kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Τυπε μου για λογους αισθητικης και μονο ετσι επρεπε να ανεβασεις την φωτο...Γιατί δεν βγήκε με μαγιό σήμερα
Τυπε μου για λογους αισθητικης και μονο ετσι επρεπε να ανεβασεις την φωτο...Γιατί δεν βγήκε με μαγιό σήμερα
Sorry... ορίστε ένα βίντεο από το χτεσινό δελτίο για να επανορθώσωΤυπε μου για λογους αισθητικης και μονο ετσι επρεπε να ανεβασεις την φωτο...
Αυτά είναι ρεεεεε.....Τί μου κάνεις μάνα μου πώς και βγήκε έτσι? Μήπως θέλει να μας βάλει φωτιές
Και μουστακαλου μου αρέσει,δεν μου την χάλασες ιδιαίτερα....
Τι είναι αυτά τα μπούτια και η μέση
Να πω ότι έχεις άδικο;όχιτο εχω ξαναπει σαν μαλακισμενη φιλολογος που κανει αρχαια ειναι! με αυτο μαλλι ειδικα τερματισε η τυπισσα
δεν εχει μπανιο φετος, παραπαχυνε η φωκια και θα χαλασει το ιματζ των κομψων μητσοτακεωνΠεριμενουμε και φετος πορνορεπορταζ απο τα μπανια της Σιας της καρδιας μας.
Ανυπομονώ να την δω να ανάβει την δάδα στην Τελετή Αφής του Φωτός των Ολυμπιακών Αγώνων....
Αφήστε με εκεί και ξεχαστε με....Ουπς, μου έπεσε ο στιλός και πονάει η μέση μου, μήπως μπορείτε να σκύψετε να τον πιάσετε κυρία Σία? Με τον κώλο στημένο προς τα πάνω βεβαίως Γιατί είναι η μούρη μου στα οπίσθια σάς? Ωχ συγνώμη έχασα τον προσανατολισμό μου χαχα...