Αρχικά να πώ πως δεν γράφω για να πάρω συμβουλές, ούτε απαντήσεις. Γράφω για να είμαι ο τελευταίος που περνάει κάτι τέτοιο. Περιμένω αποτελέσματα απο ΗΙV εξέταση. Η μέρες που περνάνε πέρα του οτι δεν τελειώνουν, είναι συνάμα και οι χειρότερες τις ζωής μου. Με έχουν κάνει να δώ πολλά πράγματα με τελείως διαφορετικό μάτι. Το ταρακούνημα είναι πολύ μεγάλο και ψυχοφθόρο. Χωρίς ακόμα να έχω πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια μου έχω πέσει τόσο πολύ στα μάτια μου που απλά παρακαλάω να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Τις επόμενες 2 μέρες μετά την εξέταση, έψαχνα παντού στο internet και τηλεφωνικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ίσως να διαβάσω και να ακούσω κάτι καθυσηχαστικό. Με κούρασε όμως. Επέλεξα στο μυαλό μου να γυρνάει μόνο το ''κάνε υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα''. Δεν πιστέυω πώς εκείνη την στιγμή φέρθηκα τόσο επιπόλαια. Κι όμως το έκανα. Ο λόγος που ανοίγω το thread είναι να αφυπνίσω όλους σας, μικρούς μεγάλους, να προσέχετε. Δεν χρειάζεται πλούσια σεξουαλική ζωή χωρίς προφυλάξεις για να κολλήσετε. ΜΙα φορά είναι αρκετή. Μην λέτε σιγά μην συμβεί σε μένα, στοματικό πρωκτικό κανονικό..οτιδήποτε είναι αυτό. Για όσους μου πούνε ''τι να πούν και αυτοί που νοσούν δλδ'' τους λέω προκαταβολικά πως έχουν δίκιο. Απλά δεν χρειάζεται να την ''πατήσεις'' για μοιραστείς, να συμβουλέψεις, να προστατέψεις κόσμο. Εύχομαι υγεία σε όλους και ΠΑΝΤΑ προφύλαξη..