Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που με έχει αγχώσει. Γενικά είμαι περιστασιακός επισκέπτης σε στούντιο, έτσι και χτες επισκέφτηκα μετά από ένα χρόνο περίπου ένα στούντιο.

Χωρίς πολλά πολλά είχα πάρει απλό πρόγραμμα και δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα, και επειδή η τσατσά είχε αναφέρει ότι η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό της ζήτησα να μου κάνει (χωρίς αποτέλεσμα πάλι, αλλά άσχετο). Την συγκεκριμένη κίνηση την μετάνιωσα και έχω αγχωθεί λίγο, αν και διάβασα τις γνώμες και τα στατιστικά εδώ για το ελεύθερο στοματικό.

Το θέμα είναι ότι σήμερα παρατήρησα έναν ελαφρύ ερεθισμό, κοκκινίλα στο κάτω μέρους του κεφαλιού και στο δέρμα κάτω από αυτό, καθώς και αργότερα ένα ελαφρύ τσούξιμο στην κορυφή. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως απλά ερεθίστηκε το πέος από την "πολύωρη" μαλακία που μου τράβαγε η κοπέλα μπας και τελειώσω (πριν της ζητήσω το στοματικό), αλλά τώρα έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο. Ποια είναι η γνώμη σας, να περιμένω λίγο να παρατηρήσω αν θα φύγει από μόνο του ή να κλείσω κανένα ραντεβού με γιατρό και αν ναι τι γιατρό, δερματολόγο - αφροδισιολόγο να υποθέσω;

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Παιδία θα πάω πρώτη φορά στο στούντιο και θέλω κάποιες διευκρινίσεις για να μην κολλήσω τίποτα.

1)Όταν θα κάνουμε αυτό που θα κάνουμε θα τις το βάζω όλο; ή θα αφήνω κάποια λίγα εκατοστά ; το λέω γιατί στην πρώτη περίπτωση  αναγκαστικά κάποια σημεία στην περιοχή θα ακουμπήσουν.

2)Αν κάνουμε ιεραποστολικό θα ακουμπήσω πάνω της ; ή θα κρατάω απόσταση ;(Αναφέρομαι στο σώμα απο πάνω)

3)Φιλιά και χάδια μπορώ να δίνω; βέβαια δεν θα την φιλήσω στο στόμα ούτε θα την χαϊδέψω στα γεννητικά της όργανα.

4)Στα στούντιο προφυλακτικά έχουν ή θα πρέπει να πάρω εγώ;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Παιδία θα πάω πρώτη φορά στο στούντιο και θέλω κάποιες διευκρινίσεις για να μην κολλήσω τίποτα.

1)Όταν θα κάνουμε αυτό που θα κάνουμε θα τις το βάζω όλο; ή θα αφήνω κάποια λίγα εκατοστά ; το λέω γιατί στην πρώτη περίπτωση  αναγκαστικά κάποια σημεία στην περιοχή θα ακουμπήσουν.

2)Αν κάνουμε ιεραποστολικό θα ακουμπήσω πάνω της ; ή θα κρατάω απόσταση ;(Αναφέρομαι στο σώμα απο πάνω)

3)Φιλιά και χάδια μπορώ να δίνω; βέβαια δεν θα την φιλήσω στο στόμα ούτε θα την χαϊδέψω στα γεννητικά της όργανα.

τραβα μια παχια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

τι ηλικια εισαι? :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Πάρε και κεφτεδάκια σε ταπεράκι από το σπίτι , γιατί αλλιώς θα φας πόρτα !!

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Παιδιά επειδή είμαι 22 χρονών παρθένος απαντήστε σας παρακαλώ σοβαρά σε κάθε ερώτημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Παιδιά επειδή είμαι 22 χρονών παρθένος απαντήστε σας παρακαλώ σοβαρά σε κάθε ερώτημα.

λοιπον ακου απλα,,,πας την βλεπεις μπαινεις μεσα της τον πετας εξω,σου περναει λαστιχο......και μετα της γαμας οτι εχει και δεν εχει....,ολα τα αλλα ξεχασετα,ΑΑΑΑ ξεχασα και ο πουτσος να τερματιζει στη μουναρα της,ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΠΕ,ξεκολλα, απλα πραγματακια,δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας για κατι,και φιλακια στα βυζακια της και ολα πιαστης και το κωλοτρυπιδακι...,

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Όπως τα λέει ο sukeras , απλά την ώρα της πράξης μην την ''σκοτώσεις'' την κοπέλα , σεβασμό και απόλαυση ταυτοχρόνως , μέχρι τέρμα το παπάρι σου και πιάσε ότι θέλεις

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

καλα ρε μαντραχαλε, 22 χρονων θα "σπασεις τη σαμπανια"? και πρωτη φορα σε μπορδελο? πφφφ  :headbang: :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καλα ρε μαντραχαλε, 22 χρονων θα "σπασεις τη σαμπανια"? και πρωτη φορα σε μπορδελο? πφφφ  :headbang: :headbang:
  22 χρονων κοντεψαμε να παρουμε συνταξη απο το μεταξουργειο,
δεν πειραζει ομως ποτε δεν ειναι αργα....καλα γαμησια να εχεις παληκαρε και να προσεχεις πολυ παντα προφυλαξεις κυκλοφορει απιστευτη βρωμια ;) :rockon:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

νταξ? γαμησαμε?!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
τυπε γιατι να κλεισεις ραντεβου με γιατρο?
εμεις εδω τι ρολο βαραμε δηλαδη
δικε μου η απαντηση ειναι στην 2η φραση σου
Γενικά είμαι περιστασιακός επισκέπτης σε στούντιο
ο οργανισμος σου δεν εχει συνηθισει ακομα τα ακαποτα
προτεινω εντατικη θεραπεια με ακαποτα τελειωτικα σε ζανα,αντριανα,αλιονα,λαουρα/μονικα/τζουλια
αν δεν υποχωρησει το προβλημα θα παμε σε πιο δραστικα μετρα
ακαποτα με νανα και σε πουτανες απτο τριγωνο :S

:2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

1)Όταν θα κάνουμε αυτό που θα κάνουμε θα τις το βάζω όλο; ή θα αφήνω κάποια λίγα εκατοστά ; το λέω γιατί στην πρώτη περίπτωση  αναγκαστικά κάποια σημεία στην περιοχή θα ακουμπήσουν.

για καντε ενα γκαλοπ ψηφοφορια τα γατονια του φορουμ ποιος κλωνος ειναι παλι αυτος γιατι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας να ουμε... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :grin: :grin: :grin:  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Αρχικά να πώ πως δεν γράφω για να πάρω συμβουλές, ούτε απαντήσεις. Γράφω για να είμαι ο τελευταίος που περνάει κάτι τέτοιο. Περιμένω αποτελέσματα απο ΗΙV εξέταση. Η μέρες που περνάνε πέρα του οτι δεν τελειώνουν, είναι συνάμα και οι χειρότερες τις ζωής μου. Με έχουν κάνει να δώ πολλά πράγματα με τελείως διαφορετικό μάτι. Το ταρακούνημα είναι πολύ μεγάλο και ψυχοφθόρο. Χωρίς ακόμα να έχω πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια μου έχω πέσει τόσο πολύ στα μάτια μου που απλά παρακαλάω να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Τις επόμενες 2 μέρες μετά την εξέταση, έψαχνα παντού στο internet και τηλεφωνικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ίσως να διαβάσω και να ακούσω κάτι καθυσηχαστικό. Με κούρασε όμως. Επέλεξα στο μυαλό μου να γυρνάει μόνο το ''κάνε υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα''. Δεν πιστέυω πώς εκείνη την στιγμή φέρθηκα τόσο επιπόλαια. Κι όμως το έκανα. Ο λόγος που ανοίγω το thread είναι να αφυπνίσω όλους σας, μικρούς μεγάλους, να προσέχετε. Δεν χρειάζεται πλούσια σεξουαλική ζωή χωρίς προφυλάξεις για να κολλήσετε. ΜΙα φορά είναι αρκετή. Μην λέτε σιγά μην συμβεί σε μένα, στοματικό πρωκτικό κανονικό..οτιδήποτε είναι αυτό. Για όσους μου πούνε ''τι να πούν και αυτοί που νοσούν δλδ'' τους λέω προκαταβολικά πως έχουν δίκιο. Απλά δεν χρειάζεται να την ''πατήσεις'' για μοιραστείς, να συμβουλέψεις, να προστατέψεις κόσμο. Εύχομαι υγεία σε όλους και ΠΑΝΤΑ προφύλαξη..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Για πες μας τι έκανες για να είσαι τόσο πολύ προβληματισμένος.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δεν έχει σημασία. το θέμα είναι τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν οι υπόλοιποι. ;)

σωστος ο παιχτης! και δλδ τι να του πουμε οι υπολοιποι? το θεμα ειναι τι θα του πει ο μικροβιολογος κ τι θα κανουμε να λεει σε ολους μας ευχαριστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom