antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
poy einai ayto?επαιζε τετοια στο parfutto?
poy einai ayto?επαιζε τετοια στο parfutto?
λιγο πιο πριν απο το viveur.poy einai ayto?
και εγω εκει θα ημουν αν δεν βρησκομουν λιγο μακρια κουκλακι!αλλα οκ οσονουπο!καλο βραδυ σε ολους και καλο ξημερωμα σε οσους συνεχισουν!αν το χεις εδω ειμαι μωρακο μου χιχιιχ
καλο σου βραδυκαι εγω εκει θα ημουν αν δεν βρησκομουν λιγο μακρια κουκλακι!αλλα οκ οσονουπο!καλο βραδυ σε ολους και καλο ξημερωμα σε οσους συνεχισουν!
που ξερεις απο ροδο? χιχιιχιχιχιιχιχεπαιζε τετοια στο parfutto?
εχεις καιρο να κατεβεις ε?που ξερεις απο ροδο? χιχιιχιχιχιιχιχ
εδω θελουμε τα φωτα σου γιατρε αντε να δω τι ψαρια πιανειςκαυλωσε μας βραδιατικα να τρεχουμε να την βρουμε την δεσποινις
ε εισαι γνωστη φιγουρα εσυ.μονο καμια βολτα στα λουτρα εισαι εκει αλλιως τρεχεις αλλου με τιποτα φιλες κομμωτριες απο κατω απο τα ανατολικα χωρια...??οχι απλα παω αλλου χιχιχιιχιχ συχενομαι τα στενα με τις πετρες(δε μπορω να περπατησω τις γοβες χαχαχαχ)και τις λατρευω γαμωτο
ναι προτυμω καλιθεαε εισαι γνωστη φιγουρα εσυ.μονο καμια βολτα στα λουτρα εισαι εκει αλλιως τρεχεις αλλου με τιποτα φιλες κομμωτριες απο κατω απο τα ανατολικα χωρια...??
η γουσταρεις να χορευεις στα αστρα...?? αν και δεν σε κοβω φαν του ρεπερτοριου...
μωρε καλα ειπα εγω με τις φιλες απο ανατολικα χωρια.ειναι μαζι και μια εγχειρισμενη στην παρεα απο τα εν λογω μερη?ναι προτυμω καλιθεα
χαχαχαχχα τη παιδικη μου φιλη Σεσση λες?οχι εχει ενα απιθανο μπαρακι παραλιακα πανω στη καλλιθεα απλα δε το βρισκω καπου στο ytubeμωρε καλα ειπα εγω με τις φιλες απο ανατολικα χωρια.ειναι μαζι και μια εγχειρισμενη στην παρεα απο τα εν λογω μερη?
γουσταρεις φαση με μαυρακια στο φαληρακι για αυτο πας εκει?
aa και δε παω με ξενους προτυμω ελληναρες αλλιως ακους τη σου κανω πουτανακι μου στη γλωσσα σου?χαχαχχαχαχαχαχχα τη παιδικη μου φιλη Σεσση λες?οχι εχει ενα απιθανο μπαρακι παραλιακα πανω στη καλλιθεα απλα δε το βρισκω καπου στο ytube
θα σου στειλω πμ σχετικα.το γαλαζιο λες?χαχαχαχχα τη παιδικη μου φιλη Σεσση λες?οχι εχει ενα απιθανο μπαρακι παραλιακα πανω στη καλλιθεα απλα δε το βρισκω καπου στο ytube
ναι που το μπαρ ειναι μεσα στη σπηλια και εχει πολλους φοινηκες γυρω απιθανο μερος τα βραδυαθα σου στειλω πμ σχετικα.το γαλαζιο λες?
το ξερα οτι εισαι παιδι του λαου...για αυτο γουσταρεις χαιλικια προς καλλιθεα μερια...γεννηθικα παλια πολη την εφαγα μ το κουταλι γιαυτο κοντα στο παλατι των ιπποτων
aa και δε παω με ξενους προτυμω ελληναρες αλλιως ακους τη σου κανω πουτανακι μου στη γλωσσα σου?χαχαχχα
xaxaxax blepv jereiw polla gia palia polh nai trella paixnidia sth tafro paidakia tote...το σωμα ειναι ναος τις ψυχης και λατρευω το ναο μου ναι μαρεσει να προσεχω των εαυτο μου απο τη στιγμη που μαρεσει ο αδρας με ωραιο σωμα πρεπει να το κατεχω κ γω χιχιχιτο ξερα οτι εισαι παιδι του λαου...για αυτο γουσταρεις χαιλικια προς καλλιθεα μερια...
ψιτ παλαιοπολιτισα... σουλατσαρες παλια περιξ και ανωθεν της ταφρου...??
και ροδος φουλ ε?οχι διαγοριτισα?
γυμναζεις γλουτους βλεπω φουλ...