Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους!θελω να κανω μια ερωτηση!απο χτες οταν καταπινω ποναει λιγο ο λαιμος μου&σημερα ανεβασα πυρετο,εφτασε 37.7!ξερω οτι δεν ειστε γιατροι,υπαρχει περιπτωση να αρπαξα κατι???κατι γλυφομουνια εκανα τις τελευταιες βδομαδες με καποια call girl!!!
κοψε τα παγωμενα εντελως...γιατι κυκλοφορει ιωση...χτυπαει αμυγδαλες αυτια ιγμορια...εχω 3 φιλους τωρα με τα ιδια συμπτωματα,ανευ γλυφομουνιου ,επομενως οχι παγωμενα ανεμηστηρα κλιμαστισμο....

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Το ευχομαι να ειναι ιωση η κρυωμα και να μην ειναι κατι αλλο!!!!Σας ευχαριστω πολυ!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Καλησπερα σε ολους!θελω να κανω μια ερωτηση!απο χτες οταν καταπινω ποναει λιγο ο λαιμος μου&σημερα ανεβασα πυρετο,εφτασε 37.7!ξερω οτι δεν ειστε γιατροι,υπαρχει περιπτωση να αρπαξα κατι???κατι γλυφομουνια εκανα τις τελευταιες βδομαδες με καποια call girl!!!

εχυσε η κοπελα με το γλυψιμο? Η' την τελειωσες με το φικι-φικι?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ναι δε κολλαει μαγκες απο ακαποτο!!... δειτε τους πινακες του διεθνους οργανισμους υγειας... πιο πολλες φορες απο ακαποτο απ οτι απο ελευθερο κολπικο... ευχαριστω!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
ναι δε κολλαει μαγκες απο ακαποτο!!... δειτε τους πινακες του διεθνους οργανισμους υγειας... πιο πολλες φορες απο ακαποτο απ οτι απο ελευθερο κολπικο... ευχαριστω!
τον παίζουμε ε? παρακαλώ

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τον παίζουμε ε? παρακαλώ

ρε μεγαλε... αν δεν εισαι μπετατζης θα εισαι μπακαλης, αν δεν εισαι μπακαλης θα εισαι ηλεκτρολογος και αν δεν εισαι ηλεκτρολογος θα εισαι μηχανικος... κατι σκατα θα εισαι κ εσυ οπως κατι σκατα ειναι ολοι μας εδω μεσα... το σιγουρο ειναι οτι εισαι ασχετος (τουλαχιστον) με το θεμα...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

τυπε εισαι λιονταρι ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
ρε μεγαλε... αν δεν εισαι μπετατζης θα εισαι μπακαλης, αν δεν εισαι μπακαλης θα εισαι ηλεκτρολογος και αν δεν εισαι ηλεκτρολογος θα εισαι μηχανικος... κατι σκατα θα εισαι κ εσυ οπως κατι σκατα ειναι ολοι μας εδω μεσα... το σιγουρο ειναι οτι εισαι ασχετος (τουλαχιστον) με το θεμα...
Μα ούτε κατά προσέγγιση μέσα δεν έχεις πέσει αδελφέ! Όσο για το pm που μου έστειλες
---epeidh mou ekanes parathesh ena mnm... sxetika me smn... k epeidh anaferomaste se female to male metadosh k epeidh to internet einai mia anoixth bibliothikh pou mporeis na exeis prosbash se oti thes , mpes file pou eisai k eristikos ektos apo asxetos me to thema stous sxetikous pinakes..(an gnwrizeis thn uparksi tous) k pes mou k se mena pou eimai malakas k asxetos... pos einai pio pithano na kollhseis kati... gagarin tromara sou---
θα σε στεναχωρήσω πολύ αν σου πω ότι και το master μου είναι πάνω στους υπολογιστές σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ πανεπιστήμιο να σε προλάβω και το πτυχίο μου έχει να κάνει με κάτι που κάθε μπετατζή κτλ θα τον τρόμαζε (όχι ότι έχω κάτι με τον κλάδο) και θα σε πληροφορήσω πως επειδή ξέρω πολύ καλά να διαβάζω τους πίνακες και να τους επεξεργάζομαι (μιας και τέτοιας φύσεως είναι η δουλεία μου) είπες απλά μια τεράστια παπαριά! δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το ελεύθερο κολπικό σεξ εκτός από τη χρήση σύριγγας και το ελεύθερο πρωκτικό σεξ.
Υπόσχομαι δε, πως δεν θα σου ξανά απαντήσω γιατί λες ό,τι να 'ναι

Κατά τα άλλα...gagarin tromara su!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βαλε βρε παιχτη και τα επιμαχα σημεια απο το αρθρο που πιθανον να ενδιαφερουν ολους εδω μεσα! 

Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδώσουν τον HIV είναι:

Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
    Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
    Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)

ATomakos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
0

άμα κόλαγε το ακάποτο θα είχαμε κολήσει όλοι μην αγχώνετε τα παλικάρια τώρα που είναι και καλοκαίρι

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Χμμμ...λογικότατο.Αφού πιο εύκολα θα κάνει κάποιος στοματικό ακα παρά ελεύθερο κολπικό.
Επομένως,φυσικά κ θα υπάρχουν πιο πολλά περιστατικά που κόλλησαν κάτι από στοματικό εφόσον γίνεται πιο συχνά.
Απλή λογική.Αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάνεις ελεύθερο κολπικό δεν θα κολλήσεις,αλλά θα κολλήσεις από στοματικό :rolleyes:
Σκέψου το

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Χμμμ...λογικότατο.Αφού πιο εύκολα θα κάνει κάποιος στοματικό ακα παρά ελεύθερο κολπικό.
Επομένως,φυσικά κ θα υπάρχουν πιο πολλά περιστατικά που κόλλησαν κάτι από στοματικό εφόσον γίνεται πιο συχνά.
Απλή λογική.Αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάνεις ελεύθερο κολπικό δεν θα κολλήσεις,αλλά θα κολλήσεις από στοματικό :rolleyes:
Σκέψου το

τι μαλακιες ειναι αυτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom