You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Shemale LibertyGR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 793K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
καλα κανεις ...αυτο με την ποιοτητα μου αρεσε
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
χιχιιχ δεν ειπα κατι τετοιο,εννοουσα αν θες να μαθεις για μενα κατι καλυτερα να το μαθεις απο μεναδεν σε γνωριζω προσωπικα και βλεπω τα καλυτερα για σενα!δεν εχω λογο να μην πιστεψω τα παιδια γιαυτο θα ηθελα να σε μαθω!δεν το λεω κακοπροαιρετα!
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
γιαυτο δεν αρεσω σε ολους χιχιιχ λογικο ειναι αλλα δε με χαλαει καθολουκαλα κανεις ...αυτο με την ποιοτητα μου αρεσε
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
εγω μια φωρα που τα ειπαμε το εχω αναφερει κ ολας μια χαρα περασα....γιαυτο δεν αρεσω σε ολους χιχιιχ λογικο ειναι αλλα δε με χαλαει καθολου
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
σωστο κ αυτοαρεσεις σ'αυτους που πρεπει να αρεσεις αν ησουν αρεστη σε ολους μπορει κ να μη σου εκανε καλο αυτο
πιστευω οτι θα εχω την ευκαιρια να τα μαθω απο κοντα!χιχιιχ δεν ειπα κατι τετοιο,εννοουσα αν θες να μαθεις για μενα κατι καλυτερα να το μαθεις απο μενα
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
anytime sweetyπιστευω οτι θα εχω την ευκαιρια να τα μαθω απο κοντα!
Συνημμένα
χαχαχαχα!το τελευταιο που θα σκεφτομουν παντως θα ηταν η βροχη!τρεχα να προλαβεις τωρα που βρεχει κ δεν μπορω να βγω στην παγανια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
φοβαμαι μην βραχωχαχαχαχα!το τελευταιο που θα σκεφτομουν παντως θα ηταν η βροχη!
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
χιχιχι κατσε γιατι ετοιμοι ειναι να πουν πως εισαι βαλτος μωρακο μουδεν ξερω αν σκευτεσαι η οχι τη βροχη , τι φωτια ομως να τη σκεφτεις σιγουρα κ να τη λαβεις σοβαρα υποψιν σου γιατι η ρια ειναι ηφαιστειο
το εχω υποψιν και πολυ σοβαρα μαλιστα!θα ειμαι προετοιμασμενος για την πυρινη λελαπα (ρια!)δεν ξερω αν σκευτεσαι η οχι τη βροχη , τι φωτια ομως να τη σκεφτεις σιγουρα κ να τη λαβεις σοβαρα υποψιν σου γιατι η ρια ειναι ηφαιστειο
ας πουν οτι θελουν εγω μιλαω απο μονος μου αλλωστε δεν ειμαι καινουριος στο φορουμ μπορουν να ψαξουν κ τα πρωτα μου μνμτα κ στην τελικη αληθιες λεω μπορουν να βγουν κ οι παλιες καραβανες του φορουμ κ να τα επιβεβαιωσουν οσα ισχυριζομαι
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
αν το χεις εδω ειμαι μωρακο μου χιχιιχτο εχω υποψιν και πολυ σοβαρα μαλιστα!θα ειμαι προετοιμασμενος για την πυρινη λελαπα (ρια!)
Συνημμένα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
δεν ξερω αν σκευτεσαι η οχι τη βροχη , τι φωτια ομως να τη σκεφτεις σιγουρα κ να τη λαβεις σοβαρα υποψιν σου γιατι η ρια ειναι ηφαιστειο
φωτια στα παντζακια μου
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like