα η πουτανα...
Αν θεωρείς ότι ο Σκάι είναι ανώτερο επίπεδο και είσαι ανώτερος κάφρων με γεια σου και χαρά σου.Δεν είμαι κανένας καγκουρας για να ενδιαφέρομαι μόνο για στοίχημα και αμάξια και μουσική ραπ...οποίος έχει ένα επίπεδο ανώτερο των κάφρων φροντίζει να ενημερώνεται...ΟΧΙ από ψεκοπηγες!
εμενα μου θυμιζει παραγεμισμενο κοτοπουλο
Εσύ από που ενημερώνεσαι;Μykonos TV;Αν θεωρείς ότι ο Σκάι είναι ανώτερο επίπεδο και είσαι ανώτερος κάφρων με γεια σου και χαρά σου.
Σίγουρα είσαι ανώτερος όλων.
Aναμεσα σε μπούτι η στήθος προτιμώ κωλο....εμενα μου θυμιζει παραγεμισμενο κοτοπουλο
Αν η θεία σου της μοιάζει θα συγκενςψουμε....ανηψιε!Ρε είστε μαλακες? Τι τούμπανο... Την έχετε δει από κοντά? Αν κατέβει από τα τακούνια σαν τη θεία μου από το χωριό είναι..
Δεν ενημερώνομαι γενικότερα από TV .Εσύ από που ενημερώνεσαι;Μykonos TV;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραία...κορυφή είναι η εφημερίδα.Δεν ενημερώνομαι γενικότερα από TV .
Την ενημέρωση από TV την αφήνω για τους εξυπνότερους
Οι ριμες σου αισχρες σαν το μυαλό του ψεκα.Κ@sioni, λεει ειδησεις που σαν σουπια θολωνει. Κορδωνει στα πλανα της tv σαν παγωνι. Την σκολιωση της ομως ισιωνει. Δεν ειναι μονη με υποβολεα τα χωνει. Την εχει δει Σαλωμη, οτι δηθεν το κοινο μαζι της κ@βλωνει. Ξεκαβαλα κυρα μου δεν εισαι για σαλονι. Κανεις μονο για τρομπονι.
Κανε παραγγελια μια σιλικονουχα απο ολλανδια κλωνο της Σιας να το ευχαριστηθεις. 5 χηνες θα κοστισει ομωςΜπροστά στην Σία μου
Την βρήκες την άκρη τελικά...Κανε παραγγελια μια σιλικονουχα απο ολλανδια κλωνο της Σιας να το ευχαριστηθεις. 5 χηνες θα κοστισει ομως
Το χρήμα δεν το λογαριάζω τα δύο της μάτια σαν κοιτάζω....Κανε παραγγελια μια σιλικονουχα απο ολλανδια κλωνο της Σιας να το ευχαριστηθεις. 5 χηνες θα κοστισει ομως
Ο λεανης...αρχηγος...την πείρε πρώτος και μετά την έδωσε στο κόσμο να την χαίρεταιΝαι αλλά προτίμησε το φρέσκο κρέας από τον μπαρμπα-Λεανη.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοώ πιο φρέσκος ο Δήμαρχος από τον πρώην τον μπάρμπα....ήθελε το κάτι παραπάνω.
Άντε να δούμε...Αν εντοπίσεις κα΄ποια φωτό από τη χθεσινή (της Τετάρτης), εμφάνισέ τη να αξιολογήσω ανάλογα! Το συγκεκριμένο κανάλι δε γουστάρω να το βλέπω, πόσω μάλλον να παρακολουθώ τις ειδήσεις του!Έχει και καλές στιγμές όπως χθες...περιμένουμε την σημερινή εμφανιση