Καθενας τον καημο του τελικα...Να κλεισουν ολα και να αναγκαστουν να ερθουν επαρχια οι τανες!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σφράγισμα Oίκων Aνοχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Θα μεταφιεστούμε ρε παίδες .
ζορο?
Θα μεταφιεστούμε ρε παίδες .
Παντως αν τυχων και κλεισουν (αλλα ολο και καποια τρυπα στους νομους θα βρειτε, ειμαι σιγουρος)
Θα γινει πανικος, χωρις πλακα.
Σας εχουν γονατισει εκει στο ελλαντα ρε πουστη μου....δεν σας αφηνουν να σηκωσετε κεφαλι σε τιποτα πλεον. Νισαφι πια. Καντε κατι.
Σας εχουν γονατισει εκει στο ελλαντα ρε πουστη μου....δεν σας αφηνουν να σηκωσετε κεφαλι σε τιποτα πλεον. Νισαφι πια. Καντε κατι.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Όπως γουστάρει ο καθένας .
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Της πουτανας θα γινει την Τεταρτη..αλλα δεν ξερω ποιανης..Παντως αν τυχων και κλεισουν (αλλα ολο και καποια τρυπα στους νομους θα βρειτε, ειμαι σιγουρος)
Ελα το καλοκαιρι να βοηθησεις. Παντως υποψη οτι το κατω κεφαλι σηκωνεται οτι και να κανουν...Σας εχουν γονατισει εκει στο ελλαντα ρε πουστη μου....δεν σας αφηνουν να σηκωσετε κεφαλι σε τιποτα πλεον. Νισαφι πια. Καντε κατι.
+1000000000000Ν.Δ ε?
να!!!
πες του τα γιατι το παιζει υπερανω...
ψηφιζεις κυριος συντηρητικη κυβερνηση?
τι περιμενεις, να σου φτιαξει βιτρινες?
το σωστο-σωστο ;)Ελα το καλοκαιρι να βοηθησεις. Παντως υποψη οτι το κατω κεφαλι σηκωνεται οτι και να κανουν...
+1000000000000
Παντως υποψη οτι το κατω κεφαλι σηκωνεται οτι και να κανουν...
πες του τα γιατι το παιζει υπερανω...το σωστο-σωστο ;)
Ποιος το παιζει υπερ ανω εγω?
Εγω λεω αυτα που μου λενε και αυτα που βλεπω.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Θα δουμε βρε παιδια..ευχαριστω παντως για την συμπαρασταση εκ μερους ολων των εκδιδομενων προσωπων..
Μπορει να αστειευομαστε οσο να'ναι..αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα και οι συνεπειες τρομερες...
Φανταστειτε τον αριθμο μονο των αλλοδαπων που κυκλοφορουν στην Αθηνα..και που θα τους αποκλεισει το δικαιωμα ο ιδιος ο νομος να πληρωσουν να εκτονωθουν..
Με βλεπω να ανοιγω βιοτεχνια με τσιγκινα βρακακια..αντρικα και γυναικεια..για να εφοδιασω την αγορα...
Χρυσες δουλειες θα κανω...!!!!
Μπορει να αστειευομαστε οσο να'ναι..αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα και οι συνεπειες τρομερες...
Φανταστειτε τον αριθμο μονο των αλλοδαπων που κυκλοφορουν στην Αθηνα..και που θα τους αποκλεισει το δικαιωμα ο ιδιος ο νομος να πληρωσουν να εκτονωθουν..
Με βλεπω να ανοιγω βιοτεχνια με τσιγκινα βρακακια..αντρικα και γυναικεια..για να εφοδιασω την αγορα...
Της πουτανας θα γινει την Τεταρτη..αλλα δεν ξερω ποιανης..
Ολων μαζι!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Σωστός .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
+1000000Θα δουμε βρε παιδια..ευχαριστω παντως για την συμπαρασταση εκ μερους ολων των εκδιδομενων προσωπων..
Επισκέπτης
Καθενας τον καημο του τελικα...
Ο καημος θα ειναι ολος δικος σας εκει πανω αν σας κλεισουν τα μπουρδελακια και οι τανες την κανουν προς επαρχια
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αχ βρε ασπρουλη...αν γινει αυτο που λες...οι τανες ειναι τοσες πολλες που αμα αμολυθουν στην επαρχια..στο τελος θα φυγουν οι κατοικοι...για συνωστισμο λεμε..χαχαχαχ..Ο καημος θα ειναι ολος δικος σας εκει πανω αν σας κλεισουν τα μπουρδελακια και οι τανες την κανουν προς επαρχια
Κι απ'την αλλη...ποσες τανες μπορει να δεχτει μια επαρχια εφ'οσων ο αριθμος των οικων εκει ειναι μετρημενος?(εκει δεν υπαρχει πιθανοτητα ν'ανοιξουν καινουρια)
Το τραγελαφικο ολης της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι?
Οτι καθε μερα δηλωνονται 10αδες γυναικες που την σφραγιδα για την εξασκηση επαγγελματος την βαζει ο ιδιος ο Νομαρχης..
Που στον ανεμο θα πανε να δουλεψουν ολες αυτες?
Μας δουλευουν ασυστολως...δεν βρισκετε?
Επισκέπτης
Αχ βρε ασπρουλη...αν γινει αυτο που λες...οι τανες ειναι τοσες πολλες που αμα αμολυθουν στην επαρχια..στο τελος θα φυγουν οι κατοικοι...για συνωστισμο λεμε..χαχαχαχ..
Κι απ'την αλλη...ποσες τανες μπορει να δεχτει μια επαρχια εφ'οσων ο αριθμος των οικων εκει ειναι μετρημενος?(εκει δεν υπαρχει πιθανοτητα ν'ανοιξουν καινουρια)
Αν δεν ανοιξουν καινουργια ειναι αδυνατο να δουλεψουν ολες αυτες οι ιεροδουλες επαρχια.Τα σπιτακια ειναι πολυ λιγα πραγματι.4-5 το πολυ Γιατι να μην ανοιξουν καινουργια ομως?
Εχω 3 σπιτια με αρκετα δωματια.Κατι δεν μπορουμε να κανουμε εστω και για μερικες απο αυτες?
Αχ βρε ασπρουλη...αν γινει αυτο που λες...οι τανες ειναι τοσες πολλες που αμα αμολυθουν στην επαρχια..στο τελος θα φυγουν οι κατοικοι...για συνωστισμο λεμε..χαχαχαχ..
Το τραγελαφικο ολης της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι?
Οτι καθε μερα δηλωνονται 10αδες γυναικες που την σφραγιδα για την εξασκηση επαγγελματος την βαζει ο ιδιος ο Νομαρχης..
Μας δουλευουν ασυστολως...δεν βρισκετε?
Μα υπαρχει ποτε η περιπτωση να αφησουν οι τανες την Αθηνα να πανε αλλου (Που????)
Μονο θεσσαλονικη, και εκει απ'οτι διαβαζω στην μπουρδελοκατασταση της Θεσσαλονικης με το που ληξουν οι αδειες Antios amigo και αυτες απο εκει! Πανε λεει πιο εξω απο την πολη?
Που ρε παιδια θα τα πατε επιτελους (Για αυτους που κανουν κουμαντο παει αυτο).
Κλεινουν στην Αθηνα, Κλεινουν στην Θεσσαλονικη, η επαρχια ειναι απαγορευτικη...λοιπον? Τι?
Να πανε στην επαρχια? Ποια επαρχια? Πλακα μας κανετε?
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 60