Νέα

Sexy Emily

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Και εγώ πίστευα στη χημεία , μέχρι που δεν τα πήγα καλά στις Πανελλήνιες και άρχισα να πιστεύω στα Μαθηματικά από τότε... :rolleyes:

sexy emily

Ιερόδουλη
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Και εγώ πίστευα στη χημεία , μέχρι που δεν τα πήγα καλά στις Πανελλήνιες και άρχισα να πιστεύω στα Μαθηματικά από τότε... :rolleyes:
αετε μου εσυ, εφχομαι τορα να σκιζεις στα μαθηματικα. εγω παω να κανω ενα μπανακι να αροματιστω και να παω να...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :kissass: :tits: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :knockinb:

sexy emily

Ιερόδουλη
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
παιδια πριν φιγω θελω να μου πει καποιος γιατη εχω μεγαλι απορια, πος μποριτε να ξεχορησεται μια ενχηρησμενη γομενα που τελικα δεν ειναι γομενα?????????????????? και που ουτε εγω σαν γυνεκα δεν θα καταλαβενα και μαθενω οτι ειχε και ουρα στο περημενε για αφτην πιθανον να τα κανει ολα! θα μου πει καποιος?????? η επιστημη τι κανει ακομα και της κορδες της φονεις φγιακνει????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:-* :-* :-* :-*  :-* :-* :-* :-* :-* :boobies: :boobies: :tits2: :kissass:

Γεια σου Εμιλυ, μην σε απασχολουν τετοια ζητηματα. Φιλακια πολλα, ημασταν παρεα χθες βραδυ και ηταν καταπληκτικά. Παντα να εισαι ετσι κι ας εχουν αλλες ουρά.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
παιδια πριν φιγω θελω να μου πει καποιος γιατη εχω μεγαλι απορια, πος μποριτε να ξεχορησεται μια ενχηρησμενη γομενα που τελικα δεν ειναι γομενα?????????????????? και που ουτε εγω σαν γυνεκα δεν θα καταλαβενα και μαθενω οτι ειχε και ουρα στο περημενε για αφτην πιθανον να τα κανει ολα! θα μου πει καποιος?????? η επιστημη τι κανει ακομα και της κορδες της φονεις φγιακνει????
αστα τα πουστικα σεξυ ταυρινα εμιλυ ;) γινε καλυτερη απο οτι εισαι και θα κανουμε ουρες και για σενα  :-* καλη εισαι αλλα μπορεις και καλυτερα  ;)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
οχι παιδια ελεοσ δεν παει αλλο ...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

sexy emily

Ιερόδουλη
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
καλησπερα μαναρια μου.  :-* :-* :-* :-* :-*  :tits2: :kissass2:

sexy emily

Ιερόδουλη
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
μιλουσα χτες για μια θεα που δουλεβει εκτος αθηνας ασκετο. γραψτε χχχχχχχχχ.... τι κανετε σημερα πος ειστε? καλο φτηνοπορο να πω τι καιρος εινα και αφτος αστατος. γαι κραβατι και σεχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ;) ;) ;) :-* :-* :-* :pipa2: :boobies: :tits2: :fuck1: :pipa3: :fuck2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μιλουσα χτες για μια θεα που δουλεβει εκτος αθηνας ασκετο. γραψτε χχχχχχχχχ.... τι κανετε σημερα πος ειστε? καλο φτηνοπορο να πω τι καιρος εινα και αφτος αστατος. γαι κραβατι και σεχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ;) ;) ;) :-* :-* :-* :pipa2: :boobies: :tits2: :fuck1: :pipa3: :fuck2:
Ετσι...ετσι.....Ο καιροs ειναι  υπευθυνοs για ολα αυτα :pipa1: :knockinb: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom