Νέα

Shemale LibertyGR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

10cm

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τι μαλακια εκανες κ εγραψες αυτα που εγραψες ν ηξερες.παυση για την ωρα γιατι καλεσες κ αλλες γνωμες. Τελεφταιος μιλαω εγω. Τι σκατα αποκαλειψες κ τ ονομα μου;;λιγη εχεμυθεια δεν υπαρχει σ ετουτο τον κοσμο;;αν τ διαβασει η γιαγια μου κ καταλαβει για μενα;αν μ κανουν μπουλιγκ στην γειτονια μου;αν μ  διωξουν απ την δουλεια μου;κ την ηλικια μου;;αφου ξερεις τ παιζω μικρο αγορι. Θ σ πω ποιος γκομενος σ πηγε πισω,ο προηγουμενος ξερςις εσυ,εγω μπροστα σ πηγα στα γουστα κ σ πολλα αλλα.και που εισαι μ επιπτωσεις που εγραφα στα αρχιδια μου. Μεχρι προσφατα τ ελεγες οτι εχω αρχιδια. See u.δυο χρονια σ αφηνω κ τραγουδας εδω μεσα.τωρα παει οχι αλλο καρβουνο

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
δε χρειαζεται να βαλω καποιον να μιλησει για μενα,,,,σου ειπα δεν ειμαι καμια αγνωστη στο χωρο μου με ξερουν καλα χρονια πριν με γνωρισεις εσυ απο αθηνα κ οχι μονο ....εδω ειπα εγω την ηλικια μου κ κολλησες εκει εσυ?? χιχιχιιχι
κ ακομα πιστευω πως ενας αντρας που κυκλοφορει ανετος μια τρανς εχει αρχιδια,,,δεν αμφεβαλλα γιαυτο ποτε επι αυτου
(για ελλαδα μιλαω ομως)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Τι μαλακια εκανες κ εγραψες αυτα που εγραψες ν ηξερες.παυση για την ωρα γιατι καλεσες κ αλλες γνωμες. Τελεφταιος μιλαω εγω. Τι σκατα αποκαλειψες κ τ ονομα μου;;λιγη εχεμυθεια δεν υπαρχει σ ετουτο τον κοσμο;;αν τ διαβασει η γιαγια μου κ καταλαβει για μενα;αν μ κανουν μπουλιγκ στην γειτονια μου;αν μ  διωξουν απ την δουλεια μου;κ την ηλικια μου;;αφου ξερεις τ παιζω μικρο αγορι. Θ σ πω ποιος γκομενος σ πηγε πισω,ο προηγουμενος ξερςις εσυ,εγω μπροστα σ πηγα στα γουστα κ σ πολλα αλλα.και που εισαι μ επιπτωσεις που εγραφα στα αρχιδια μου. Μεχρι προσφατα τ ελεγες οτι εχω αρχιδια. See u.δυο χρονια σ αφηνω κ τραγουδας εδω μεσα.τωρα παει οχι αλλο καρβουνο
ποσες φορες παρακαλουσα να μπορουσα να σε παρω να φυγουμε απο ολα να ξερες εξωτερικο η στο νησι μου στους δικους μου που γνωρισες κ ξερεις τι αθρωποι ειναι ειδικα ο αδελφος μου ....αλλα σε κραταει η δικη σου οικογενεια εδω κ το καταννοω,,,κ ξερω πως δε γινετε.......μπραβο ρε β.... πρωτοτυπισες απο ολες τις σχεσεις μου ποτε κανεις  μπορει να μη μου φερθηκε τοσο αντρικια οπως εσυ αλλα ουτε κ κανεις εβγαλε τα προσωπικα μου στη φορα,,,,,,και η μαλακια ειναι πως εγω φταιω οχι εσυ
εσυ με κρατουσες θεσσαλονικη τιποτα αλλο ,,,,,απο σενα την εμαθα
απλα σε εκπλιπαρω σταματα να διασυρεις αυτο που ζησαμε οι δυο μας χεστηκα για μενα αλλα για οτι ειχαμε,,δεν εχω να φοβηθω κατι κ το ξερεις απλα πληγωνομαι που βλεπω πως ριχνεις το επιπεδο μας εδω μεσα στη καθε που χαιρετε γιατι χαρα δινεις στην δηθεν φιλες μου μονο αυτο καταφενρεις τιποτα αλλο

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
αυτο μονο εχω να σου πω κ δεν ξανααπανταω σ οτι κ να γραψεις
κ σε προκαλω,,,παρατατα ολα κ ελα μαζι μου κ θα κανω κ γω τ ιδιο για παρτη μας
μπορεις?

10cm

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλυτερα να  συναιχιζες ν εβριζες,το εχεσες τ θεμα τωρα,χειροτερο απο σαπουνοπερα μ κομωδια τ εκανες.οπως σ ειπε η φιλη σ η μαρια η πενταγιωτισσα τον επομενο γκομενο να τον γαμας ν σ σεβεται.τ θεμα γενικα μ τις τρανς ειναι και οι βυζιτες μαζι,γ αυτο ειναι δυσκολο για καποιον ν σας κυκλοφορει κανονικα παντου κ ν ειναι στα αρχιδια του.like i do. Η γιαγια μου ελεγε οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι αν μ πιανεις.          Αναφερεσαι σ εμενα απο το 2015 εδω μεσα σελιδα 202. Σε αφησα ν τραγουδας ως το 2017 σελις 254. Μεταξυ εχω χασει την μπαλα ποσσες φορες πετας σποντες για μενα. 224 σελιδα 215 φιστιγκκκκκ αγαπημενη φωτο.αυτο τ στριγκ καπως θα μ τ στειλεις.γελοια εικονιδια σελ 278 φανταζομαι ν γελασε κοσμος.σ προειδοποιησα αμετρητες φορες κ στο χρωστουσα αυτο. Εσυ ξερεις,δεν ειναι του στυλ μου αυτα τα ιντερνετικα ξεκαθαρισματα αλλα,Το εχεσες τ θμα αλλα πηγες καπως ν τ σωσεις. Η θεση σας εδω μεσα ειναι πολυ λεπτη αφου ξερεις. Σφυραω ληξεις προς το διαταυτα.προς το ΠΑΡΟΝ.προσεξε τις εκρηξεις σου. Σελ 218 μ εκραξες κ σ ξαναεβαλα ν ζητησεις συγνωμη....  Time out ,have a nice trip.

10cm

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Οπως ειπες μην μπεις στο κοπο ν απαντησεις

10cm

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τα καλυτερα ερχονταιιιιιιιιιιιι

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
;)

Συνημμένα

• IMG_20180803_212007.jpg
    IMG_20180803_212007.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 35

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Πραλία Αφάντου Ρόδου

Συνημμένα

• received_1780816262033167.jpeg
    received_1780816262033167.jpeg
    293,5 KB · Εμφανίσεις: 53

10cm

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αφαντου; κανε αυτα π σ ειπα αμεσα γιατι αφαντη θ σ κανω

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Κι εγώ που τα είχα με μια γνωστή τρανς τα ίδια είχα πάθει βγάζουν κακία όταν χωρίζεις. ..βγάζουν το πουστικο κομμάτι. ..δεν είναι τυχαία η έκφραση "μου φερθηκες πουστικα"

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Κι εγώ που τα είχα με μια γνωστή τρανς τα ίδια είχα πάθει βγάζουν κακία όταν χωρίζεις. ..βγάζουν το πουστικο κομμάτι. ..δεν είναι τυχαία η έκφραση "μου φερθηκες πουστικα"
tosa ξερεις τοσα λες λες γλυκε μου αρα σε γραφω κανονικοτατα

Συνημμένα

• Snapshot_20180703_6.JPG
    Snapshot_20180703_6.JPG
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 146

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
γιατι δε ξερεις κ ουτε σου πεφτει κ λογος να επιφερεις γνωμη,,,γιατι το τι μπορει να συνεβει μεσα  σε μια σχεση,,,,γιαυτο κοιτα τη προσωπικη σου ζωη κ ασε τι δικη μου
γιατι δεν ηταν κ προθεση μου να βγει η προσωπικη μου ζωη σε ενα τετοιο σαιτ,,,δεν ενδαφερει το τι ανω στη προσωπικη  μου ζωη ο αλλος που θα ερθει σε μενα...οι υπηρεσιες μου η καθαριοτητα κ η ευγενεια μου τον ενδιαφερουν ,,,ασχετε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η ρια ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου.ΤΕΛΟΣ.. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456

antrianna_28

Trans