daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εγω το εχω στανταρακιειχε ερθει απο τα μερη μας πριν πολυ καιρο το ειχα τσεκαρει τι θεμα αλλα καπου σκαλωσα δεν θυμαμαι που ακριβως :S :S :S
εγω το εχω στανταρακιειχε ερθει απο τα μερη μας πριν πολυ καιρο το ειχα τσεκαρει τι θεμα αλλα καπου σκαλωσα δεν θυμαμαι που ακριβως :S :S :S
ειναι πολυ καλο δεκτικο στα παντα τα ποδια της ειναι απολυτως κοριτσιστικαΑν της κανεις πιπα καυλωνει;;;αυτο με τα ποδια με εφτιαξε πολυ καθοτι ποδολαγνος;;;της αρεσει να της τα γλυφουν;;;
εισαι κοντα εσυ ρεεγω το εχω στανταρακι
εγω ειμαι κοντα ????εισαι κοντα εσυ ρε
αυτο με το ποδι πολυ καλο ;) ;) ;)
ναι ρε τρελε ροδο δεν ειναι αυτη διπλα εισαι!!!εγω ειμαι κοντα ????
ποδια πολυ ομορφα καθοτι εχω και φετιχ παιδικο ;)
εκανες διαγνωση γιατρεενταξει ρε φενεται απο τη φατσα οτι δεν ειναι για παθητικους ειναι φουλ θυληκο η τυπισσα
οπως εγραψα προχθες η απολυτη διαθετει υπεροχα ποδια αλλα η ελευθερια εχει απο φυσικου της πραγματα που ειναι γυναικεια εντελως. ;)ναι ρε τρελε ροδο δεν ειναι αυτη διπλα εισαι!!!
και εγω στο δικο σου φετιχ ειμαι
δεν μου η απολυτη απο ποδια πως παει??
για πες μας μιας και βρηκα ευκαιρω νικολ ντελιμαρι εχεις δοκιμασει γιατρε?οπως εγραψα προχθες η απολυτη διαθετει υπεροχα ποδια αλλα η ελευθερια εχει απο φυσικου της πραγματα που ειναι γυναικεια εντελως. ;)
εννοειτε απο τις φωτο και μονο καταλαβαινω τι ψαρια πιανουν στο κρεββατι γιατρεεκανες διαγνωση γιατρε
αυτο ειναι που βγαινει συγγρου?για πες μας μιας και βρηκα ευκαιρω νικολ ντελιμαρι εχεις δοκιμασει γιατρε?
εννοειτε απο τις φωτο και μονο καταλαβαινω τι ψαρια πιανουν στο κρεββατι γιατρε
ναι ξανθια ειναι εγχειρησμενη τωρα παλια ειχε το φερραριαυτο ειναι που βγαινει συγγρου?
δεν παω με εγχειρισμενες ποτεναι ξανθια ειναι εγχειρησμενη τωρα παλια ειχε το φερραρι
τωρα εκανε εγχειρηση ρε παλια το ειχε το θεμαδεν παω με εγχειρισμενες ποτε
και δε μου λες τι σου ειπε η απολυτη για μας εδω στο μπου?δεν παω με εγχειρισμενες ποτε
εγω με Ντελημαρη δεν εχω παει Αλε μου,ετυχε να βρεθουμε κοινωνικα μια φορα..τι να σε πω; τετοιο ομορφο κωλο δεν εχω ξαναδει..Θεα απ τα νυχια ως την κορφη αλλα ενας κωλος,τι να σε πω;χωρις σιλικονες κλπ....θεικοςναι ξανθια ειναι εγχειρησμενη τωρα παλια ειχε το φερραρι
δεν το συζητησα αλλα εαν θελειςτο ανοιγω το θεμα την επομενη φορα ;)και δε μου λες τι σου ειπε η απολυτη για μας εδω στο μπου?
ξερω ναι μαθαινω οτι προκειται περι κουκλας τα βλεπω και στο fb βεβαιαεγω με Ντελημαρη δεν εχω παει Αλε μου,ετυχε να βρεθουμε κοινωνικα μια φορα..τι να σε πω; τετοιο ομορφο κωλο δεν εχω ξαναδει..Θεα απ τα νυχια ως την κορφη αλλα ενας κωλος,τι να σε πω;χωρις σιλικονες κλπ....θεικος
σκεφτεσαι να την επισκεφτεις συντομα??δεν το συζητησα αλλα εαν θελειςτο ανοιγω το θεμα την επομενη φορα ;)