Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.742
- Πόντοι
- 7.636
Το τελευταίο καιρό και εμένα για κάποιο λόγο μου αρεσει η μιλφαρα...
Δικος μας και εσυ...διευρυνεται το μετωπο!Το τελευταίο καιρό και εμένα για κάποιο λόγο μου αρεσει η μιλφαρα...
Εννοείται...Πάμε!Δικος μας και εσυ...διευρυνεται το μετωπο!
Στη συγκεκριμένη πάει πολύ...Το μαλλι της σε εφτιαξε;Δεν παει σε ολες το τοσο κοντο...
Έχει βγεί ποτέ με δερμάτινη φούστα σε δελτίο ή εκπομπή? Έχω βρει την Εύα Αντωνοπούλου με δερμάτινη από παλιά εκπομπή αλλά τίποτα με Σία, φανταστείτε αυτή την κωλαρα με δερμάτινα ? Καί τουλάχιστον μία φορά με καλσόν και φούστα μέχρι το γόνατο (ή πιο πάνω) να πεθάνω από την πολύ μαλακια
Παιδι μου εσυ...παραδινομαι????Fap Fap Fap
Το καλσον ξεχνα το .Ακομα και τον χειμωνα ξυπολητες τις εχουν αρκετα συχνα λογω των φωτων στο στουντιο που ανεβαζουν ακομα πιο πολυ την θερμοκρασια.Έχει βγεί ποτέ με δερμάτινη φούστα σε δελτίο ή εκπομπή? Έχω βρει την Εύα Αντωνοπούλου με δερμάτινη από παλιά εκπομπή αλλά τίποτα με Σία, φανταστείτε αυτή την κωλαρα με δερμάτινα ? Καί τουλάχιστον μία φορά με καλσόν και φούστα μέχρι το γόνατο (ή πιο πάνω) να πεθάνω από την πολύ μαλακια
ROFL, μερικές φορές σηκώνεται από την καρέκλα η πηγαίνει προς την καρέκλα στα δελτία ειδήσεων της και όταν φοράει στενές φούστες βλέπεις την τεράστια κωλαρα όταν περπατάει/σηκώνεται, δυστυχώς νομίζω δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά στο συγκεκριμένο δελτίο ?Παιδι μου εσυ...παραδινομαι????
Ναι έχεις δίκιο σπάνια βλέπω παρουσιάστρια με καλσόν αλλά πρόσφατα είδα μια στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα οπότε ποτέ μην λες ποτέ ?Το καλσον ξεχνα το .Ακομα και τον χειμωνα ξυπολητες τις εχουν αρκετα συχνα λογω των φωτων στο στουντιο που ανεβαζουν ακομα πιο πολυ την θερμοκρασια.
Μανσεστερ ΓιουναιτενΑυτος ο Rofl σε ποια ομαδα παιζει;
Ταλεντο στα τσικο θα ειναι δεν το ξερω το παιδι.Ναι έχεις δίκιο σπάνια βλέπω παρουσιάστρια με καλσόν αλλά πρόσφατα είδα μια στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα οπότε ποτέ μην λες ποτέ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μανσεστερ Γιουναιτεν
Ιστορικό Βίντεο!Τον έπαιξα μετά από καιρό με το βίντεο του σεισμού. Ά ρε σία. Φέρτε εμβόλια ρεεε!
Απ τις ελαχιστες εμφανισεις της που τον ειχα παιξει για παρτη της...Κι αυτο γιατι ειχε αφησει για λιγο στην ακρη την ξινιλα της,εβγαζε κατι ωραια βογγητα εδω που παρεπεμπαν σε κατι αλλο κι οχι σε σεισμο...Αν και μιλφακιας,στην συγκεκριμενη πιστευω ισχυει το καθε περσι και καλυτερα...Ιστορικό Βίντεο!
Hσουν ατυχος μεγαλε...εγω την ειχα κανει σφεντονα για μια φιλολογο μου.
Αδερφέ : 11/10/2013, 17/11/2014 και Νοεμβριο 2015 είχε βγει με δερμάτινες φούστες στα δελτία ειδήσεων...Έχει βγεί ποτέ με δερμάτινη φούστα σε δελτίο ή εκπομπή? Έχω βρει την Εύα Αντωνοπούλου με δερμάτινη από παλιά εκπομπή αλλά τίποτα με Σία, φανταστείτε αυτή την κωλαρα με δερμάτινα ? Καί τουλάχιστον μία φορά με καλσόν και φούστα μέχρι το γόνατο (ή πιο πάνω) να πεθάνω από την πολύ μαλακια