ενα εχω καταλαβει μετα απο μακροχρονιες σχεσεις,,,και μου το ελεγε απο παιδι παντα Η Μαριλου απο τις κουκλες μια που ηταν αυτη που με βοηθεισε 15 χρονων παιδακι ερχομενη απο ροδο αθηνα με 5.000 δρχ....οι γκομενοι μας πανε πισω κ μονο αν τους γαμησεις σε εκτιμανε.....και οτι μας πατε πισω,,ποσο δικιο ειχε
εδω ειμαι για να με κρινουν ως επαγγελματια κ ως εκει,,η προσωπικη ζωη μου ειναι δικη μου κ μονο δικη μου κ εισαι ο μονος που την εβγαλε βολτα φορα ,,,,,,,αυτο μονο μου στερεις τη προσωπικη μου ζωη
αν κανω λαθος ας με διορθωσουν αυτοι που με ξερουν καλυτερα απο σενα,,,γιατι ποιο πολυ με εκτιμαει ο πελατης που θα ερθει να περασει καποια ωρα μαζι μου να ξεφυγει απο την καθυμερινοτητα κ ρουτινα του,,,,
αν κανω λαθος ας με κρινουν αυτοι που με ξερουν περισσοτερα χρονια απο σενα
τελικα η σοβαροτητα κ ωριμοτητα δεν εχει να κανει με την ηλικια ετσι τη πατησα μαζι σου μια που εισαι 41 ,,,γεννιεσαι με αυτην!!!
και τη τελικη ξερετε τη εχω καταλαβει????ποιο πολυ με σεβεται ενας πελατης παρα μια σχεση που σε θεωρει δεδομενο,,,,,,,τον αλλον τον κερδιζεις καθε μερα δεν απαιτεις την συντροφικοτητα του