antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
δευτερα ερχομαι γλυκε μου βραδυ τελικαμέχρι ποτε θα εισαι κουκλα γιατι ΣΚ θα ειμαστε εκτός
δευτερα ερχομαι γλυκε μου βραδυ τελικαμέχρι ποτε θα εισαι κουκλα γιατι ΣΚ θα ειμαστε εκτός
Ωραια Φωτο!! :-* :-* :-*καμια 10 μερες μωρακο μου σε δικο μου χωρο μονη μου ;)
τρελα!.παραλία Έλλη ενυδρείο ροδο
Ωραια Φωτο!! :-* :-* :-*
σούπερ.παραλία Έλλη ενυδρείο ροδο
οχι ποιο μετα λες εσυ λογικαπιο χοντρο βοτσαλο δεν εχει εκει? μηπως εισαι από την άλλη την δυτικη πλευρα?
ναι μετα το Eλλη λες το clubμεταξυ καζινο και ντισκο ελλης λεω εγω, τωρα ακριβως στο ενυδρειο εχει τετοια αμμο? στην μυτη μηπως μου φαινεται είναι ετσι
αυτα δε λεγοντεστην πεφτουν στην παραλια ή εχεις συνοδο?
ρωταω για να δω τι παιζει στην ροδο γιατι εδώ δεν βλεπω τιποτα να κινειται
δεν εχει ντοπιους εκει ειναι ολοι ξενοι και καταλαβαινεις ειναι ποιο ανετοι απο τους ελληνες με τα ταμπου που μονο βλεπουν με τα χερια στο μαγιο η πανε στα αποδυτηρια για μια καλη μα...κια χαχααχαχα ενω οι ξενοι αν γουσταρουν κατι δε κολλανε,,, ουτις η αλλος γιαυτο ερχοντε για διασκεδασηκαλα πες γενικα παιζει καμακι στην παραλια ή στο ασχετο στην παλια πολη ή κάθονται ολοι κουμπωμενοι να κοιτιούνται μονο? εδώ που είμαι εγω βλεπω ωραια κορμια και έναν δεν εχω δει να σηκώνεται να μιλησει κιχ
συμφωνω απολυτα χιχιχιχιχιποια ταμπου ρε ρια.
οι ιδιοι ελληνες ηταν και το 70 και το 80 και κανανε αβερτα καμακι.
αλλα οι ελληνιδες το 70 και το 80 ηταν πιο δεκτικες στο καμακι γιατι αμα το ξεκόβανε ολες τοτε από που θα ακούγανε κοπλιμεντα και από που θα βρίσκανε αντρα.
ενώ τωρα σε αντιθεση με τις ξενες σου λεει δεν θελουμε καμακι στο δρομο εχουμε 1000 λαηκ στο φεησμπουκ. και στην τελικη προτιμουν να μεινουν αγαμητες παρα να κατσουν να δωσουν το τηλεφωνο τους σε ένα καμακι "για να μην της πουνε ευκολες-πουτανες" ετσι εχουν αυξηθεί οι γεροντοκόρες και κανετε εσεις οι πιο λογικες χρυσες δουλειες.
εχω 2 χρονια να ερθω ροδο, εχω πολύ καλες αναμνήσεις εκει πρωτοξεκινησα να δουλευω καθηγητης πριν 11 χρονια.
να χαιρεσαι το νησι σου κουκλα.
Δευτέρα βράδυ έρχομαι γλυκε μουεισαι παιδαρος!!!
αντε ελα αθηνα