Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Και εγώ πίστευα στη χημεία , μέχρι που δεν τα πήγα καλά στις Πανελλήνιες και άρχισα να πιστεύω στα Μαθηματικά από τότε...
καλησπερα αγορια. εγω πιστευω στη χιμεια πολυ. και οχι τοσσο στα ζοδια. :-* :-* :-*
αετε μου εσυ, εφχομαι τορα να σκιζεις στα μαθηματικα. εγω παω να κανω ενα μπανακι να αροματιστω και να παω να...... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Και εγώ πίστευα στη χημεία , μέχρι που δεν τα πήγα καλά στις Πανελλήνιες και άρχισα να πιστεύω στα Μαθηματικά από τότε...
Τί να πιστέψεις στα ζώδια, το'πε και η Κατερίνα πριν από χρόνια! :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Για ποιά λέει ?
αστα τα πουστικα σεξυ ταυρινα εμιλυ ;) γινε καλυτερη απο οτι εισαι και θα κανουμε ουρες και για σενα :-* καλη εισαι αλλα μπορεις και καλυτερα ;)παιδια πριν φιγω θελω να μου πει καποιος γιατη εχω μεγαλι απορια, πος μποριτε να ξεχορησεται μια ενχηρησμενη γομενα που τελικα δεν ειναι γομενα?????????????????? και που ουτε εγω σαν γυνεκα δεν θα καταλαβενα και μαθενω οτι ειχε και ουρα στο περημενε για αφτην πιθανον να τα κανει ολα! θα μου πει καποιος?????? η επιστημη τι κανει ακομα και της κορδες της φονεις φγιακνει????
Λάικ α βέρτζιν ?Εχω καποια υποψια....αλλά καλυτερα ας μην την εκφρασω.
Λάικ α βέρτζιν ?
τζαστ φορ δε βερι φερστ ταιμΛάικ α βέρτζιν ?
Μάλλον όμως εννοεί άλλη . Όχι αυτήν . Μην δημιουργούμε εντυπώσεις...τζαστ φορ δε βερι φερστ ταιμ
την λαικ ε βερτζιν ή την τζαστ φορ δε βερι φερστ ταιμ?Μάλλον όμως εννοεί άλλη . Όχι αυτήν . Μην δημιουργούμε εντυπώσεις...
Ετσι...ετσι.....Ο καιροs ειναι υπευθυνοs για ολα αυταμιλουσα χτες για μια θεα που δουλεβει εκτος αθηνας ασκετο. γραψτε χχχχχχχχχ.... τι κανετε σημερα πος ειστε? καλο φτηνοπορο να πω τι καιρος εινα και αφτος αστατος. γαι κραβατι και σεχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ;) ;) ;) :-* :-* :-*