Επισκέπτης
μαθε να σεβεσαι ρε αμπελοφιλοσοφε
Διέκρινες κάποια ασέβεια;
μαθε να σεβεσαι ρε αμπελοφιλοσοφε
εμιλυ αστουσ να λενε κοριτσι μου ατομα που δεν σεβονται κοπελεσ σαν και εσασ εχουν σοβαρο προβλημα,το να κατσει ο καθενασ και να πεταει την κοτσανα του πισω απο ενα pc ειναι το πιο ευκολοπαντος το μουνι μου ειναι μικρο και θελω να το ανοιξω. ναι θελω να το κανω πηγαδι. η ταμιακη δεν χοραι στο πραμα μου παιδια. και ποτε δεν ειδα κανεναν σαν ταμιακι του σουπερμαρκετ! οσσο το τι ειναι δυσκολες εποχες το ξερω και κανουμε ολι οτι μπωρουμε γιαφτο. και εγω προσοπικα κανω οτι μπορω να περασετε καλα και να ξεφυγεται για λιγο απο τα στρες της καθεμερηνοτητας. φιλια και ναι ειστε καλα!
εμιλυ αστουσ να λενε κοριτσι μου ατομα που δεν σεβονται κοπελεσ σαν και εσασ εχουν σοβαρο προβλημα,το να κατσει ο καθενασ και να πεταει την κοτσανα του πισω απο ενα pc ειναι το πιο ευκολο
πρεπει να σεβομαστε οτι οι κοπελεσ προσφερουν ενα κοινονικο εργο αυτο σημαιενει η λεξη ιεροδουλη αμα εχεισ ιδεα,δεν υπαρχει καψουρα με καμια ουτε αυτεσ με εμασ σεβασμοσ και απο τουσ 2 την δουλεια μασ και τιποτα παραπανωAνίατη ασθένεια η πουτανοκαψούρα
κοινωνικό έργο με 50 ευρώ το 10- 15 λεπτό πρώτη φορά ακούωπρεπει να σεβομαστε οτι οι κοπελεσ προσφερουν ενα κοινονικο εργο
ετσι ειναι φιλε δεν το κανονιζουν οι κοπελεσ αυτο ,και μενα με χαλαει αμα θεσ υπαρχουν και αλλα πιο φτηνα και στην τελικη δεν εισαι και υποχρεωμενοσ....το κοινωνικο εργο δεν κολαει στα λεφτακοινωνικό έργο με 50 ευρώ το 10- 15 λεπτό πρώτη φορά ακούω
Καντα 20-25 τα λεπτα γιατι η Εμιλυ ειναι απο τα κοριτσια που καθονται ωρα στο δωματιο!κοινωνικό έργο με 50 ευρώ το 10- 15 λεπτό πρώτη φορά ακούω
επομένως κάνει 5-10 λεπτά κοινωνικό έργοΚαντα 20-25 τα λεπτα γιατι η Εμιλυ ειναι απο τα κοριτσια που καθονται ωρα στο δωματιο!
Γιατι να εχουμε παρεξηγησεις?επομένως κάνει 5-10 λεπτά κοινωνικό έργο
Υ.Γ. αυτό ήταν αστείο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις
Εννοειτε!Γιατι να εχουμε παρεξηγησεις?
Και το pr μεσα στο 50αρικο δεν ειναι?
Aνίατη ασθένεια η πουτανοκαψούρα
καλημερα αν(εμιλυ)καλημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αν τι καβλα μου? :-* :-* :-*καλημερα αν(εμιλυ)
ηθελα να πω ανεμιλυ απο το ανεμελυ μωρο μου καλημερααν τι καβλα μου? :-* :-* :-*
ναι ειμαι πολυ.ηθελα να πω ανεμιλυ απο το ανεμελυ μωρο μου καλημερα
οκ :-* :-* :-* :-*μικρη η φωτο μωρο στειλε καμια καλυτερη να μασ φτιαξεισ την μερα