athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
για του λογου το αληθες....Με την αχλυ του ονείρου ντύθηκε το μωρό μου σημερις.....
για του λογου το αληθες....Με την αχλυ του ονείρου ντύθηκε το μωρό μου σημερις.....
Πικρή αλήθεια....εγώ όμως είμαι αισθηματιας και της αφιερώνω το άσμα"Κρίμα που είσαι παντρεμένη,κρίμα που είσαι αλλού μου...".Αν η Κοσιωνη ήταν παντρεμένη με το Φούφουτο όλοι θα τον παίζανε μαζί της. Επειδή όμως είναι με το Μπακογιάννη ξαφνικά έγινε μπάζο, κωλόγρια, κλπ.
Λειώνω....για του λογου το αληθες....
Φόρεσε τα καλά της σημερα...Πικρή αλήθεια....εγώ όμως είμαι αισθηματιας και της αφιερώνω το άσμα"Κρίμα που είσαι παντρεμένη,κρίμα που είσαι αλλού μου...".
Άσε που πολλοί δεν ασχολούνται με άνω των 25-30 η είναι μόνο για καγκουρινες με παντοφλιτσες άρα είναι εκτός βεληνεκούς τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λειώνω....
Μπα και πριν ήτανΑν η Κοσιωνη ήταν παντρεμένη με το Φούφουτο όλοι θα τον παίζανε μαζί της. Επειδή όμως είναι με το Μπακογιάννη ξαφνικά έγινε μπάζο, κωλόγρια, κλπ.
Kρυωσε το μωρό μου και έβαλε ζακέτα;
Τι χοντροποδαρα είναι αυτά;; Ελέφαντα; Κολώνες τις ΔΕΗ;Επιτέλους είδαμε και λίγο πόδι στην τηλεόραση... Έστω και αν δίπλα της ήταν ο Μουτσινάς (στην εκπομπήΚαλό Μεσημεράκι του οποίου ήταν καλεσμένη).
link εκπομπής:
Απο 54:40 και μετάΚαλό Μεσημεράκι
Ο απόλυτος showman, Νίκος Μουτσινάς, παρουσιάζει για τρίτη σεζόν την πιο fun εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Stand up, χρυσή τηλεόραση, αποκλειστικές ειδήσεις από την υπέρλαμπρη Βάνια και μουσικοί πειραματισμοί από τους Alcatrash συνθέτουν την πιο κεφάτη εκδοχή του μεσημεριού μας. Από αυτό το...www.skaitv.gr
Πώς θα στηριχθεί αυτή η ατέλειωτη κορμάρα;Σε ποδαράκια καχεκτικων κοριτσιών γύρω στα 45 κιλά με τσάντα και ρούχα;Αυτή είναι μιλφονταρντανοκαβλα Σκανδιναβοπρεπους καλουπιού ανάλογου εκτοπίσματος,μην την υποβαθμίσεις σε σύγκριση με τυπικά μαυροτσουκαλα μεσογειακα γατάκια.Τι χοντροποδαρα είναι αυτά;; Ελέφαντα; Κολώνες τις ΔΕΗ;
δηλαδη την εντυσε ο στυλιστας ετσι σαν θερμοσιφωνο με γοβες και της ειπε "γαματη εισαι,βγες".......?Για χύσιμο στης γοβιτσες σήμερα
δηλαδη την εντυσε ο στυλιστας ετσι σαν θερμοσιφωνο με γοβες και της ειπε "γαματη εισαι,βγες".......?
Πωωω, υπάρχει καλύτερη ποιότητα?
καλα τα λες....
Πωωω, υπάρχει καλύτερη ποιότητα?
Αν η Κοσιωνη ήταν παντρεμένη με το Φούφουτο όλοι θα τον παίζανε μαζί της. Επειδή όμως είναι με το Μπακογιάννη ξαφνικά έγινε μπάζο, κωλόγρια, κλπ.
Τί μου κάνεις μάνα μου πώς και βγήκε έτσι? Μήπως θέλει να μας βάλει φωτιέςΣτα ασπρα σημερα μας καυλωσε παλι.Η κωλαρα απο το πλαι με αυτο το ασπρο δειχνει ακομα πιο πολυ