antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
;)
ποσες φορες παρακαλουσα να μπορουσα να σε παρω να φυγουμε απο ολα να ξερες εξωτερικο η στο νησι μου στους δικους μου που γνωρισες κ ξερεις τι αθρωποι ειναι ειδικα ο αδελφος μου ....αλλα σε κραταει η δικη σου οικογενεια εδω κ το καταννοω,,,κ ξερω πως δε γινετε.......μπραβο ρε β.... πρωτοτυπισες απο ολες τις σχεσεις μου ποτε κανεις μπορει να μη μου φερθηκε τοσο αντρικια οπως εσυ αλλα ουτε κ κανεις εβγαλε τα προσωπικα μου στη φορα,,,,,,και η μαλακια ειναι πως εγω φταιω οχι εσυΤι μαλακια εκανες κ εγραψες αυτα που εγραψες ν ηξερες.παυση για την ωρα γιατι καλεσες κ αλλες γνωμες. Τελεφταιος μιλαω εγω. Τι σκατα αποκαλειψες κ τ ονομα μου;;λιγη εχεμυθεια δεν υπαρχει σ ετουτο τον κοσμο;;αν τ διαβασει η γιαγια μου κ καταλαβει για μενα;αν μ κανουν μπουλιγκ στην γειτονια μου;αν μ διωξουν απ την δουλεια μου;κ την ηλικια μου;;αφου ξερεις τ παιζω μικρο αγορι. Θ σ πω ποιος γκομενος σ πηγε πισω,ο προηγουμενος ξερςις εσυ,εγω μπροστα σ πηγα στα γουστα κ σ πολλα αλλα.και που εισαι μ επιπτωσεις που εγραφα στα αρχιδια μου. Μεχρι προσφατα τ ελεγες οτι εχω αρχιδια. See u.δυο χρονια σ αφηνω κ τραγουδας εδω μεσα.τωρα παει οχι αλλο καρβουνο
;p Ρια!Ρια!Ρια!Ρια!Ρια!Πραλία Αφάντου Ρόδου
tosa ξερεις τοσα λες λες γλυκε μου αρα σε γραφω κανονικοταταΚι εγώ που τα είχα με μια γνωστή τρανς τα ίδια είχα πάθει βγάζουν κακία όταν χωρίζεις. ..βγάζουν το πουστικο κομμάτι. ..δεν είναι τυχαία η έκφραση "μου φερθηκες πουστικα"
γιατι δε ξερεις κ ουτε σου πεφτει κ λογος να επιφερεις γνωμη,,,γιατι το τι μπορει να συνεβει μεσα σε μια σχεση,,,,γιαυτο κοιτα τη προσωπικη σου ζωη κ ασε τι δικη μουΚι εγώ που τα είχα με μια γνωστή τρανς τα ίδια είχα πάθει βγάζουν κακία όταν χωρίζεις. ..βγάζουν το πουστικο κομμάτι. ..δεν είναι τυχαία η έκφραση "μου φερθηκες πουστικα"
Σωστή σωστότατη κανένας δεν επιτρέπεται να έχει γνώμη για τη προσωπική ζωή του άλλουtosa ξερεις τοσα λες λες γλυκε μου αρα σε γραφω κανονικοτατα