soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Ποσο photoshop αραγε εριξαν σ αυτη τη φωτο,θα τους πηρε ωρα...
Ποσο photoshop αραγε εριξαν σ αυτη τη φωτο,θα τους πηρε ωρα...
Δεν ήξερα ότι η βυζάρες είναι τόσο μεγάλες ? ή μήπως είναι Photoshop? Δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτή την φωτογραφία στο ΓοΥοΥγ'ΛΠοσο photoshop αραγε εριξαν σ αυτη τη φωτο,θα τους πηρε ωρα...
Μην κοιτάς που τις κρύβει γιατί ντύνεται σαν θειτσος...έχει στήθος που ταιριάζει στο ατελείωτο σώμα της πραγματικά !Δεν ήξερα ότι η βυζάρες είναι τόσο μεγάλες ? ή μήπως είναι Photoshop? Δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτή την φωτογραφία στο ΓοΥοΥγ'Λ
Εκλεκτέ συναγωνιστή ,άσε την διαστημική κωλαρα της για μένα....
HARDCORE SEEEEEEEEEEEEEEEX 24/7 ?????
Nα τα βλέπουν αυτά μερικοί που την βγάζουν λίγο πολύ αντιερωτικη...HARDCORE SEEEEEEEEEEEEEEEX 24/7 ?????
Μονη της αδικει τον εαυτο της πολλες φορες,ενω εχει ολα τα προσοντα και μας τον σηκωνει φιλε μου...Nα τα βλέπουν αυτά μερικοί που την βγάζουν λίγο πολύ αντιερωτικη...
Εγώ θέλω την μάσκα της για σουβενίρ αν έχει ίχνη από το κραγιόν της....Μονη της αδικει τον εαυτο της πολλες φορες,ενω εχει ολα τα προσοντα και μας τον σηκωνει φιλε μου...
Να χυνω την προσωπαρα της,τις βυζαρες και την βυζοχαραδρα της και να με κοιτανε αυτες οι ματαρες...
Μοναδικη παραφωνια στην φωτο η κωλομασκα,χαλαει την τελειοτητα της εικονας...
σιγα την γυναικα ρε μαγκες
Είπαμε... σαν ελληνόφωνη Σκανδιναβη είναι.Υπαρχει κάτι καλύτερο;Αμφιβάλλω.σιγα την γυναικα ρε μαγκες
Γ-κωλαραααα για high light....Thiccccc
Oxι...είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!ειναι αυτο πραμα γυναικα?
...Και εγώ για μία Αγγλικού στο Λύκειο...Τον είχα κάνει "σφεντόνα" στις τουαλέτες για πάρτι της...Hσουν ατυχος μεγαλε...εγω την ειχα κανει σφεντονα για μια φιλολογο μου.