Νέα

Sexy Emily

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
παντος το μουνι μου ειναι μικρο και θελω να το ανοιξω. ναι θελω να το κανω πηγαδι. η ταμιακη δεν χοραι στο πραμα μου παιδια. και ποτε δεν ειδα κανεναν σαν ταμιακι του σουπερμαρκετ! οσσο το τι ειναι δυσκολες εποχες το ξερω και κανουμε ολι οτι μπωρουμε γιαφτο. και εγω προσοπικα κανω οτι μπορω να περασετε καλα και να ξεφυγεται για λιγο απο τα στρες της καθεμερηνοτητας. φιλια και ναι ειστε καλα! :( :( :(
εμιλυ αστουσ να λενε κοριτσι μου ατομα που δεν σεβονται κοπελεσ σαν και εσασ εχουν σοβαρο προβλημα,το να κατσει ο καθενασ και να πεταει την κοτσανα του πισω απο ενα pc ειναι το πιο ευκολο

Επισκέπτης
εμιλυ αστουσ να λενε κοριτσι μου ατομα που δεν σεβονται κοπελεσ σαν και εσασ εχουν σοβαρο προβλημα,το να κατσει ο καθενασ και να πεταει την κοτσανα του πισω απο ενα pc ειναι το πιο ευκολο

Aνίατη ασθένεια η πουτανοκαψούρα  :grin:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει να σεβομαστε οτι οι κοπελεσ προσφερουν ενα κοινονικο εργο αυτο σημαιενει η λεξη ιεροδουλη αμα εχεισ ιδεα,δεν υπαρχει καψουρα με καμια ουτε αυτεσ με εμασ σεβασμοσ και απο τουσ 2 την δουλεια μασ και τιποτα παραπανω

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
κοινωνικό έργο με 50 ευρώ το 10- 15 λεπτό πρώτη φορά ακούω
ετσι ειναι φιλε δεν το κανονιζουν οι κοπελεσ αυτο ,και μενα με χαλαει αμα θεσ υπαρχουν και αλλα πιο φτηνα και στην τελικη δεν εισαι και υποχρεωμενοσ....το κοινωνικο εργο δεν κολαει στα λεφτα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
κοινωνικό έργο με 50 ευρώ το 10- 15 λεπτό πρώτη φορά ακούω
Καντα 20-25 τα λεπτα γιατι η Εμιλυ ειναι απο τα κοριτσια που καθονται ωρα στο δωματιο!
Και πανω απο ολα σεβονται τον πελατη και τα λεφτα του ;)

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καντα 20-25 τα λεπτα γιατι η Εμιλυ ειναι απο τα κοριτσια που καθονται ωρα στο δωματιο!
επομένως κάνει 5-10 λεπτά κοινωνικό έργο

Υ.Γ. αυτό ήταν αστείο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
επομένως κάνει 5-10 λεπτά κοινωνικό έργο

Υ.Γ. αυτό ήταν αστείο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις
Γιατι να εχουμε παρεξηγησεις?
Και το pr μεσα στο 50αρικο δεν ειναι? :thumbsup:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Γιατι να εχουμε παρεξηγησεις?
Και το pr μεσα στο 50αρικο δεν ειναι? :thumbsup:
Εννοειτε!
Μα στο στουντιο θελουμε και ανεση χρονου εκτος απο καλυτερες υπηρεσιες οποτε...  ;)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
οποιος θεωρει οτι μπορει να βγει στο κουρμπετι, να βγαλει γκομενα επιπεδου Εμιλυ κλπ με 50 ευρω στην τσεπη και να πηδηχτει κιολας μαζι της, τοτε ας το κανει. ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες οπως ειπα και πριν.
Υπαρχει κοσμος που ειναι χαλια εμφανισιακα η και ψυχολογικα, αδυνατει να λειτουργισει ερωτικα οπως θα ηθελε και οι τυπισες αυτες του προσφερουν την ευκαιρια και μαλιστα χωρις να τον υποχρεωνουν για τιποτα.
Τωρα οποιος πιστευει οτι το τσαμπα ζει στις συναλαγες μας με αγνωστους, να κουνισει λιγο το κεφαλι του και να το ξανασκεφτει

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Η μαλακία να δεις! Ό,τι και να κάνεις δεν ξεφεύγεις! Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Έχει γίνει τόση κουβέντα για την πουτανοκαψούρα και όλοι βγαίνουν και κράζουν. Είστε σ'ένα site όπου μπαίνουν πελάτες και επαγγελματίες. Λογικό είναι να γίνεται ένα παιχνίδι μεταξύ των 2 με οποιονδήποτε τρόπο. Το ότι μερικοί χαλιούνται και αρχίζουν το κράξιμο το θεωρώ λάθος. Το γιατί γίνεται, περιμένω να το εξηγήσουν αυτοί που κράζουν.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Ακουστε μενς. Τα περι καψουρας αφηστε τα γιατι προσωπικα δευτερη φορα παλιοκοριτσο δεν  πηδαω οποτε ατοπο αυτο που λετε. Απλως ετυχε να δω την κουβεντα απο την αρχη και ειπα την γνωμη μου. Απο την πλευρα μου θιχτηκα διοτι αυτη που λεει οτι ειναι η Εμιλυ πιθανον να ειναι και ειναι τουλαχιστον ελεεινο, παιδιαστικο καθως και δειγμα κομπλεξισμου να καθεται ο οποιοσδηποτε και να κραζει την κοπελα για αυτο που ειναι (πηγαδη, ταμειακες μηχανες, κλπ). Δεν σε φωναζει με το ζορι, δικο της ειναι το σωμα της και οποιος δεν  γουσταρει τον τροπο που το χρησημοποιε, τοτε ας χρησημοποιησει το δικο του για της αναγκες του. Αλλα στην τελικη τωρα που το σκεφτομαι, ακομη και κακο να ειναι αυτο που κανει, τοτε οτυπας που καθετε και της το θυμιζει με την πρωτη ευκαιρια τι ειναι? προσωπικα η πρωτη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι σκατοψυχος (οπως λενε και στο χωριο μου) ;)

sexy emily

Ιερόδουλη
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
καλημερα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• DSC00019.JPG
    DSC00019.JPG
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 20

dragon32