antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
γιατί δεν κοιμασε;;
Σαφώς και δε ενδιαφέρει κανέναν για την προσωπική ζωή του άλλου. ..αλλα απ την στιγμή που την διαλαλεις δημόσια τότε μην ζητάς απόρρητο προσωπικής ζωής. ..Εσύ την διακομωδεις εδώ.γιατι δε ξερεις κ ουτε σου πεφτει κ λογος να επιφερεις γνωμη,,,γιατι το τι μπορει να συνεβει μεσα σε μια σχεση,,,,γιαυτο κοιτα τη προσωπικη σου ζωη κ ασε τι δικη μου
γιατι δεν ηταν κ προθεση μου να βγει η προσωπικη μου ζωη σε ενα τετοιο σαιτ,,,δεν ενδαφερει το τι ανω στη προσωπικη μου ζωη ο αλλος που θα ερθει σε μενα...οι υπηρεσιες μου η καθαριοτητα κ η ευγενεια μου τον ενδιαφερουν ,,,ασχετε
Σεβασμό στον "ειδημων" νεαρε γιατί μπορώ να σου μπλοκάρω το θρεντ με αναφορά στην αρχηγό της σελίδας. ..Οπότε μην πετάγεσαι εκεί που δε σε ρώτανεΣωστή σωστότατη κανένας δεν επιτρέπεται να έχει γνώμη για τη προσωπική ζωή του άλλου
Κατέβα απ το καλάμι...Σεβασμό στον "ειδημων" νεαρε γιατί μπορώ να σου μπλοκάρω το θρεντ με αναφορά στην αρχηγό της σελίδας. ..Οπότε μην πετάγεσαι εκεί που δε σε ρώτανε
;)Κατέβα απ το καλάμι...
έγινες κ ειδήμων.. έλα ρε;μπλόκαρε κ μένα .....κ κατά δεύτερον γελειε δεν έβγαλα εγώ τα προσωπικά μου αλλά ξέρω ποιος είσαι κ ποιανού βάλτος...άρα συνεχίζω να εχω χεσμενο εσένα κ το φίλο σου ;) Ξέρεις εσύΣεβασμό στον "ειδημων" νεαρε γιατί μπορώ να σου μπλοκάρω το θρεντ με αναφορά στην αρχηγό της σελίδας. ..Οπότε μην πετάγεσαι εκεί που δε σε ρώτανε
μπουτσα ημίν χαχαχαχαΔεν αφηνετε τα μίση, μπας και πεσει κανα γαμισι?
τσου ρε λάκηΣεβασμό στον "ειδημων" νεαρε γιατί μπορώ να σου μπλοκάρω το θρεντ με αναφορά στην αρχηγό της σελίδας. ..Οπότε μην πετάγεσαι εκεί που δε σε ρώτανε