Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Ξέφυγες ρε....Και σκατα τρωω απο αυτην την κωλοτρυπα...
Ξέφυγες ρε....Και σκατα τρωω απο αυτην την κωλοτρυπα...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ"Τι έχουμε εδώ; ο argyrotoxos εκλιπαρεί να γλύψει λίγο σκατοπαξιμαδο μητσοτάκαινας;
Πού κατάντησες καημένη και εσύ.
Την αφηνες να στα κάνει αυτα;Αν γινεται αυτο τοτε πρεπει να την κερατωσει για να ρεφαρει.
Μην μπερδεύεσαι....η Σία μου χέζει φράουλες με σαντιγύΞέφυγες ρε....
Όχι εγώ...Την αφηνες να στα κάνει αυτα;
Αστα αυτα ρε...Μην μπερδεύεσαι....η Σία μου χέζει φράουλες με σαντιγύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι εγώ...
Είμαι αισθήματιας τι να κάνω....τιμή της θα είναι να τρώει ο Αργυροτοξος τις φράουλες με σαντιγύ που θα βγάζει!Αστα αυτα ρε...
Ρε, συνειδητοποιεις οτι ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΗΔΙΑ;Είμαι αισθήματιας τι να κάνω....τιμή της θα είναι να τρώει ο Αργυροτοξος τις φράουλες με σαντιγύ που θα βγάζει!
χαχαχαχα αυτα ειναι ποιος τη χαρη της χαχαχαχαη σια η κοσσιώνη
τον πουτσο μας ισιώνει
ο χατζηνικολαου
τον παιρνει λαου λαου
η φλεσσα η βικουλα
στα ακρα μας κι αυτά
πουτάνα γιώργο αυτιά
Όποιος δεν αντέχει το αίσθημα δεν είναι αισθηματιας...
Σκέτη αποτυχία αυτή η εμφάνιση! Να ξαναγυρίσει στα "εφαρμοστά", να τονίσει τα "δυνατά" σημεία του σώματός της! Κίτρινη κάρτα στον/στην ενδυματολόγο!Τι τσουβαλι ειναι αυτο που φοραει σημερα γαμω το κερατο μου;Τοσο ωραια και χυμωδης γυναικα γιατι το κανει αυτο στον εαυτο της;Χαλι μαυρο σημερα...Ντεκαυλε...
Έχει και καλές στιγμές όπως χθες...περιμένουμε την σημερινή εμφανισηΣκέτη αποτυχία αυτή η εμφάνιση! Να ξαναγυρίσει στα "εφαρμοστά", να τονίσει τα "δυνατά" σημεία του σώματός της! Κίτρινη κάρτα στον/στην ενδυματολόγο!
Κοsioni, τα στραπον στην βαλιτσα της ισιωνει. Αφεντρα, σε μαμοθρεφτα κωλαρακια τα βραδια τα καρφωνει. Στο χερι το μαστιγιο και μασκα που φιμωνει. Δεν ειναι μονη, παιζει και ψαλιδακια με την φιλη της Σαλωμη.η σια η κοσσιώνη
τον πουτσο μας ισιώνει
ο χατζηνικολαου
τον παιρνει λαου λαου
η φλεσσα η βικουλα
στα ακρα μας κι αυτά
πουτάνα γιώργο αυτιά
Και το διατροφικά σωστό ήταν.Έτσι ,χωρίς κάτι άλλο από πάνω...διατροφικά σέξυ όπως την γουστάρω!
Και ποιητης ο Neo! στο νεο ματριχ τι γίνετε? θα μας πεις?Κοsioni, τα στραπον στην βαλιτσα της ισιωνει. Αφεντρα, σε μαμοθρεφτα κωλαρακια τα βραδια τα καρφωνει. Στο χερι το μαστιγιο και μασκα που φιμωνει. Δεν ειναι μονη, παιζει και ψαλιδακια με την φιλη της Σαλωμη.
Κάθε μέρα στασίδι στο χαζοκούτι βρε τύπε; Και στο ΣΚΑΪ κιόλας;Έχει και καλές στιγμές όπως χθες...περιμένουμε την σημερινή εμφανιση
Πιτσιλαω παντού.....Κοsioni, τα στραπον στην βαλιτσα της ισιωνει. Αφεντρα, σε μαμοθρεφτα κωλαρακια τα βραδια τα καρφωνει. Στο χερι το μαστιγιο και μασκα που φιμωνει. Δεν ειναι μονη, παιζει και ψαλιδακια με την φιλη της Σαλωμη.
Οι ειδήσεις στα άλλα κανάλια είναι σαν να τρώω σούπα...στο ΣΚΑ'Ι' είναι σαν να τρώω μουσακά.Ασε που οι ειδήσεις στις 19:00...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αθλητικά....απαράδεκτον!Κάθε μέρα στασίδι στο χαζοκούτι βρε τύπε; Και στο ΣΚΑΪ κιόλας;