Νέα

Shemale Pandoras Box ( πληροφορίες?)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npap50
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Στις φωτογραφιες φαινεται πολυ καλη.

Την γνωριζει καποιος ?

Μεγάλες  :tits: εχει, μεγάλα προσόντα λέει.
Μάλλον βραζιλιάνα.
:think: Αλλα βρε παιδί μου τι εννοεί 100 στα γρήγορα???? Στα όρθια 5 msec και δρόμο?
2οο την ώρα, 400 για να δόσει αφρόγαλο. Πρέπει να πάει ο mr τζίνι να μετρήσει τα ml να μας πεί τιμή γραμμαρίου...  :2funny:

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
όντως καλη δειχνει. Αλλα κάπως ακριβή βρε παιδί μου.
Μπορεί να είναι και Ελληνίδα.
Αν δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. 

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Για Ελληνίδα την κόβω ρε hotyan καμία σχέση με βραζιλιάνα...

Ηλικία 35-40 χαλαρά, βυζί πάντως έχει τούμπανο, για πολύ γάλα είναι η τύπισσα  :tits:

Απλά η διαφήμιση μπορεί ενίοτε να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα.

Τι το ήθελε το 100 για κάτι γρήγορο??? Γράψε 100 και μια εκτόνωση ρε άτομο...

Το 400 και 2ωρο με τελείωμα αναφέρεται σε άλλες εποχές και σε άλλο κοινό... :headbang:

Αν την επισκεφτώ πάντως δεν θα καπνίσω για 24 ώρες, για να περάσω το τεστ!!! :2funny:

Και αν δεν καπνίζουμε και έχουμε στην τσέπη μας τσιγάρα και τα βρει, ενώ ξεντυνόμαστε τότε τι γίνεται??? :dancing:

Πέρα από την πλάκα, γουστάρω πολύ τις βυζάρες της, υποψιάζομαι ότι είναι κάποια που μένει Αμπελόκηπους(πλησίον Ριανκούρ),

αλλά δεν παίρνω και όρκο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Για Ελληνίδα την κόβω ρε hotyan καμία σχέση με βραζιλιάνα...

Ηλικία 35-40 χαλαρά, βυζί πάντως έχει τούμπανο, για πολύ γάλα είναι η τύπισσα  :tits:

Απλά η διαφήμιση μπορεί ενίοτε να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα.

Τι το ήθελε το 100 για κάτι γρήγορο??? Γράψε 100 και μια εκτόνωση ρε άτομο...

Το 400 και 2ωρο με τελείωμα αναφέρεται σε άλλες εποχές και σε άλλο κοινό... :headbang:

Αν την επισκεφτώ πάντως δεν θα καπνίσω για 24 ώρες, για να περάσω το τεστ!!! :2funny:

Και αν δεν καπνίζουμε και έχουμε στην τσέπη μας τσιγάρα και τα βρει, ενώ ξεντυνόμαστε τότε τι γίνεται??? :dancing:

Πέρα από την πλάκα, γουστάρω πολύ τις βυζάρες της, υποψιάζομαι ότι είναι κάποια που μένει Αμπελόκηπους(πλησίον Ριανκούρ),

αλλά δεν παίρνω και όρκο...

Ακριβώς.
Αυτό το κάτι γρήγορο με ξενέρωσε και εμένα.
Όπως λέμε fastfood αυτη προσφέρει fastfuck!
Fuckdonats δηλαδή !!  :2funny:
Αν οι φωτο είναι πραγαματικές πάντως έχει  :tits: number one για ισπανικό, και κολάρα για πολλά τρελλά και ανώμαλα καβαλήματα.  :fuck1:

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Μα τι γίνεται της έστειλα οπως λέει δε μου χει απαντήσει :headbang:

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Καλά δε μου έχει τύχει τέτοιο πράμα πέρασα τζάμι αλλά πίκρα στο τέλος  :headbang:
τελικά συνάντησα τη Πανδώρα τη τύπισα με πήρε τηλέφωνο απο απόκρυψη αφού με πέρασε από 40 κύματα δώσαμε ραντεβού στη γλυφάδα
ήρθε και με πήρε με μια αμαξάρα έπαθα πλάκα! με πήγε σε μια σπιταρόνα απίστευτη με πισίνα τζακούζια φωτισμούς φοβερούς θέα μιλάμε για πολύ χρήμα και αράξαμε μαζί στη πισίνα κανα δίωρο παίξαμε μια χαρά βυζάρες πολύ καύλα έχει βέβαια τα χρονάκια της και αφού τελειώσαμε φίλοι συναγωνιστές μου πετάει τη βόμβα
κάποιες βραζιάνες βιντεοσκοπούν κρυφά τους πελάτες και τα σπρώχνουν σε αμερικάνικα σαιτ ως ερασιτεχνικά βιντεάκια και βγάζουν φράγκα..άφωνος! τρομοκρατήθηκα γιατί έχω πάει με δυο βραζιλιάνες και έκανα πολλά παιχνίδια μαζί τους έχω και οικογένεια γάμησε τα δηλαδή η μια είναι Αθήνα σκέφτομαι να πάω να της μιλήσω  :headbang:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Καλά δε μου έχει τύχει τέτοιο πράμα πέρασα τζάμι αλλά πίκρα στο τέλος  :headbang:
τελικά συνάντησα τη Πανδώρα τη τύπισα με πήρε τηλέφωνο απο απόκρυψη αφού με πέρασε από 40 κύματα δώσαμε ραντεβού στη γλυφάδα
ήρθε και με πήρε με μια αμαξάρα έπαθα πλάκα! με πήγε σε μια σπιταρόνα απίστευτη με πισίνα τζακούζια φωτισμούς φοβερούς θέα μιλάμε για πολύ χρήμα και αράξαμε μαζί στη πισίνα κανα δίωρο παίξαμε μια χαρά βυζάρες πολύ καύλα έχει βέβαια τα χρονάκια της και αφού τελειώσαμε φίλοι συναγωνιστές μου πετάει τη βόμβα
κάποιες βραζιάνες βιντεοσκοπούν κρυφά τους πελάτες και τα σπρώχνουν σε αμερικάνικα σαιτ ως ερασιτεχνικά βιντεάκια και βγάζουν φράγκα..άφωνος! τρομοκρατήθηκα γιατί έχω πάει με δυο βραζιλιάνες και έκανα πολλά παιχνίδια μαζί τους έχω και οικογένεια γάμησε τα δηλαδή η μια είναι Αθήνα σκέφτομαι να πάω να της μιλήσω  :headbang:
και συ την πιστεψες?βρε τι κανουν τα μπαζα για να ανεβασουν την δουλεια τους,40 χρονων και 400 ε το 2 ωρο

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν πειραζει ρε Makis θα γινεις και Star !!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μη σκάς ρε.. ζήτα ποσοστά...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ευκολοτερο ειναι να στησεις καμερες κλπ σε δικο σου χωρο οπως εχει αυτος στο σπιτι του, παρα σε ξενοδοχειο ή δε ξερω που κανουν τις αρπαχτες τους οι νοτιοαμερικανοι.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Πόσα πλήρωσες? 400?? Αν ναι φίλε μου τότε έχεις πολύ χρήμα..Εγγώ και να τα έβρισκα κάτω και να τα μην τα είχα ανάγκη δεν θα τα έδινα ποτέ...

Τέλοσπάντων, αφού γούσταρες, καλά έκανες.

και συ την πιστεψες?βρε τι κανουν τα μπαζα για να ανεβασουν την δουλεια τους,40 χρονων και 400 ε το 2 ωρο

Φίλε μου SLK200GR, εν μέρει έχεις δίκιο, γιατί είναι ένας τρόπος και αυτός προκειμένου να χαλάσουν τη δουλειά στις Βραζιλιάνες.
Από την άλλη όμως να είσαι σίγουρος ότι αυτό που είπε η συγκεκριμένη τρανς στον φίλο αναμφισβήτητα ισχύει, απλά επεκτείνεται και στις Ελληνίδες.
Η βιομηχανία του πορνό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και τέτοια κλιπάκια μοσχοπουλιούνται. Το ερώτημα είναι πόσο "πουτάνες" είναι στην ψυχή
οι ελληνοβραζιλιανοποιασδηποτεθνικότητας τρανς για να τα κυκλοφορήσουν με τον έναν ή άλλον τρόπο. Εγώ γνώρισα μερικές, κυρίως Ελληνίδες,
οι οποίες είχαν τόνους από βιντεοκασέτες  και ντιβιντι με προσωπικές στιγμές από πελάτες. Ενθύμιο, βίτσιο, μαλακία, όπως θες πες το, αλλά να
ξέρεις ότι οι περισσότερες έχουν κρυφές κάμερες σε μέρη που δεν μπορείς καν να αφανταστείς...

Προσωπικά για μένα είναι ένας λόγος για να κολώνω να επισκεφτώ τρανς, πουτάνα και οποιαδήποτε πορνοκαριόλα που πληρωνοπηδιέται,
χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι σωστό. Μπορεί να είμαι κινδυνολόγος, υπερβολικός, χέστης ή ό,τι άλλο,
ωστόσο τρέμω στην ιδέα να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι οι περισσότερες το κάνουν για ευχαρίστηση και όχι για να βγάλουν φράγκα από
ενδεχόμενη μεταπώληση. Ωστόσο κάποιες από αυτές ίσως να το διακινδυνεύουν και να τα πωλούν.

Σόρρυ αν βγήκα άουτ οφ τόπικ, αλλά ήθελα να το σχολιάσω.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ευκολοτερο ειναι να στησεις καμερες κλπ σε δικο σου χωρο οπως εχει αυτος στο σπιτι του, παρα σε ξενοδοχειο ή δε ξερω που κανουν τις αρπαχτες τους οι νοτιοαμερικανοι.

Άσε μην το σκαλίζεις άλλο φίλε, γιατί οι περισσότερες από τις Βραζιλιάνες στην Αθήνα, μένουν όποτε έρχονται σε συγκεκριμένα σπίτια, τα οποία τα νοικιάζουν τα πρακτορεία που
τις φέρνουν.

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αστα αυτα τωρα πεσμας σε παρακαλο λεπτομεριεσ μετην πανδορα (( ετσι τη λενε??? )) απο εργαλιο πωσ παη? 2 ωρες εκατσες? η παραπανο 400 με χησημο?

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Πόσα πλήρωσες? 400?? Αν ναι φίλε μου τότε έχεις πολύ χρήμα..Εγγώ και να τα έβρισκα κάτω και να τα μην τα είχα ανάγκη δεν θα τα έδινα ποτέ...

Τέλοσπάντων, αφού γούσταρες, καλά έκανες.

Φίλε μου SLK200GR, εν μέρει έχεις δίκιο, γιατί είναι ένας τρόπος και αυτός προκειμένου να χαλάσουν τη δουλειά στις Βραζιλιάνες.
Από την άλλη όμως να είσαι σίγουρος ότι αυτό που είπε η συγκεκριμένη τρανς στον φίλο αναμφισβήτητα ισχύει, απλά επεκτείνεται και στις Ελληνίδες.
Η βιομηχανία του πορνό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και τέτοια κλιπάκια μοσχοπουλιούνται. Το ερώτημα είναι πόσο "πουτάνες" είναι στην ψυχή
οι ελληνοβραζιλιανοποιασδηποτεθνικότητας τρανς για να τα κυκλοφορήσουν με τον έναν ή άλλον τρόπο. Εγώ γνώρισα μερικές, κυρίως Ελληνίδες,
οι οποίες είχαν τόνους από βιντεοκασέτες  και ντιβιντι με προσωπικές στιγμές από πελάτες. Ενθύμιο, βίτσιο, μαλακία, όπως θες πες το, αλλά να
ξέρεις ότι οι περισσότερες έχουν κρυφές κάμερες σε μέρη που δεν μπορείς καν να αφανταστείς...

Προσωπικά για μένα είναι ένας λόγος για να κολώνω να επισκεφτώ τρανς, πουτάνα και οποιαδήποτε πορνοκαριόλα που πληρωνοπηδιέται,
χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι σωστό. Μπορεί να είμαι κινδυνολόγος, υπερβολικός, χέστης ή ό,τι άλλο,
ωστόσο τρέμω στην ιδέα να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι οι περισσότερες το κάνουν για ευχαρίστηση και όχι για να βγάλουν φράγκα από
ενδεχόμενη μεταπώληση. Ωστόσο κάποιες από αυτές ίσως να το διακινδυνεύουν και να τα πωλούν.

Σόρρυ αν βγήκα άουτ οφ τόπικ, αλλά ήθελα να το σχολιάσω.

Εγώ δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και περαιτέρω σχόλια και κουτσομπολιά απλά μεταφέρω αυτά που μου πε και δε νομίζω να θέλει να κάνει δυσφήμηση γιατί είναι μες στα πλούτη ούτε το τηλέφωνο της δε δίνει επιλέγει αυτούς που θα δει οπότε θέλει αυτή εγώ θα χω το νου μου θα κάνω μια επίσκεψη και θα δούμε αν βρω τίποτα δε ξέρω αν θα μπορέσω να ελέγξω τα χέρια μου και γω ελπίζω να ναι ψέματα αλλά δε νομίζω με τέτοιες λεπτομέρειες που μου έδωσε

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και περαιτέρω σχόλια και κουτσομπολιά απλά μεταφέρω αυτά που μου πε και δε νομίζω να θέλει να κάνει δυσφήμηση γιατί είναι μες στα πλούτη ούτε το τηλέφωνο της δε δίνει επιλέγει αυτούς που θα δει οπότε θέλει αυτή εγώ θα χω το νου μου θα κάνω μια επίσκεψη και θα δούμε αν βρω τίποτα δε ξέρω αν θα μπορέσω να ελέγξω τα χέρια μου και γω ελπίζω να ναι ψέματα αλλά δε νομίζω με τέτοιες λεπτομέρειες που μου έδωσε
Ποια πλουτη φιλε μου? Οσο ειναι η βιλα στην εκαλη της Τζουλιας, αλλο τοσο θα ηταν δικα της και αυτα που ειδες.

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βρε για τη κοπελα πες πληροφορίες για αν αξηζη νατη τιμήσουμε!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Πολύ παραμύθι μας είπες ρε συ!
Αλλα ωραίο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom