batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
καυλοστα παιδια μας
που χαθηκες ντανακι μου?
ελα αυριο για καφε κανονισετο με τη νωρα μιλησαμε πριν στο τηλ θα ερθει αυριοπαρε με αυριο τηλ που σε θελω!!!!!
σε λατρευω!!!!
μακιααααααααααααα
ελα αυριο για καφε κανονισετο με τη νωρα μιλησαμε πριν στο τηλ θα ερθει αυριο
φιλακια γλυκια μου καλο βραδυοκ θα ερθω κ εγω
μακια
χιχιχι σευχαρηστω γλυκιε μου αν κ δε ξερω ποιος εισαιμε διαφορα το καλητερο μωρο κ σε χαρακτηρα κ σε συμπεριφορα κ σε υπηρεσιες απο ολες τις πρωτευουσας.....ελευθερια
να σε καλαδε χρειαζεται. σε ξερω εγω κ απλα λεω την αληθια παντα σε προσωπικο επιπεδο
καυλωσε μας βραδιατικα να τρεχουμε να την βρουμε την δεσποινιςμε διαφορα το καλητερο μωρο κ σε χαρακτηρα κ σε συμπεριφορα κ σε υπηρεσιες απο ολες τις πρωτευουσας.....ελευθερια
να μαθεις τι γλυκιε μου?αχ ελευθερια!ολοι θελουμε να σε μαθουμε!εισαι θεμα δυνατο..!
τρεχα να προλαβεις τωρα που βρεχει κ δεν μπορω να βγω στην παγανιααχ ελευθερια!ολοι θελουμε να σε μαθουμε!εισαι θεμα δυνατο..!
δ δεχομαι ατομα αργα σπιτι μου αν δε τα ξερω πρωτα μενω μονη αρα καταλαβαινεις...δε το ρισκαρω ουτε χρειαζετε...προτυμω ποιοτητα κ οχι ποσοτητα χιχιχι
χιχιχιιχ ψυχακι θα σκασω ,ποιος εισαι?την επομενη φορρα που θα τα πουμε απο κοντα θυμησε μου το οκ?γι αυτο σ'αγαπω γιατι εισαι απ την αρχη ξηγημενη κ σωστη